• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سي دي آموزشي كامل سايت گلدن استار رسيد ( تماس بگيريد )

shoeib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به دليل احتمالاَ بسته شدن سايت گلدن استار تبليغ اين سايت را برداشتم

اميدواريم اين سايت برگردد :blink:

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببينم غير از چيزهايي كه در تاپيك زير و وبلاگ زير بصورت گرافيكي اومده چيز بيشتري داره يا مطلب جديدتري تا ما هم بخريم
اين تاپيكش
http://forum.persiantools.com/t22625.html

اين هم وبلاگش

http://golden-star1.blogfa.com

عموجان به خاطر دوقرون پول مردم سرکیسه نکن سی دی کیلو چنده

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
ببين چي گفتي که پرنس قاط زده . يه يارو بود واسه سايتاي کليک بازي سي دي درست کرده بود 9000 تومن . عجيبا غريبا دري وري بود.

ali313

Registered User
لایک‌ها
0
زیر خون قمه ، زنجیر ، سینه ، لطم ، سیلی و ... جای
اين شعيب حرفه اي :blink: تازه وارده نميدونه بچه هاي اين فروم با هم مثل داداشن چند تا تاپيك هم باز كرده استقبال نشده الان حالش خوب نيست :lol:

shoeib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ali313 :
اين شعيب حرفه اي :blink: تازه وارده نميدونه بچه هاي اين فروم با هم مثل داداشن چند تا تاپيك هم باز كرده استقبال نشده الان حالش خوب نيست :lol:

من تازه واردم ؟ :lol: خوبه كه يه نگاه به تاريخ join خودت و من بندازي دوست عزيز :D

در ضمن من فقط جواب اون آقا رو كه بي ادبي كرده بود رو دادم و كار اضافي ديگه اي انجام ندادم :happy:

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از shoeib :
من تازه واردم ؟ :lol: خوبه كه يه نگاه به تاريخ join خودت و من بندازي دوست عزيز :D

در ضمن من فقط جواب اون آقا رو كه بي ادبي كرده بود رو دادم و كار اضافي ديگه اي انجام ندادم :happy:

اي بابا جوش نياريد اقاي شعيب عزيز من كه قاط نزدم از طرز نوشتار لااقل چنين چيزي برنمي ياد شروين عزيز هم نظرشون گفتن در حمايت از بنده البته با مزاجي تند من معذرت ميخواهم :blush: :blush: :blush: :blush:

اما اگر به شما برنخورد قوانين ايگولد و گلدن استار كه معلومه :f34r: پس جان برادر ول كن اين سي دي رو :rolleyes: من ادي خودم بهت ميدم :( برو تو تاپيك اموزش گلدن اموزش گلدن استار نوشته من اديت كن پاك كن نوشته هات رو اونجا بنويس :wacko: اگر منظور جمع كردن زير مجموعه :lol:

:) نشنيدي ميگن ذكات علم ياد دادن است :) :cool: (نه فروختن علم) :cool:
:p از ساير دوستان هم مي خواهم در حمايت از بنده :blush: چيزي نگن كه باعث ناراحتي :wacko: دوست عزيزمون شعيب بشه

شعيب جان اگر از دست ما ناراحت شدي ما رو ببخش ثبت نام در فروم يعني ثبتنام در محفل دوستان
بد ميگم بگو بد ميگي :p :p :p :p :p :p :p :p :p

بالا