سایت ساز وبزیخرید بک لینک

سیستم بالا نمیاد!

شروع موضوع توسط melina ‏18 سپتامبر 2004 در انجمن بایگانی

  1. melina

    melina کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 مارس 2003
    نوشته ها:
    39
    تشکر شده:
    0
    کامپیوتر یکی از آشناها رو پارتیشن بندی کردم و بعد شروع کردم روش win me نصب کردم اولین بار که ویندوز restart شد پیغام ultra166 bios is not installed میده و سیستم بالا نمی یاد از cd و floppy هم boot نمیشه.
    تو رو خدا زودتر کمک کنید داره آبروم میره.
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. leilabakht

    leilabakht Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 جولای 2004
    نوشته ها:
    56
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    tehran
    سلام. فكر كنم شما بايد در setup كامپيوتر برويد و محل فلاپي و هارد و سي دي رام را اگر disable است را به
    enable تبديل نماييد تا درست شود . براي اين كار كامپيوتر را روشن كنيد و مرتب دكمه del را بزنيدتا page setup بيايد.و بعد اين كار را انجام دهيد و اميدوارم درست شود........ :blush: نگران نباش همه ما يك روزي با اين مشكلات روبرو شديم....
     
  4. leilabakht

    leilabakht Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 جولای 2004
    نوشته ها:
    56
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    tehran
    شايد هم بايد در همان page/setup قسمت بايس را از آن حالت disable يا anable درآوري.....
     
  5. melina

    melina کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 مارس 2003
    نوشته ها:
    39
    تشکر شده:
    0
    میشه بگیید توی کدوم قسمت ؟؟
     
  6. leilabakht

    leilabakht Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 جولای 2004
    نوشته ها:
    56
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    tehran

    كامپيوتر را روشن كنيد.
    سريع دكمه delete يا f8 را مرتب بزنيد.
    صفحه setup ميايد.
    در رديف دوم يا سوم bios را مي بينيد.
    بعد هم فلاپي را از حالت disable خارج كنيد.
    هارد را روي صفر بگذاريد.
    سي دي رام را هم فعال كنيد.
    بعد از اين كار با ديسك بوت بالا مي آيد و شايد با خود ويندوز هم بالا بيايد....
     
  7. melina

    melina کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 مارس 2003
    نوشته ها:
    39
    تشکر شده:
    0
    قسمتی در bios نديدم که بشه CDROM یا floppy رو enable کرد.
    ولی اول که سیستم بالا مییاد اونها رو میشناسه .
    تو رو خدا کمک کنید
     
  8. leilabakht

    leilabakht Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 جولای 2004
    نوشته ها:
    56
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    tehran
    بالاخره تونستي با فلاپي يا سي دي رام سيستم را بالا بياوري يا نه.....
     
  9. pay

    pay کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    611
    تشکر شده:
    8
    دفعه اول موقع پارتیشن بندی سیستم از روی چی بوت شد؟
     
  10. melina

    melina کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 مارس 2003
    نوشته ها:
    39
    تشکر شده:
    0
    از cd, boot شد
     
  11. pay

    pay کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    611
    تشکر شده:
    8
    حالا می تونین با گرفتن Delete برین بایوس از Advenced BIOS feature باید First boot divice رو بهHDD-0 تغییر بدین بعد هم save and exit وسلام!
     
  12. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    من جدیدا یه مشکلی پیدا کردم و اون اینه که اول روشن کردن یا هیچی نمی یاد یا فقط رم و چیپ مادربورد رو شناسای میکنه و باید یه چند دقیقه صبر کنم و بعد ری استارت کنم تا صفحه انتخاب ویندوز بیاد و اگه زودتر ری استارت بکنم نمیشه و صفحه انتخاب ویندوز نمی یاد!!!!!!
    البته باتری مادربرد رو عوض کردم ولی فرقی نکرد! و مشکل بعد خاموشی بیش زاز 40 دقیقه پیش میاد و اگه مدت بین خاموش و روشن شدنها کم باشه مشکلی پیش نمی یاد و ایراد دیگه ای هم سیستم نداره!
    مشکل کجاست!!؟؟ دوباره باطری عوض کنم؟؟
     
  13. pay

    pay کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    611
    تشکر شده:
    8
    یه بار بایوس رو آپدیت کن احتمالا درست بشه!
     
  14. melina

    melina کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 مارس 2003
    نوشته ها:
    39
    تشکر شده:
    0
    مشكل از كابلها بود درست شد
    از راهنماييتون ممنون
     
  15. pay

    pay کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    611
    تشکر شده:
    8
    جالبه بعضی وقتا یه چیز ساده آدمو تو یه دردسر بزرگ می ندازه!
     
  16. Siavash25

    Siavash25 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    500
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Germany
    سلام.لطف ميکنيد بگيد که چطوری ميتونم بايوس رو اپديت کنم.
     
  17. pay

    pay کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    611
    تشکر شده:
    8
    بسته به مدل مادر برد معمولا یه برنامه واسه آپدیت کردن بایوس تو CD مادر برد هست اگر هم نبود میشه از سایت سازنده مادربرد گرفت.مثلا مادربرد های گیگا یه برنامه دارن به اسم @BIOS واسه آپدیت کردن باید از سایت سازنده جدیدترین بایوس رو دانلود کنیین مطمئن بشین که اولا مال مادر برد شماست و اینکه از بایوس شما جدید تره بعد خیلی راحت برنامه رو اجرا کنین مسیر بایوس رو بدین بعد آپدیت رو کلیک کنین واسلام !
    بعضی از سازنده ها برنامه های آپدیتشون مستقیم به اینترنت وصل می شه چک می کنه ببینه بایو س جدید هست اگه بود خودش دانلود می کنه بعد هم آپدیت می کنه مثل MSI

    (بی خودی اگه مشکلی ندارین بایوس آپدیت نکنین کار پر ریسک یه ممکنه تو دردسر بیفتین!)
     
  18. Siavash25

    Siavash25 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    500
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Germany
    منون از جوابت.راستش من سی پی يو 1600 دارم.و الان 1050 شده فکر ميکنی اشکال از بايوس باشه؟
     
  19. pay

    pay کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    611
    تشکر شده:
    8
    CPU اینتل هستش یاAMD ؟
     
  20. Siavash25

    Siavash25 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    500
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Germany
    ِِِAMDاست عزيز
     
  21. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    بايوسم با كمك برنامه خود مادر برد اپديت كردم ولي باز همون اش هست و همون كاسه :( :( :( :( :( چيكار كنم!!!!!! عيب از هارده- مادربرده..... :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی