آژانس هواپیماییexchanging

سي پي يو

شروع موضوع توسط night wolf ‏25 می 2004 در انجمن بایگانی

  1. night wolf

    night wolf Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Iran-Ahvaz
    در باره اين cpu هايي كه 1GiG گش دارند سوال دارم .
    ميخواستم ببينم كسي استفاده كرده ؟ سرعت واقا محسوسه؟ كارايي چه جوره ؟
    در كل بگم حال ميده ؟ :)
    من خودم cpu 2.4 full دارم . ازش رازيم .
     
  2. ali206speed

    ali206speed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    652
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    TeHrAn
    ميشه بيشتر توضيح بدي
     
  3. night wolf

    night wolf Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Iran-Ahvaz
    خوب اگه ميدونستم كه سوال نميكردم عزيز :)
    من ميخواستم واسه دوستم سيستم ببندم . رفتم cpu رو انتخاب كنم كه اينو ديدم . چشمام 4 تا شد .
    حالا ميخواستم ببينم كسي نصب كرده اينو ؟ پيشنهاد ميده كسي اينو واسه استفاده ؟
     
  4. Xradical

    Xradical Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 می 2004
    نوشته ها:
    1,030
    تشکر شده:
    3
    سي پي يو با 1 گيگ كش :blink: وجود نداره اوني كه شما منظورته احتمالا سري p4 با هسته Prescott هستن كه 1 مگابايت كش level2 دارن و نسبت به p4 قديميتر از نسخه 3 دستورالعملهاي sse پشتيباني ميكنن كه براي كارايي بهتر تو برنامه هاي 'گرافيكي و ويديو هست.ولي در كل اختلاف عملكردشون در بيشتر موارد حتي ضعيفر از p4 قبليه
    البته ممكنه در اينده تغيير كنه.
    به هر حال هر جور p4 ميگيري حتما به شرط ساپورت مادر بردت باس 800 بگير در ضمن خريدن يه برد مادر خوبم به اندازه سي پي يو اهميت داره.
     
  5. yPlod

    yPlod کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 می 2004
    نوشته ها:
    18
    تشکر شده:
    0
    بخشيد مگه گيگ با مگ فرق داره؟
     
  6. faridbahal

    faridbahal Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,499
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    تهران بــــــــــــزرگ
    ما رو گرفتی؟
     
  7. yPlod

    yPlod کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 می 2004
    نوشته ها:
    18
    تشکر شده:
    0
    حالا كه اينطوري شد فقط G5.
     
  8. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,692
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
    من شديداً موافقم.کسی چيزی گفت ؟
    :D ;)
     
  9. irgamer

    irgamer مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2003
    نوشته ها:
    2,030
    تشکر شده:
    14
    چی شد پای G5 اومد وسط؟ :blink:
     
  10. night wolf

    night wolf Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Iran-Ahvaz
    در باره mb موافقم.
    واسه اين سيستم يه soltek sl86-spl خريدم .آخرشه . اما بابا اينقدر ديگه ميفهمم :d
    رو cpu نوشته بود : 1gig cach
     
  11. Same

    Same Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    103
    تشکر شده:
    0
    - با عرض معذرت
    - می خواستم بپرسم کسی در مورد نوشته هایه روی CPU AMD اطلاعاتی داره؟ بر روی CPU هایه Intel کاملا واضح همه مشخصاته CPU نوشته شده مثل سرعت ، کش ، FSB و غیره اما AMD این جوری نیست یک سری شماره هایه طولانی داره که نمیشه ازش سر در آورد!!

    ممنون
     
  12. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,692
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
    بر روی تمام پردازنده های AMD, يک کد روی بدنه و يا هسته کريستال شکل آن درج شده که به آن OPN يا Ordinering Part Number گفته ميشود.هر کدام از حروف و آعداد نوشته شده مشخص کننده يکی از خصوصيات پردازنده است.
    مثلاً AXDA3200DKV4E
    1- حروف سمت چپ ( به طور مثال AXDA ) نمايانگر اسم تجاری پردازنده و تکنولوژی ساخت آن ميباشد.
    AXDA : AMD Athlon XP : 0.13 micrometer
    AX : AMD Athlon XP : 0.18 micrometer
    AMSN : AMD Athlon MP : 0.13 micrometer
    AMP/AHX : AMD Athlon MP : 0.18 micrometer
    K7/A : AMD Athlon : 0.18 micrometer
    AHM : Mobile AMD Athlon 4 : 0.18 micrometer
    AXMS/AXMD/AXDH : Mobile AMD Athlon XP : 0.13 micrometer
    D/DHD/DHM/DHL : AMD Duron : 0.18 micrometer
    2- عدد بعدی مشخص کننده مدل پردازنده است. (به طور مثال 3200+ يا 1800+ )
    3- حرف بعدی نوع Package پردازنده را مشخص می کند. (فيبر يا سراميک)
    OPGA ~> Organic Pin Grid Array
    CPGA ~> Ceramic Pin Grid Array
    A >> CPGA
    B >> OBGA
    D >> OPGA
    E >> uPGA
    F >> CBGA
    G >> uBGA
    4- حرف بعدی مشخص کننده ولتاژ پردازنده است.
    Y : 1.10 v
    C : 1.15 v
    T : 1.20 v
    X : 1.25 v
    W : 1.30 v
    J : 1.35 v
    V : 1.40 v
    Q : 1.45 v
    L : 1.50 v
    H : 1.55 v
    U : 1.60 v
    K : 1.65 v
    P : 1.70 v
    M : 1.75 v
    N : 1.80 v
    5- اين حرف حد حرارتی پردازنده را مشخص می کند.در صورتيکه حرارت بيشتر از حد مشخص شده گردد،پردازنده ميسوزد.
    R : 70 C
    V : 85 C
    T : 90 C
    S : 95 C
    Q : 100 C
    6- اين عدد مقدار L2 Cache را مشخص می کند.
    1 >> 64 KB
    2 >> 128 KB
    3 >> 256 KB
    4 >> 512 KB
    7- و در نهايت اين حرف مشخص کننده سرعت System BUS ميباشد.(DDR Ram)
    B : 200 MHZ
    C : 266 MHZ
    D : 333 MHZ
    E : 400 MHZ
    با اميد به اينکه از اين برنامه لذّت برده باشيد،تا برنامه بعدی شما را به خدا می سپارم.است!!!
     
  13. avajang.com .leftavajang.com.right
  14. yPlod

    yPlod کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 می 2004
    نوشته ها:
    18
    تشکر شده:
    0
    اُاُاُاُاُاُاُاُاُاُاُاُاُاُاُاُاُاُاُاُاُاُ


    يعني همه ي اينا رو توي يه عدد كوچيك جاداده؟؟؟! جل الخالق! قدرت خدا رو مي بيني؟
     
  15. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,692
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
  16. night wolf

    night wolf Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Iran-Ahvaz
  17. faridbahal

    faridbahal Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,499
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    تهران بــــــــــــزرگ
    امين جان خيلي لذت برديم!