• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سیستم شتاب بانکی پارس پیک فرستنده و...

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
از دوستان کسی سیستم شتاب سایتهایی که گفتم رو گرفته یا امار داره قضیشون چیه ؟

تو سایت خودشون که اصلا اشاره نشده که فقط روی فروشگاه های خودشون کار میکنه یا روی هر سیستمی انجام میشه ؟:eek:

گرفتن درگاه اینترنتی هم شده یه معضل :(

اگر کسی اطلاعاتی داره دریغ نکنه ;)

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
nocomment.gif

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
پارس پیک اینطوریه که پنل به شما میده و هم پرداخت در محل دارید و هم امکان پرداخت آنلاین.
که تو تنظیمات پنل میتونید امکان پرداخت در محل رو غیرفعال کنی . یعنی مشتری فقط باید آنلاین پرداخت کنه :دی
تسویه هم آنی نیست. یعنی مشتری که پرداخت بکنه بعد شما میفرستی بعد که وصول شد باتون تسویه میکنه.

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
پارس پیک اینطوریه که پنل به شما میده و هم پرداخت در محل دارید و هم امکان پرداخت آنلاین.
که تو تنظیمات پنل میتونید امکان پرداخت در محل رو غیرفعال کنی . یعنی مشتری فقط باید آنلاین پرداخت کنه :دی
تسویه هم آنی نیست. یعنی مشتری که پرداخت بکنه بعد شما میفرستی بعد که وصول شد باتون تسویه میکنه.

درود
مطمئنی؟
اینطوری باشه که خیلی خوبه :cool:
اما من جایی خوندم که امکان پرداخت انلاین شتابی که اینا میدن فقط رو فروشگاه ساز خودشون کار میکنه :eek:
اینطوریه یا نه رو هر اسکریپتی جواب میده ؟ :confused:
هدفم از زدن این تاپیک جواب این سوال بود :)

MihanServer.com

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
چه طوری وحید جان چرا زرین پال نمیگیری ؟!

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
چه طوری وحید جان چرا زرین پال نمیگیری ؟!
مخلصیم
والا میترسیم وگرنه 2.5 درصدکارمزدی هم که میگیره مهم نیست :wacko:
طبق قوانین زرین پال فروش سریال غیر مجازه و ما هم که کارمون اینه و مهمتر اینکه در صورتی که از مقامات بالا اقدام به گرفتن اطلاعات محرمانه فروشنده سایت از زرین پال بشه کلا در اختیار مقامات میذارن و اینجاست دهنمون مورد عنایت قرار میگیره :f34r:

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
درود
مطمئنی؟
اینطوری باشه که خیلی خوبه :cool:
اما من جایی خوندم که امکان پرداخت انلاین شتابی که اینا میدن فقط رو فروشگاه ساز خودشون کار میکنه :eek:
اینطوریه یا نه رو هر اسکریپتی جواب میده ؟ :confused:
هدفم از زدن این تاپیک جواب این سوال بود :)

ببین توی پنل پارس پیک یه محصول اضافه میکنی بعد یه لینک بهت میده که مشتری روش کلیک میکنه میره توی صفحه خرید که میتونه انتخاب کنه آنلاین پرداخت کنه یا بعد از تحویل. که تو میتونی از توی تنظیمات به کل پرداخت در محل رو غیر فعال کنی.
این که میگی فقط رو فروشگاه ساز خودشون ، پارس پیک اصلا فروشگاه ساز نداره :D فک کنم همون سبد خرید رو میگی که خرید توی خود فروشگاه انجام بشه. که اینو میتونی بدی برای فروشگاه سازت درست کنن.

ببین زرین پال ریسکش کمتره ها :D تو پنل پستی که بگیری مشخصاتت رو میدی به پست اما زرین پال فقط آدرس سایتت رو میخواد . اما اگه بخوای پست بیاد بسته هارو تحویل بگیره همون پارس پیک خوبه

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
ببین توی پنل پارس پیک یه محصول اضافه میکنی بعد یه لینک بهت میده که مشتری روش کلیک میکنه میره توی صفحه خرید که میتونه انتخاب کنه آنلاین پرداخت کنه یا بعد از تحویل. که تو میتونی از توی تنظیمات به کل پرداخت در محل رو غیر فعال کنی.
این که میگی فقط رو فروشگاه ساز خودشون ، پارس پیک اصلا فروشگاه ساز نداره :D فک کنم همون سبد خرید رو میگی که خرید توی خود فروشگاه انجام بشه. که اینو میتونی بدی برای فروشگاه سازت درست کنن.

ببین زرین پال ریسکش کمتره ها :D تو پنل پستی که بگیری مشخصاتت رو میدی به پست اما زرین پال فقط آدرس سایتت رو میخواد . اما اگه بخوای پست بیاد بسته هارو تحویل بگیره همون پارس پیک خوبه

عجب سوتی اینا که قبلا فروشگاه ساز انگار داشتن :D
ما از چه کسی مشاوره گرفتیم :blink: گلابی میخواسه مارو منحرف کنه :cigar:

باز هنوز زرین پال بصرفه تره چون نمیخوام فعلا خرید پستی بذارم
کسی تا حالا با زرین پال به مشکل خورده بابت قضیه فیلم وسریال ؟ یا کسی فروشگاه فیلم و سریال داره که از زرین پال استفاده میکنه؟
اگه هست اینجا اعلام کنه یا پی ام بده چند تا سوال دارم :medieval:
تنکس

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
عجب سوتی اینا که قبلا فروشگاه ساز انگار داشتن :D
ما از چه کسی مشاوره گرفتیم :blink: گلابی میخواسه مارو منحرف کنه :cigar:

باز هنوز زرین پال بصرفه تره چون نمیخوام فعلا خرید پستی بذارم
کسی تا حالا با زرین پال به مشکل خورده بابت قضیه فیلم وسریال ؟ یا کسی فروشگاه فیلم و سریال داره که از زرین پال استفاده میکنه؟
اگه هست اینجا اعلام کنه یا پی ام بده چند تا سوال دارم :medieval:
تنکس

ادمین زرین پال اینجا در رفت و امده :f34r: حواست باشه
ولی روی وی پی ا-ن و فیلمو و اینها شوخی نداره :)

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
ادمین زرین پال اینجا در رفت و امده :f34r: حواست باشه
ولی روی وی پی ا-ن و فیلمو و اینها شوخی نداره :)

بله میدونم ;)
با یکی از بچه ها که شرایط منو داشت و از زرین پال استفاده میکنه پرسیدم گفت سخت نمیگیرن ظاهرا
خود اقای امیری میان روشمون میکنن
icon10.gif

amiri27

Registered User
لایک‌ها
37
سلام
زرين پال معمولا در مورد *** بسيار سخت گير هستش.
برای بقيه موارد (مشابه فيلم و سريال) کافی هستش سايت در ساماندهی ثبت شده باشه.

در خدمت ساير عزيزان هستيم.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
سیستم پرداخت پارسپیک که خودش خوبه. میتونی باهاش کار کنی. ربطی هم به فروشگاه سازت نداره

بالا