• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سيستم Boot نمي شه

amir@

Registered User
لایک‌ها
2
سلام بچه ها... سيستم يكي از دوستام اصلا نمياد بالا حتي اطلاعات بايوس هم لود نميشه! البته خودش كه ميگفت cd مادربورد رو گذاشته و چيزايي رو نصب كرده...بعد از اون اين بلا سرش اومده :blink: كسي ميتونه راهنمايي كنه بگه من چكار كنم؟؟
ممنونم :)

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از amir@ :
سلام بچه ها... سيستم يكي از دوستام اصلا نمياد بالا حتي اطلاعات بايوس هم لود نميشه! البته خودش كه ميگفت cd مادربورد رو گذاشته و چيزايي رو نصب كرده...بعد از اون اين بلا سرش اومده :blink: كسي ميتونه راهنمايي كنه بگه من چكار كنم؟؟
ممنونم :)
والا يكم موضوع پيچيده ميشه موقعي كه بايوش لود نشه . !‌ فكر نكنم خودش بتونه كاري بكنه .

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بايوس بوق نميزنه؟ بوقهاي بايوس معنيهاي متفاوتي داره

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
اگه مادربردش جامپر براي reset كردن بايوس داره ، با استفاده از اون جامپر اطلاعات Bios رو برگردونين به حالت اوليه اگه هم نداره باتريش رو 7-8 ساعت بذارين كنار ببنين چي ميشه.

Jacky

مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
34
براي clear‌ كردن بايوس ، باتري رو مي توني چند لحظه برعكس جابزني ، بايوس حتما خالي مي شه.

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از Jacky :
براي clear‌ كردن بايوس ، باتري رو مي توني چند لحظه برعكس جابزني ، بايوس حتما خالي مي شه.
جكي جان ، اين روشي كه شما گفتي مطمئني كه براي همه مادربردها جواب ميده؟؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به احتمال زياد مادربردش گيگا است.برنامه face wizard رو نصب كرده و به اشتباه محتويات بايوس با يه لوگو عوض كرده.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
يه سوال ! حالا ريست كردن بايوس چه سودي داره !
من خودم ميخواستم اينو پيشنهاد بدم . اما معمولا بايوس خود به خود اگه قرار باشه بياد بالا حالت پيش فرض رو بالا مياره ديگه
60.gif

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از hwt :
يه سوال ! حالا ريست كردن بايوس چه سودي داره !
من خودم ميخواستم اينو پيشنهاد بدم . اما معمولا بايوس خود به خود اگه قرار باشه بياد بالا حالت پيش فرض رو بالا مياره ديگه
60.gif
من اين تجربه رو دارم! بايوس رو خالي كردم سيستم اومد بالا! :) سيستمهاي جديد شايد اينطوري باسشن كه شما ميگي ولي قديمي ها اينطوري نيستن.

بالا