آژانس هواپیمایی
pop up

سیستم بی دلیل ریست میشه چرا؟

شروع موضوع توسط shahi boobooli ‏23 می 2008 در انجمن موضوعات متفرقه - مرتبط با کامپيوتر

  1. shahi boobooli

    shahi boobooli کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 ژانویه 2008
    نوشته ها:
    53
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Esfahan
    سلام دوستان
    سیستم من بد جوری قاطی کرده
    واقعا داره من رو دیوونه میکنه
    اینطوری شده که همش بدون دلیل هی ریست میکنه (یعنی من دلیلش رو نمیدونم)
    البته وقتی دارم تو اینترنت گشت میزنم یا مثلا با یه برنامه کار میکنم یا برنامه نصب میکنم خیلی کم پیش

    میاد که ریست بشه
    ولی مثلا اگه یه دی وی دی بزارم و نگاه کنم به 15 دقیقه نمیرسه که ریست میکنه
    البته ریست کردن معمولی که نه مثلا تا دو روز پیش اینطور ریست میشد که وقتی کامپیوتر میخواست بیاد

    بالا قبل از اینکه وارد ویندوز بشیم بازم ریست میکرد
    تنها کاری که میتونستم بکنم که ریست نشه و باز بتونم وارد سیستم بشم این بود که وارد safe mode بشم

    و سیستم رو به طور استاندارد ریست کنم بعد وارد میشد.
    ولی از امروز گفتم یه ویستا نصب کنم شاید حل بشه ، نه تنها حل نشد بد تر هم شد
    اینبار وقتی ریست میشه حدود 5 ثانیه کامپیوتر کامل خواموش میشه بعد روشن نمیشه یعنی اون موقعی که

    چراغ مانیتور نارنجی میشه یکم طولانی تر شده که یکم عجیبه (تا حالا سابقه نداشته)
    من واقعا موندم چکار کنم تو این سه روز کلی ویندوز عوض کردم
    کل هارد رو هم نمیتونم فرمت کنم که ببینم مشکل برطرف میشه یا نه؟
    به نظر شما هم مشکل سخت افزاریه؟
    به نظر شما مشکل از کدوم قطعه هستش؟
    این رو هم بگم که سیستم من یک قدیمیه حدودا 5 سال داره کار میکنه
    اینم مشخصات:
    cpu: 2.4
    ram 1 GB
    Graphic : 5200

    لطفا کمک کنید قبل از اینکه سیستمم بسوزه
    با تشکر
     
  2. Hamid2day

    Hamid2day مدیر ارشد مدیر ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2006
    نوشته ها:
    15,544
    تشکر شده:
    8,500
    محل سکونت:
    اوهایو
  3. cadusir

    cadusir Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    1,035
    تشکر شده:
    71
    محل سکونت:
    رشت
    سلام
    نود درصد اوقات این مشکل راحت حل میشه، به صورت زیر:
    1. یکی از درایورهاتون مشکل داره! باید ویندوز دیگری نصب کنین و جدید ترین درایورها رو دانلود و نصب کنین.
    2.یکی از قطعات سخت افزاری شما مشکل داره ( مثلا شاید DVD ) یکی یکی اونها رو بردارین ببینین بازم مشکل ادامه داره یا خیر. ( ram ها رو فراموش نکنین)
    3. مشکل پاور، راه حلش مشخصه!
    4. آخرین مشکلی که میتونین بهش فکر کنین و از همه بد تر هم هست همونیه که آقای Hamid2day گفتن یعنی مشکل مادربورد.

    اما مهمترین کاری که باید قبل از اقدام به کارهای بالا انجام بدین و آدم باورش نمیشه که مشکل به این کوچیکی بتونه این همه درد سر درست کنه اینه که کیس رو باز کنین و تمام فن ها از جمله مهمترینشون فن CPU رو چک کنین، من بارها دیدم خرابی فن CPU باعث ریست شدن کامپیوتر بشه!
     
