آژانس هواپیماییexchanging

سي دي رامم نميخونه؟ چه مرگشه؟

شروع موضوع توسط Mehdi ‏10 دسامبر 2005 در انجمن سخت افزار

  1. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Anywhere
    سلام
    چند روز پيش سي دي رامم بعضي سي دي هارو ميخوند بعضي هارو نه من فكر كردم از سي دي هستش
    ولي يكي دو روز بعد ديگه هيچي نخوند:(
    اول فكر كردم سوخته ولي ديدم ويندوز ميشناستش بعد گفتم حتما خراب شده يه جاييش بخاطر همين رفتم يه سي دي رام ديگه قرض كردم
    ولي اينم عين قبلي نخوند بعد فهميدم از سي دي رام نيست:blink:
    حالا پيدا كنيد پرتقال فروش را:wacko:
    از چيشه الان؟
     
  2. mehdixp

    mehdixp Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    326
    تشکر شده:
    0
    كابل را هم يك تستي كني بد نيست.
     
  3. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Anywhere
    خودمم به كابل شك دارم [​IMG]
     
  4. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    16
    ها من هم با این سی دی رام ام اس ای لعنتی همچین مشکلی دارم!
     
  5. meli

    meli Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,380
    تشکر شده:
    23
    محل سکونت:
    tehran
    چی شد ؟
    مال کابل بود؟!!!
     
  6. plusdeck

    plusdeck Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 فوریه 2005
    نوشته ها:
    548
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    In My Earphones
    شايدم از ليزرش باشه...
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Anywhere
    نه از كابلشم نبود
    يه كابل جديد اوردم فرقي نكرد
    نه از سي دي رام هستش نه از كابل
    چون رفتم هردو رو عوض كردم
     
  9. من

    من Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,215
    تشکر شده:
    58
    محل سکونت:
    Toronto
    شاید اشکال از ویندوزه !!!!
     
  10. من

    من Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,215
    تشکر شده:
    58
    محل سکونت:
    Toronto
    راستی بازی جدید نصب نکردی که قفل starforce داشته باشه ؟
     
  11. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Anywhere
    سه تا ويندوز دارم يدونه لينوكس دارم ، داس رو هم كه دارم
    پس نرم افزاري هم نيست
    تازه باطري سيستم رو ددر اوردم برا يه دقيقه كه اگه احتمالا از ستاپ بود درست بشه و به حالت اوليه برگرده كه فرقي نكرد[​IMG]
     
  12. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    شما روي برد دو تا سوكت ide داري جاشو عوض كن ببين درست ميشه
     
  13. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Anywhere
    عوض كردم بازم نشد
    ديگه اعصابمو خورد كرده
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    كابل برقش رو عوض كردي؟

    شايد پاور دستگاه نميتونه بهش برق برسونه.
     
  16. من

    من Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,215
    تشکر شده:
    58
    محل سکونت:
    Toronto
    شاید هم اشکال از مادربرده :confused:
     
  17. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Anywhere
    كابل برق هم دوتا سر هست ديگه يكيش هموني كه سيم فن هم بهش وصل شده و شبيه همين ماله سي دي رام هستش
    جاهشونو عوض كردم فايده نداد
    --
    اخه مادربرد چرا؟؟؟؟؟؟؟؟
     
  18. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Anywhere
    من يه سوالي داشتم؟
    چرا من نميرم اينو بدم درست كنن هان؟
     
  19. H_R

    H_R مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2005
    نوشته ها:
    3,285
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    North Pole
    ببینم درش که بیمورد باز نمیشه ؟؟؟