برگزیده های پرشین تولز

سيمکارت AT&T

ihamed

Registered User
تاریخ عضویت
13 ژانویه 2011
نوشته‌ها
76
لایک‌ها
0
يک عدد ميکرو سيمکارت AT&T جهت فعال سازي آيفون 4 هاي لاک موجوده
قيمت پيشنهاديتون رو بگيد
 

a021lireza

Registered User
تاریخ عضویت
30 اکتبر 2010
نوشته‌ها
873
لایک‌ها
10
محل سکونت
T3hrAn
میشه باهاش ورزن 4.2.1 و آنلاک کرد ؟
 

behzadtak

Registered User
تاریخ عضویت
16 فوریه 2006
نوشته‌ها
4,998
لایک‌ها
3,866
محل سکونت
Tehran
میشه باهاش ورزن 4.2.1 و آنلاک کرد ؟

این سیم کارت برای آنلاک کردن نیست و فقط برای اکتیو کردن به کار میاد .

اصولا اکثر گوشیهای لاک درون خود گوشی یکعدد از سیم کارت اپراتوری که ارایه داده را دارند .
 

a021lireza

Registered User
تاریخ عضویت
30 اکتبر 2010
نوشته‌ها
873
لایک‌ها
10
محل سکونت
T3hrAn
این سیم کارت برای آنلاک کردن نیست و فقط برای اکتیو کردن به کار میاد .

اصولا اکثر گوشیهای لاک درون خود گوشی یکعدد از سیم کارت اپراتوری که ارایه داده را دارند .

همون منظورم اینه که بشه توش سیم همراه اول انداخت و کار کنه
 

ihamed

Registered User
تاریخ عضویت
13 ژانویه 2011
نوشته‌ها
76
لایک‌ها
0
نخير ، آنلاک نميکنه !

کساني که به هردليلي سيمکارتشون گم شده و لاک AT&T هستن براي اکتيو کردن گوشي بعد از ريستور
به اين سيمکارت نياز پيدا ميکنن
 

Cyber.Back

Registered User
تاریخ عضویت
30 اکتبر 2008
نوشته‌ها
1,274
لایک‌ها
33
محل سکونت
--- ! ----
البته بدون سیم کارت با میشه اکتیو رو دور زد ! ولی اگه واسه ورژنی که تازه اومده باشه جیلبریک نباشه اونوقت این سیم خیلی لازم میشه !


حالا یه قیمت پایه بده ببینم چند میگین شاید به کارم اومد ! و ایا تو ایران به صورت کامل قابل دسترس هست ؟ و اپراتور ساپورترش تو ایران کیه ؟ MTN یا همراه اول ؟



و البته اگه سیم کارتش قابل شارژ باشه و قیمتتون مناسب باشه 100% لازمش دارم
 

ihamed

Registered User
تاریخ عضویت
13 ژانویه 2011
نوشته‌ها
76
لایک‌ها
0
البته بدون سیم کارت با میشه اکتیو رو دور زد ! ولی اگه واسه ورژنی که تازه اومده باشه جیلبریک نباشه اونوقت این سیم خیلی لازم میشه !


حالا یه قیمت پایه بده ببینم چند میگین شاید به کارم اومد ! و ایا تو ایران به صورت کامل قابل دسترس هست ؟ و اپراتور ساپورترش تو ایران کیه ؟ MTN یا همراه اول ؟



و البته اگه سیم کارتش قابل شارژ باشه و قیمتتون مناسب باشه 100% لازمش دارم

AT&T توی ایران رومینگ نداره ، در نتیجه آنتن هم نداره.
صرفا به درد اکتیو کردن میخوره
 
بالا