• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سیستم افزایش پیج رنک

navid4d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
حدود 3 ماه پیش من ( با تخصص سئو ) و یکی از دوستان وبمسترم سیستمی برای افزایش پیج رنک با رعایت تمام اصول قانونی و استفاده از حداکثر استراتژیهای بهینه سازی ( SEO ) راه اندازی و بعد از اشکال گیری های نهایی بر روی سایت Rank-Hunter پیاده سازی کردیم .

دوستانی که مایل به شرکت در این سیستم هستند باید دارای سایتی با مشخصات زیر باشند .

وبلاگ با پیح رنک 3 به بالا .
آپدیت هفتگی ( حداقل 1 مطلب ) .
محتوای مناسب ( ترجیحا انگلیسی ) .
حداقل 200 لینک ثبت شده در گوگل .
حداقل ترافیک 10000 بازدید در ماه .

این شرایط برای 1 وبلاگ با مدت زمان 6 ماه ؛ بسیار عادی هست .

سایتهای دیگری که شرایط لازم رو ندارند میتونن لینک سایت خودشون رو در سیستم جدید رنک هانتر ثبت کنند .

حق انتخاب یا رد تمامی لینکها برای Rank Hunter محفوظ هست .

Last edited:

navid4d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Rank Hunter مجموعه ایی از لینکهاست که بصورت چند حلقه با زنجیرهای باز در تمام صفحات سایت های عضو سیستم نمایش داده میشود .

تفاوتی که این سیستم با دیگر سیستم ها دارد ؛ قانونی و اصولی بودن کار هست .

با گذاشتن لینک کد در فوتر یا سایدبار سایت ( پیشنهاد اکید : وبلاگ ) همواره تنها به تعدادی سایت از این مجموعه لینک استاتیک ( مهمترین عامل پیج رنک ) داده میشود .

همچنین تعداد لینک های ورودی به خروجی نسبت چند به 1 دارد ( افزایش شدید link popularity )

در این سیستم تمامی سایتهایی که شرایط رو بطور کامل و منظم انجام دهند ( آپدیت مرتب ) به مرور زمان علاوه بر رسیدن به رنک بالاتر ؛ اتوماتیک برای کیوردی خاص به رتبه های اولیه جستجو میرسند ( SERP )

و با افزایش پیج رنک هر عضو از مجموعه ( سایت ) تمام سیستم قویتر میشه و این روند تا جایی خاص ادامه خواهد داشت ( رنک 5 یا 6 )

navid4d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر سایت شما شرایط کامل را دارد ( یا فکر میکنید به زودی به این شرایط و بهتر از آن میرسید )

کافیه وارد این صفحه بشین ( http://rank-hunter.com/registration ) و بعد از وارد کردن نام - ایمیل - وب سایت ؛ در قسمت کامنت یک بار دیگر وب سایت خودتون رو اضافه کنید .
لطفا هیچگونه توضیحات اضافه ایی ننویسید .

ما بعد از چک کردن سایت شما درصورت موافقت ؛ از طریق ایمیل با شما تماس میگیریم و 1 کد PHP به شما میدیم .
شما موظف هستید تا 24 ساعت پس از دریافت ایمیل ؛ کد مربوطه رو در فوتر یا سایدبار سایت خودتون قرار بدین .

با گذاشتن این کد تعدادی لینک ( 20 تا 60 ) در سایت شما نمایش داده میشود .
شما بدون هماهنگی از طریق ایمیل مجاز به تغییر یا پاک کردن کد نیستین ( در صورت مشاهده تمام سایت های شما از سیستم حذف میشه - هر چند من اکثر وبمسترهای اینجا رو میشناسم و سعی میکنم غریبه وارد سیستم نکنم ! )

سایت شما باید روی هاست شخصی باشه و شما توانایی قرار دادن کد PHP در وبلاگ رو داشته باشین .
به زودی برای سایتهای فری - بلاگر و وردپرس - سرویس دیگری قرار میدیم .
ثبت نام تنها برای 50 سایت دیگر آزاد هست .

در حال حاضر سقفی برای سایتهای یک نفر وجود ندارد ( مثلا آقا یا خانم X میتونه 5 تا سایت پیشنهاد بده ) .

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
به نظر من اگه کسی pagerank3 داشته باشه، 10000 بازدید هم در ماه ، 200 لینک در گوگل و ....
دیگه نیازی نداره که بیاد به شما بگه که فلان کار رو بکنین براش، خود به خود با این شرایط pagerank میره بالا !!

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
به بخشید آقا نوید ولی خوده این وبلاگی که معرفی کردید که این شرایط رو نداره!!!

navid4d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من اگه کسی pagerank3 داشته باشه، 10000 بازدید هم در ماه ، 200 لینک در گوگل و ....
دیگه نیازی نداره که بیاد به شما بگه که فلان کار رو بکنین براش، خود به خود با این شرایط pagerank میره بالا !!
سلام
متاسفانه نظر شما اشتباهه .
داشتن این حداقل ها دلیلی بر موفقیت اتوماتیک سایت نیست .
ماهیانه 10000 بازدید مساوی با بازدید روزانه 344 صفحه هست و این از حداقل هم کمتر هست !

