آژانس هواپیماییexchanging

سیستم انجمن Woltlab

شروع موضوع توسط Tiva ‏8 نوامبر 2005 در انجمن سیستمهای مدیریت محتوای وب سایت

  1. Tiva

    Tiva Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 آپریل 2005
    نوشته ها:
    708
    تشکر شده:
    115
    سلام .
    فکر کنم که این سیستم انجمن هم که ساخت اروپا هست به اندازه vb و IPB قوی باشه .. چون توی فروم های خارجی زیاد ازش شنیدم . حالا بزرگان یه نگاهی بندازن ببینیم نظر شما چیه ؟

    http://www.woltlab.de/index_en.php
     
  2. PersianPC

    PersianPC کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏9 فوریه 2005
    نوشته ها:
    582
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    اره ، سیستم جالبی هست ، امکانات خوبی داره... [ البته زیاد باهاش ور نرفتم ، ولی در نگاه اول ، سیستم خوبی به نظرم رسید ]
    حیف که این هم رایگان نیست و 25€ قیمتش هست.ولی اگه یه روز لازم بشه که انجمنی راه اندازی بشه من این سیستم رو به 85$ Vbulletin ترجیح میدم.
     
  3. PersianPC

    PersianPC کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏9 فوریه 2005
    نوشته ها:
    582
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    البته با کمی جستجو میشه ، Null شدش رو پیدا کرد ;)
     
  4. ReD3ath++

    ReD3ath++ کاربر فعال بازیهای کامپیوتری کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    694
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Vienna, VA
    کسی nulled version ازش پیدا کرد، ما رو هم دربابه ...
     
  5. FireFly

    FireFly کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 مارس 2005
    نوشته ها:
    468
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    سلام .. این هم نسخه های مختلف نال شده :

    کد:
    http://mafiascripts.net/index.php?showtopic=728
     
  6. Tiva

    Tiva Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 آپریل 2005
    نوشته ها:
    708
    تشکر شده:
    115
    فارسی هم شده ؟
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. PersianPC

    PersianPC کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏9 فوریه 2005
    نوشته ها:
    582
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    نه دیگه ، زحمت فارسی سازیش رو خودتون باید بکشید.
     
  9. Tiva

    Tiva Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 آپریل 2005
    نوشته ها:
    708
    تشکر شده:
    115
    برای فارسی سازی فقط باید فایلهای زبان دستکاری بشن یا تمپلیت هم باید دستکاری بشه ؟
     
  10. athar

    athar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    968
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    In the waves
    میشه بگید این سیستم چه مزیت هایی نسبت به phpbb داره که اینطور براش لاو پرت میکنید آسمون؟ :D