آژانس هواپیمایی
pop up

سیستم با 400 تومان

شروع موضوع توسط darya_s ‏10 جولای 2007 در انجمن مشاوره برای خرید قطعات کامپیوتر

  1. darya_s

    darya_s کاربر فعال دوربین دیجیتال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,588
    تشکر شده:
    1
    میخواستم ببینم با 400 تومان میشه یک سیستم متوسط خوب (از لحاظ دوام و کارکرد خوب قطعات) بست ؟ (بدون مانیتور و کیبورد و اینها)
    سرعت Cpu نمیخواهم آخرش باشه. (الان دستم نیست سرعتها چنده!!!)
    کار گرافیکی در حد فتوشاپ، بازی نمیکنم. نرم افزارهای آفیس، اینترنت. نرم افزارهای مربوط به مهندسی صنایع. از مدیریت پروژه گرفته تا حل مدلهای خطی با LINDO و LINGO .
    رم 1 گیگ حتما باشه، هارد 100 یا 120 (قیتمها دستم نیست). کارت گرافیک 64 بس نیست؟
    مادربورد متوسط.
    یک dvd writer و یک cd writer.

    سیستم رو میخوام حداقل 4 سال استفاده کنم. پایداری سیستم برام مهمه. الان از سیستم 5 سال پیشم دارم استفاده میکنم. AMD Duran 1200 با رم 256 SD. کارت گرافیکی 64 GForce4 دارم، شاید بخوام همون رو استفاده کنم.
    هارد هم نمیدونم هارد قبلیم رو نگه دارم یا نه، اگر بله بطورت اینترنال یا اکسترال؟ اگر اینترنال، مشکلی پیش نمیاد؟
    مطمئن نیستم که کامپیوتر قبلیم رو میخوام نگه دارم یا نه. اگر نخوام نگه دارم فکر کنم از کارت گرافیک و cd writer اون میتونم استفاده کنم. برای همین اگر لطف کنید قیمت تک تک قطعات رو بدید، خیلی ممنون میشم.
    مشکلی که با این سیستم فعلیم دارم اینه که فن اون خیلی صدا میده، نمیدونم چون amd هست اینطوره یا نه.
    اگر صبر کنم یکی دوماه، ممکنه قیمتها پایین بیاد؟
    ببخشید که اینقدر سوال میکنم، اما امیدوارم که دوستان زحمت بکشند و راهنمایی کنند.
    ممنون
     
  2. gameron

    gameron Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    759
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Bandar Abbas
    آره چیز خوبی گیرت میاد بدون مانیتور ....
    یه سر پاساژ ایران بزن چیزای خوبی پیدا میکنی
     
  3. darya_s

    darya_s کاربر فعال دوربین دیجیتال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,588
    تشکر شده:
    1
    ممنون دوست عزیز، من چون زیاد وارد نیستم (یعنی اصلا وارد نیستم)، میخواستم اینجا دوستان یک راهنمایی کنند، مدل قطعات رو با قیمت حدودی بدن که من وقتی میخوام برم بازار، یه پیش زمینه ای داشته باشم.
     
  4. gameron

    gameron Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    759
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Bandar Abbas
    بگو رم یه گیگ میخوای ترجیحا کینگ بگیر با باس چهارصد
    کیست رو حتما کیس محکم و مشتی بگیر چون مهمترین هست ...
    میتونی مثل کیس من بگیری گیگابایت اصل هست 80 تومان قیمتشه
    هاردت رو به انتخاب خودت میتونی 320 بگیری حدود 100 تومان هست
    مادربورد رو هم از نظر من اسوز بگیر یه چیز جدید و تاپ که گرافیک نداشته باشه روش به صورت چسبیده
    یه گرافیک 256 - 7300 پی سی آی اکسپرس بگیر
    هاردت هم حتما ساتا دو باشه
    دیگه عرض کنم خدمت شما که
    سی پی یوت حتما ال جی ای باشه 3000 فول بگیر آخرین قیمتی که من داشتم 70 - 80 بود
    حتما هم اف اس بی 800 باشه
    میتونی بالاتر هم بگیری اگه پول داشتی
    دیگه فکر نکنم چیز خواس دیگه ای مونده باشه
     
  5. gameron

    gameron Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    759
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Bandar Abbas
    سوال دیگه ای داشتی من در خدمتم ...
     
