مهندس شیمی
Registered User
- نوشتهها
- 238
- لایکها
- 6
اگر اشتباه نکنم سیستم های مخصوص کودکان وجود داره ، برای یک دختر 6 ساله که مشکلی از جهت زبان انگلیسی نداره پیشنهادی وجود داره؟
کودک داریم تا کودکاگر اشتباه نکنم سیستم های مخصوص کودکان وجود داره ، برای یک دختر 6 ساله که مشکلی از جهت زبان انگلیسی نداره پیشنهادی وجود داره؟
کودک داریم تا کودک
واسه کار و یادگیری اولیه در حد آشنا شدن با سیستم بخواید فرقی نداره چی باشه ولی الزاما واسه بازی بخواهید خوب فرق میکنه -
بیشتر بچه ها هم تو این دوره زمونه وقتی میرن خونه فامیل چشم و گوششون باز میشه و سیستم قوی باید تهیه کرد![]()
شما لپ تاپ میخواهید بخرید !این کوچولو الانشم پشت سیستم من میشینه و هم بازی های خودشو پیدا میکنه و هم داستانها و برنامه های مخصوص خودشو داره اما دوست داره یک سیستم جدا داشته باشه و البته دخترونه هم باشه یعنی صورتی رنگ باشه. من خاطرم هست یه بار یک لپ تاپ با شمایل قورباقه که سبز بود رو پشت ویترین یه مغازه دیده بودم حالا میخام بدونم این نوع لپ تاپ ها رو کجا میشه پیدا کرد بخصوص روی نت که بشه مقایسه های مختلف رو هم راحت انجام داد و نتیجه گرفت.
شما لپ تاپ میخواهید بخرید !
شما پس دنبال لپ تاپی باشید با ویژگی های بچگانه ولی نه اون چیزی که فکر کنید با گل و بلبل تزیین کرده باشن که فکر کنم اصلا نشه بهش گفت لپ تاپ و به نظر بیشتر کاربرد آموزشی مثه حروف الفبا و .. داره لپ تاپی با ویژگی های خاص مثه سبکی - داشتن رنگ بندی و ...میتونید تهیه کنید .بله........