  4. sokOoooot

    sokOoooot همکار انجمن سینما همکار انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏26 آپریل 2007
    نوشته ها:
    1,211
    تشکر شده:
    67
    محل سکونت:
    این بود تمام ماجرای من و او
    ماله من هم همینطور شده بود

    اول باید پاورشو چک کنی

    بعد رم ( معمولا اینه )

    بعد کارت گرافیک

    و در آخر هاردت ( ماله من هاردم بود )

    ولی با توجه به این چیزهایی که شما فرمودین همون رمتون یه چیزیش شده اگه دوتاس مثلا یکی شو بکنین با یدونه تنها بیارین بالا ببینین درست میشه

    بقیشم نمیدونم
     
  5. Hamid2day

    Hamid2day مدیر ارشد مدیر ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2006
    نوشته ها:
    15,544
    تشکر شده:
    8,500
    محل سکونت:
    اوهایو
    میگه یه بار ویندوز رو عوض کرده..بازم این جریان هست..

    درسته..احتمال مشکل از پاور هم خیلی زیاد هست...توی پادگان کامپیوتر ما اینجوری شده بود...
     
  6. behnam_2000

    behnam_2000 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    1,468
    تشکر شده:
    1,615
    سلام

    دقیقا همین مشکلی که می گی 2-3 روز پیش برای من پیش آمد

    علتش هم به خاطره گرد قباری هست که رو مادربور نشسته بود

    یکبار رم و کارت گرافیکتو دربیار و دوباره جابزن و اون اسلاتی که کیته اینها توش می ره هم فوت کن , فکر کنم درست شه


    پ.ن : با جارو برقی یا سشوار هم نباید کامپیوتر را تمیز کنی که اینها بار الکتریکی می ریزند و باعث می شن کامپیوترت خراب شه
     
  7. boxilink
  8. پروازی بی پروا

    پروازی بی پروا کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2008
    نوشته ها:
    273
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    نام :ایمان دکتری الکترونیک هستم استاد یار شریف چش
    پیشنهاد من
    اول اسلات های آی دی ای را دربیار دوباره جا بزن (هم از مادر برد هم از دی وی دی رام و......)
    بعد هم سی پی یوت سلرون دی هست یا نه سلرون دی با گیگا مشگل داره ها باید بدی ری ورک کنن برات
    ولی حتمی اگه یه بار سیستم رو اسمبل کنی مشگل حله
     
  9. Damn

    Damn Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    3,079
    تشکر شده:
    599
    محل سکونت:
    sin country / El Alamein / normandie /In Lousy tim
    منم همين مشكل دارم
    مادر بورد و رمم عوض كردم اينجوري شده
     
  10. mahmood_1987

    mahmood_1987 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 می 2008
    نوشته ها:
    24
    تشکر شده:
    0
    مال من هم همینطوری می شه! ولی نه همیشه بیشتر وقتی از درایو DVD کار می کشم. ریست میشه!
    باهاش می سازم، از وقتی هم سیستم را عوض کردم اینطوری شد!
     
  11. phoenix_i06

    phoenix_i06 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2007
    نوشته ها:
    2,114
    تشکر شده:
    173
    محل سکونت:
    آمریکا
    شاید بخاطر گرمای هوا و تهویه نامناسب باشه.
     