  6. Baila Moreno

    Baila Moreno Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 می 2006
    نوشته ها:
    398
    تشکر شده:
    26
    وقتی تصمیم گرفتی بخری , حتما بخر.
    بیخودی صبر نکن که مثلا ارزون بشه یا...
    چون اون چیزی که دنبالشی نمیشه.
    من خودم 1 ماهه انقدر مکث کردم تا آخر هم تصمیم گرفتم بی خیال شم بره...;)
    ضمنا نرم افزارهایی که تو رشته صنایع استفاده میشه رندر یا پروسس خاصی ندارن که سیستم خیلی خوب بخوان.
    با 400 تومن هم سیستم خیلی خوبی میتونی جمع کنی.
    پیشنهاد من ایناست:
    cpu intel 3.2
    motherboard:giga
    vga=7300 gt xfx or albatron
    سه قطعه اول هر کدوم 70تومنه مگر اینکه مادربورد تاپ تری بخری.
    قیمت یه مادربود نرمال برای این cpu رو گفتم...
    ----------------------
    ram فقط مارک ژل
    هارد هم sata2 باشه اگه دور و بر 200 بس باشه حدود 50 تومنه.
    case هم هر چی میگیری power گرین بالای 350 وات بنداز روش.
    دی وی رایتر هم lite-on خوبه که باید بین 32 تا 37 تومن باشه.
     
  7. boxilink
  8. darya_s

    darya_s کاربر فعال دوربین دیجیتال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,588
    تشکر شده:
    1
    خیلی ممنون از شما دوستان،
    با این حساب پس ارزونتر هم میتونم یک سیستم جمع کنم (پر رو شدم). مثلا 300-350 تومن؟ مثلا کارت گرافیک رو نمیشه ارزونتر بگیرم؟
    باید جرات کنم برم خرید!!! پاساژ ایران کدام مغازه هاش برم، معتبر هستند؟ من که نمیشناسم نندازن بهم. :wacko:
     
  9. Baila Moreno

    Baila Moreno Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 می 2006
    نوشته ها:
    398
    تشکر شده:
    26
    با همین دور وبرای 350 سیستم خوبی میشه جمع کرد.

    کارت گرافیک من مدلی گفتم که خوب و متعادل باشه.
    اما از این ارزونتر هم هست...

    اما برای خرید از من میشنوی با یکی از دوستات که تجربه داره برو.
    قبل از خرید هم تمام قطعه ها رو یه قیمت بکن.اگه زرنگ باشی باهاشون صحبت کنی خودشون یه نکات ریزی رو لو میدن!
    برای خرید هم از یه جا بگیری به نظر من بهتره.به خودشون بگو میخوام اسمبل کنید , یه جا بهت معرفی میکنن بری...
    خوبیش اینه که سیستم ایرادی داشته باشه مشخص میشه و عین آدم پس میگیرن.
    فقط مارکها و مدلها رو تا جایی که میتونی انتخاب کن.
    چون بدونن زیاد نمیدونی راحت میندازن.مثلا میگن چیپ فلان مادربورد اینتله و...!:D
     
  10. mse1445

    mse1445 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    484
    تشکر شده:
    1
    پیشنهاد من اینه

    CPU : amd X2 3600 ------63

    main: asus M2A-VM--------70

    RAM : 2*512 kingston667mhz DDR2---------40

    HDD: hitachi 160 sata2------50

    DVD rw samsung 18x----37

    modem : gigabyte-hsf chipset----------10

    power : Green 380a real---36

    case: farassoo or green magnum---28
     
  11. darya_s

    darya_s کاربر فعال دوربین دیجیتال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,588
    تشکر شده:
    1
    خیلی ممنون، این خیلی نکته خوبی بود.
     