اگر به این شرایط رو موفق میدونید ! :

1 - وبلاگهای زیادی دیدیم با پیج رنک 4 که ترافیک ماهیانه اونها زیر 1000 pageview هست .
2 - سایتهای زیادی دیدیم که با بازدید میلیونی که پیج رنک اونها همچنان 3 یا 4 مونده و جابه جا نمیشه !
3 - وبلاگهای زیادی دیدیم که در عرض 1 ماه دهها هزار لینک در گوگل ایندکس میکنند و همچنان پیج رنک 0 یا 1 مونده اند !

چرا وبلاگهای شماره 1 به ترافیک صدهزارتایی نمیرسن ؟
چرا پیج رنک سایتهای شماره 2 به 6 یا 7 نمیرسه ! مگه ترافیک میلیونی ندارن ؟
چرا سایتهای شماره 3 با وجود این همه لینک ایندکس شده ( بیشتر از 100 هزار تا ! ) روزانه کمتر از 1000 بازدید دارند ؟

تمام این سوال ها و جوابهای اون نشون میدن که موفقیت 1 وب سایت به عوامل دیگه ایی هم ربط داره .
سئو کردن سایت یکی از عوامل هست ! پیج رنک و .... هم عامل های دیگه .

اگر سایتهای شماره 2 قدرت رسیدن به رنک بالاتر رو داشتن ! با همان نیرو میتونستن چندین برابر ویزیتور و درآمد کسب کنن .
ترافیک - ایندکس - پیج رنک کاملا مقولات متفاوتی هستند که نباید با هم قاطی بشن .

و ....

به هر حال نظر شما محترم هست .

navid4d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به بخشید آقا نوید ولی خوده این وبلاگی که معرفی کردید که این شرایط رو نداره!!!
این سایت 3 روز هست که در سیستم قرار داده شده .
در آپدیت بعدی مطمئنا به رنک 3 خواهد رسید و این روند ادامه خواهد داشت .

navid4d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در حال حاضر 40 سایت عضو سیستم و 12 سایت هم خدمات میرسونند .

حقیقت اینه که ما نیاز چندانی به عضو گیری و تبلیغات نداشته و نداریم و تنها دلیل من کمک کردن به وبلاگهای تاپ بچه های اینجا بود .

navid4d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما میتونید توی سیستم جدید رنک هانتر باشین .

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
وبلاگ (بلاگر ) چی ؟ براشون کد میفرسین؟ php نمیشه!

navid4d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وبلاگ (بلاگر ) چی ؟ براشون کد میفرسین؟ php نمیشه!
برای وردپرس دات کامی ها و ... بجای کد php از خبر خوان استفاده کردیم ( RSS Reader ) ولی مشکل بلاگر اینه که ویجت خبرخوان بلاگر ماکزیمم ظرفیت نشان دادن 5 لینک رو داره . و این تعداد برای افزایش رنک کم هست .
در حال تست ویرایش سورس یا راه حل جایگزین برای بلاگر هستیم ؛ اگه به جواب رسیدیم همینجا اعلام میکنم .

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
برای سرپ چطور؟ مثلا برای اوردن کیورد سلب و مشابهش به صفحه اول گوگل چقدر میگیرید؟( اگه مایل نبودی اعلام کنی pm بذار)
با توجه به اینکه کیورد با ارزشی هم نیست!

navid4d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای سرپ چطور؟ مثلا برای اوردن کیورد سلب و مشابهش به صفحه اول گوگل چقدر میگیرید؟( اگه مایل نبودی اعلام کنی pm بذار)
با توجه به اینکه کیورد با ارزشی هم نیست!
سلام
فکر نمیکنم اینجا جایی برای صحبتهای این چنینی باشه .
ولی در کل به شما عرض کنم :
سرویس SERP و سئو اختصاصی ما با این سرویس های رایگان کاملا متفاوت هست و برای بالا اوردن سایت شما از سایتهای دیگری با رنک بالاتر یا تعداد لینک بیشتر ( بسته به کیورد و سایت ) استفاده میکنیم .
کیوردها رو بعد از تحلیل سایت شما خودمان انتخاب میکنیم .
سایت را حتما باید خودمان سئو کنیم .
و از همه مهتر ظرفیت خالی داشته باشیم ! چون امکانات ما محدود هست و در زمانهای خاص فقط به تعداد مشخصی سایت میتونیم سرویس بدیم .
در حال حاضر هزینه هر ماه کار روی سایت های تجاری 300 دلار هست .

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
برای سایت ontop.ir من چطور ؟
با وردپرس کار می کنه

بالا