آژانس هواپیماییexchanging

سیستم اعلام نمرات دروس

شروع موضوع توسط hamidix ‏15 اکتبر 2005 در انجمن Script آماده

  1. hamidix

    hamidix Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 جولای 2005
    نوشته ها:
    65
    تشکر شده:
    0
    سلام.
    قراره برای یه مدرسه ای وب سایت بسازم ...
    یکی از امکاناتش اعلام نمرات دروس هستش ... البته به این صورت که نمرات تو بانک اطلاعاتی ذخیره میشه و موقع نمایش دادن یه سری امکانات داره مثل نمایش معدل کلاس و گراف و ...

    خلاصه اینکه خواستم از شما دوستان بپرسم آیا کسی تا به حال چنین برنامه ای ندیده ؟ حالا کد باز یا پولکی !
    حقیقتش خودم تو opensourceCMS گشتم و اکثر برنامه های e-learning رو دید زدم ولی هیچ کدوم سیستم اعلام نمره نداشتن !


    ممنون میشم اگه کمک کنید.:blush:
     
  2. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    منم به یه چیزی تو این مایه ها نیاز دارم ! [​IMG]
    حالا نه با این امکانات !
     
  3. mohsenshahbazi

    mohsenshahbazi همکار بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    4,018
    تشکر شده:
    3,858
    محل سکونت:
    اصفهان
    یه دونه دارم فکر میکنم کارت رو راه بندازه ...الان دم دستم نیست اما تا فردا افطار میزارم برات همینجا ..

    اسمش اینه : iSchoolAd

    امکاناتش زیاده ... واین چیزایی ک گفتی رو داره ...

    البته از اینجا هم میتونی بگیریش - من پنل ادمین و یه کمیش رو فارسی کردم اما هنوز همت نکردم ادامه اش بدم ...
    http://www.triphp.com/ischoolad.php#download
    محسن
     
  4. hamidix

    hamidix Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 جولای 2005
    نوشته ها:
    65
    تشکر شده:
    0
    دمت گرم محسن جان !
    بزار لینکتو ببینم ...
     
  5. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    ایول
    منم دنبال همچین برنامه ای هستم
     
  6. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. PersianPC

    PersianPC کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏9 فوریه 2005
    نوشته ها:
    582
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    چقدر مشتاق داشت این برنامه !
     
  9. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    من تو نصبش گیر دارم ! :(
    اونجا که اون sql هارو باید رو دیتابیس اعمال کنی !
    خطا میگیرم! یکی انجام بده ببینه درسته آیا؟
     
  10. hamidix

    hamidix Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 جولای 2005
    نوشته ها:
    65
    تشکر شده:
    0
    نصب که میشه رفیق هیچ مشکلی نداشته بیده ! :p

    فقط من تا حالا سیستم اعلام نمره رو پیدا نکردم ! :(
     
  11. mohsenshahbazi

    mohsenshahbazi همکار بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    4,018
    تشکر شده:
    3,858
    محل سکونت:
    اصفهان
    از این فایل استفاده کن ...

    مشکل اون فایل اینه که تو تیبل Position دوبار PositionId به عنوان کلید اصلی مطرح میشه ...


    محسن
     

    فایل های ضمیمه:

    • table.zip
      اندازه فایل:
      22.5 KB
      نمایش ها:
      159
  12. mohsenshahbazi

    mohsenshahbazi همکار بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    4,018
    تشکر شده:
    3,858
    محل سکونت:
    اصفهان
    از این فایل استفاده کن ...

    مشکل اون فایل اینه که تو تیبل Position دوبار PositionId به عنوان کلید اصلی مطرح میشه ...
    این هم پنل مدیریت
    [​IMG]

    محسن
     
  13. mirbagheri66

    mirbagheri66 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    21
    تشکر شده:
    0
    کسی فارسی شده این برنامه ندارد
    اگه کسی دارد لطف کند در سایت بگذارد
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    محسن جان ممنون !
    درست شد !
    اما این خیلی دفتر دستک داره !
    یه چیز ساده کسی نداره؟
    چیزی که فقط شماره دانش آموزی یا دانشجویی رو بگیره و نمرات رو بگه !
     
  16. mirbagheri66

    mirbagheri66 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    21
    تشکر شده:
    0
    کسی فارسی شده این برنامه را ندارد
     
  17. mirbagheri66

    mirbagheri66 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    21
    تشکر شده:
    0
    من وقتی اجراش میکنم ارور میده
     
  18. mirbagheri66

    mirbagheri66 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    21
    تشکر شده:
    0
    من وقتی به صفحه index میروم این ارور را میده

    Problem: Couldn't select the scholl Database.
    Warning: Unknown(): open(/tmp\sess_5a0a083f9f2d421d688ee0f3e78cd8ee, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in Unknown on line 0

    Warning: Unknown(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0
     
  19. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    نصبش کردی؟
     
  20. mirbagheri66

    mirbagheri66 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    21
    تشکر شده:
    0
    منظورتون از نصب کردن چی هست

    من این برنامه را در لوکال هاست کامپیوتر خودم وقتی اجرا می کنم با این مشکل مواجه میشوم

    اگر لطف کنید برنامه را دوباره در سایت قرار بدید و همچنین فایل اصلاح شده بانک اطلاعاتی ممنون میشوم

    در ضمن برای چی این ارور را میدهد
     
  21. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    شما یه برنامه رو کامپیوترت بخوای اجرا کنی اول مگه نصبش نمیکنی؟
    اینم باید اینستالش کنی دیگه !
    نمونه اصلاح شده دیتابیس هم که محسن گذاشتش !
     
  22. mirbagheri66

    mirbagheri66 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    21
    تشکر شده:
    0
    خوب شما یادم بدید چطوری نصبش کنم
    آخه من تازه واردم