  12. gameron

    gameron Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    759
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Bandar Abbas
    سیستمت رو خریدی یه خبری بده ...
     
  13. darya_s

    darya_s کاربر فعال دوربین دیجیتال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,588
    تشکر شده:
    1
    ببخشید دوست عزیز یک سوال مبتدیانه!!! میپرسم. اونوقت اسمبل چقدر طول میکشه؟

    چشم، ولی فعلا که اینجا نظرات متفاوت بود. باید یکی رو پیدا کنم باهاش برم. اینطوری جرات نمیکنم برم!!! فکر کنم طول بکشه.
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. Nimra

    Nimra کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 آگوست 2006
    نوشته ها:
    394
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    تهران

    معلومه این دوستمون خیلی حرفه ایه
    دوست عزیز وقتی یکی میگه 400 تومن بودجه داره به جای اینکه بهش بگی دو هسته ای بگیره خیلی بهتره بگی تک هسته ای بگیره چون با سرعت مافوق تصور X2 3600 هیچ کاری نمیشه کرد حداقل 3500 با همون قیمت خیلی بهتر کار میکنه
    در ضمن هر دی وی دی رایتری تو بازار باشه از سامسونگ انصافا بهتره سامسونگ ید طولانی در ترکوندن دیسکا داره
    کیس هم فراسو چون گرین مثل تفنگ پلاستیکی اسباب بازیه ناخن روش بکشی خط میفته
     
  16. mse1445

    mse1445 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    484
    تشکر شده:
    1
    دوست عزیز تا وقتی با این قیمت میشه دو هسته برداشت کسی سراغ سری های قدیمی cpu ها نمیره تو بازار ایران تا اونجایی که بتونن از سری های قدیمی cpu تعریف میکنن چون دیگه بقول معروف تاریخ انقضا شون فرا رسیده و باید با ضرر بفروشن بنابراین 63 تومن قمیت بسیار بسیار مناسبی برای این cpu هستش چون تا 6 ماه دیگه ایشون میخوان ویستا نصب کنن بنابراین کاملا توصیه میشه از این سری و حداقل x2 3600 بردارن


    در مورد سامسونگ هم بنظر م باید بیشتر تحقیق کنید چون سامسونگ و توشیبا با هم ترکیب شدن و محصولات اینا به اسم سامسونگ زده میشه و از کیفیت خوبی برخوردارند

    ضمن اینکه تمامی قطعات اصلی که بنده نوشتم جز پر فروش ترین ها در رنج خودشون هستند و کاملا تایید شده اند .
     
  17. darya_s

    darya_s کاربر فعال دوربین دیجیتال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,588
    تشکر شده:
    1
    بالاخره اینتل بگیرم یا amd؟ خودم ترجیح میدم این دفعه اینتل باشه.
    دوهسته ای یا تک هسته ای؟ قیمتها خیلی فرق داره؟
    من این مدت زیاد توی نخ cpuهای pc نبودم.
     
  18. gameron

    gameron Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    759
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Bandar Abbas
    شما هر چه زود تر اقدام به خرید کنی بهتره اینو هم از مغازه دار ها بپرسی کامل راهنماییت میکنن که برای کارت
    ای ام دی بهتره یا اینتل و کدومش بهتر برات جواب میده ...
    همین طور باقی سوال ها اگه دیر اقدام کنی شاید هیچ وقت اقدام نکنی ...
     
  19. Baila Moreno

    Baila Moreno Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 می 2006
    نوشته ها:
    398
    تشکر شده:
    26
    اسمبل کردن در واقع همون سمبل کردن یا سر هم کردن قطعات pc رو همدیگه است+پارتیشن بندی هارد و نصب ویندوز و کارت گرافیک.
    این سیستمی که شما میخوای بگیری این کار اصلا طول نمیکشه.

    یه سوالی در مورد فن amd پرسیده بودی...
    الان دیگه مثل اون فن های خفن قدیمش نیست.بی سرو صداست و یکم با کیفیت تر...
    ضمنا اگه این سوال که amd بهتره یا intel رو میخوای از بچه ها بپرسی باید بگم هیچوقت به نتیجه نمیرسی.
    اگر هم از مغازه دار بپرسی اونی که خودش داره رو بهت میگه خوبه.
    معمولا اینطور که تو بازار دیدم طرف تو مغازه اش یا amd کار میکنه یا intel .