  12. Damn

    Damn Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    3,079
    تشکر شده:
    599
    محل سکونت:
    sin country / El Alamein / normandie /In Lousy tim
    اين تست كردم پنكه گذاشتم كنارش :دي نتيجه نداد
     
  13. MDK

    MDK کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    545
    تشکر شده:
    0
    عجب . بیشتر توضیح میدی
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. poolaky

    poolaky Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    876
    تشکر شده:
    40
    محل سکونت:
    بخش كنترل نوسانات پاور
    مشكل شما به احتمال خيلي زياد از فن سي پي يو هست

    يه زماني برا يكي از دوستامم پيش اومده بود شما فقط فن رو تست كت و ببين وقتي سي دي يا دي وي دي مي بيني چي مي شه فن

    يا ببين سيم بهش گير نكرده

    حتي اگه كمي هم سرعتش كم بشه اين مشكل به وجود مي ياد

    با سپاس
     
  16. shahi boobooli

    shahi boobooli کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 ژانویه 2008
    نوشته ها:
    53
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Esfahan
    سلام دوستان
    ممنون از راهنمایی های شما دوستان عزیز
    مشکل فن که ندارم چون فنم یه مدت مشکل داشت که عوضش کردم یه فن خوب دارم الان
    مشکل از همون رم بود که چند تا از دوستان اشاره کردند
    2 تا رم 512 داشتم یکیشون رو در آوردم مشکل به کلی حل شد
    الا یک هفته بیشتره که دارم بی مشکل با سیستم کار میکنم
    با تشکر از راهنمایی های شما دوستان عزیز
    :)
     
  17. salehnia

    salehnia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    1,033
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    شیراز
    من هم از موقعه ای که یک رم به سیستم اضافه کردم همین مشکل رو دارم .
     
  18. Damn

    Damn Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    3,079
    تشکر شده:
    599
    محل سکونت:
    sin country / El Alamein / normandie /In Lousy tim
    بايد بهتر بشه كه
    چرا بدتر ميشه؟
    (رم اضافي ميگم)
     
  19. salehnia

    salehnia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    1,033
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    شیراز
    احتمالا مشکل داره یا با سیستم سازگار نیست !
     
  20. bid

    bid کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 اکتبر 2011
    نوشته ها:
    1
    تشکر شده:
    0
    منم مدتیه این مشکلو دارم تو گوگل میگشتم فروم شما رو دیدم من اول فکر میکردم از وینوزه وینوز و عوض کردم بازم شد . حتی ایکس پی نصب کردم ولی مشکل بود باز دیگه مطمن شدم از سخت افزاره اول یه کارت گرافیک دیگه روش گذاشتم مشگل حل شد وقتی یه کارت گرافیک نو خریدم و انداختم باز از فرداش مشکل و داشتم . دفعه بعد رم و با ماله کامپوتر رفیقم عوض کردم یکی دو روز خوب بود ولی بازم شد . دفعه سوم هاردمو با هاردش عوض کردم بازم مشگل بود .جالب اینجا بود قطعات من رو سیستم اون عالی کار میکرد :p حالا مونده مادر برد و سی پی و تا عوض کنم ببینم حل میشه یا نه اگه این 2 تارم عوض کنم سیستمم کلا عوض شده اما مطمن نیستم از اینا باشه من چون وایرلس دارم سیستمم همیشه به اینترنت وصله و کامپیوترمو اصلا بدون اینترنت لازم ندارم آیا ممکنه از اینترنت باشه ؟کسی قبلا این مشگلو نداشته
     
  21. poolaky

    poolaky Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    876
    تشکر شده:
    40
    محل سکونت:
    بخش كنترل نوسانات پاور
    شما به کابل کامپیوترت دقت کردی؟

    به کابل برق کامپیوترت یه نگاهی بنداز سر من یه بار همچین قضیه ای اومده :D
     
  22. Si30KhaN

    Si30KhaN Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    1,206
    تشکر شده:
    99
    محل سکونت:
    توی یه اتاق تاریک
    cpu شما amd نیست؟
    منم یه 2.4 amd داشتم همش سیستم خاموش میشد هر چی رو تست کردم جواب نداد تا اینکه cpu رو عوض کردم مشکلش حل شد !
    حتی 2 فن رو cpu نصب کردم بازم نشد ! حالا خودت یه فن 2*2 اضافه بچسبون رو فن cpu دوتایی شه شاید جواب داد برات !