    در مورد تک هسته ای یا دو هسته ای intel ...
    قیمت 3.2 تک هسته ای الان 70 تومنه.
    اما قیمت دو هسته های intel رو ندارم.فک نکنم تو این رنج قیمت چیزی باشه.
    ضمن اینکه این cpu ها با برخی نرم افزارهای عتیقه سازگار نیستن.
    شما تو office و msp و minitab مشکلی نداری اما یه سری برنامه های عهد بوق برای الگوریتم سیمپلکس و اینا هست که جدا نمیدونم میتونی اجراشون کنی یا نه...
    اگه اجرا نشد میتونی دستی مسئله رو با عشق حل کنی:lol:
     
  20. darya_s

    darya_s کاربر فعال دوربین دیجیتال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,588
    تشکر شده:
    1
    اینو که میدونم دیگه بابا!!!!

    در مورد amd و اینتل هم بله، حق با شماست. سلیقه ای هست دیگه. ولی خوب نگران فنش بودم.
    اوه پس این دو هسته ای ها اگر با برنامه های قدیمی مشکل داشته باشند که اصلا. خیلی سر و کارم با اونها میفته. ممنون از راهنماییتون. همون 3.2 تک هسته ای خوبه دیگه. ویستا هم حالا حالاها شاید نصب نکنم. xp من هنوز سرویس پک 1 هست. راستی ویستا چرا با تک هسته ای ممکنه که مشکل داشته باشه؟

    خوب بله ممکنه اینطوری بشه. من خیلی اهل دست دست کردن هستم. هر وقت این هنگ میکنه یاد خرید میفتم. :p
     
  21. darya_s

    darya_s کاربر فعال دوربین دیجیتال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,588
    تشکر شده:
    1
    راستی یک سوال دیگه. بخوام اطلاعات هارد قبلیم رو بریزم روی جدیده، چطوری اینکار رو بکنم که هم دردسرش کم باشه و هم سریع؟
     
  22. Baila Moreno

    Baila Moreno Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 می 2006
    نوشته ها:
    398
    تشکر شده:
    26
    واللا شما گفتی اسمبل چقدر طول میکشه ما هم گفتیم...:D
    در مورد ویستا اطلاعات دقیق ندارم.همینقدر میدونم که فقط 1 گیگ رم لازم داره!
    ولی فک نکنم دیگه با مثلا 3.2 مشکلی داشته باشه...
    منم حالا حالا ها ویستا نمیریزم.البته با سیستم فعلیم که عمرا بتونم!
    حالاتو سرویس پک یک داری.من سرویس پک صفر:lol:+ یه سری پچ از سایت ماکروسافت و... خیلی وقته از ویروس و تروژان خبری نیست.

    یا چند تا دی وی دی رایت کن.( یه روزی به کارت میاد!! )
    یا هارد به هارد...

    اینجوری پیش بره میخوای تاپیک رو تا صفحه پنجاه ببری جلو...
    دیگه بسه گیر نده.:p
    بعد از ظهر برو بخر همه اینجا نگرانیم!!

    cpu:3.2
    motherboard: یه مدل از giga که lga suport و pci express باشه.
    ram: ژل بهترین رمه.بعدش هم ocz خیلی از بچه ها دارن راضین.( kingston اصلا نگیر.خیلی هم ارزونه...)
    vga : باید pci express باشه اگه 7300 gt بخوای 70 تومنه.اگه پایینتر بخوای قیمت ندارم...
    مارکش هم آلباترون یا xfx یا گیگا.
    کیس هم گفتم هر چی میگیری یه power green بالاتر از 350 وات بگو بندازن روش.
    ضمنا power خود کیس رو هم حول و هوش 8 تومن درجا ازت میگیرن.
    dvd writer هم lite-on خیلی خوبه.