• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سیستم های خرید گروهی >>>>> سیستم های هرمی!!!

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
مشکل فنی دیگه چه صیغه ایه :lol:
تخم حروما خیال کردن ملت مثه سال 57 سریع گوشاشون مخملی میشه :hmm:
این چه وضع زندگی کردنه! هر چی پس انداز و کوفت و زهرمار داشتیم تو این 3 4 ماهه به گُه کشیده شد رفت!
تف تو اموات خر! :hmm:

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
خداوکیلی دیگه من یکی که خرج و دخلم خیلی وقت بود نمی خوند. پس اندازمم داره ته می کشه.

نه می شه پول در آورد با این وجود نه می شه خرج نکرد....

هیچ جای مملکت هیچ قانونی نیست. یه مشت گوسفند نشستن اون بالا. به خدا طرف نصف یه بچه ی 14-5 ساله ی اینجا هم از نت چیزی نمی فهمه داره برای کل نت ایران سیاست گذاری هم می کنه

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
مشکل اساسی عدم اتحاد است، وقتی یک سایتی فیلتر میشه یا مورد چنین تهمتهایی قرار میگره و یا به روشهای دیگه ای با آبرو و حیثیت یک سایت بازی میشه و به راحتی سرمایه و زندگی یک وبمستر رو به باد می دهن، اگر یک اتحاد بین وبمسترها وجود داشته و حداقل تو این محیط مجازی یک اعتراض گسترده صورت بگیره شاید کسانی که ما رو به مضحکه گرفتن یک کمی به خودشون بیان.

zare71

Registered User
لایک‌ها
8
مشکل اساسی عدم اتحاد است، وقتی یک سایتی فیلتر میشه یا مورد چنین تهمتهایی قرار میگره و یا به روشهای دیگه ای با آبرو و حیثیت یک سایت بازی میشه و به راحتی سرمایه و زندگی یک وبمستر رو به باد می دهن، اگر یک اتحاد بین وبمسترها وجود داشته و حداقل تو این محیط مجازی یک اعتراض گسترده صورت بگیره شاید کسانی که ما رو به مضحکه گرفتن یک کمی به خودشون بیان.

شما حواست باشه :D
یه دفعه فردا میان به ادگاه هم گیر میدن :D
اینترنت صاب نداره ها :D

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
هیچ جای مملکت هیچ قانونی نیست. یه مشت گوسفند نشستن اون بالا. به خدا طرف نصف یه بچه ی 14-5 ساله ی اینجا هم از نت چیزی نمی فهمه داره برای کل نت ایران سیاست گذاری هم می کنه
الان من اینقد هنگ کردم که نمیتونم درست و حسابی تصمیم بگیرم! بلایی سرمون اوردن که یکی مثه من که از چیزی به نام ریسک کردن هراسی نداشت الان نمیتونه برای خرید شامش تصمیم بگیره :hmm:

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
من که با این اوضاع و احوال من جمله فیــلتریــنگ، افزایش نرخ دلار، سرعت افتضاح به اصطلاح اینترنت پرسرعت :blink: و در نتیجه‌ی اون کاهش کاربران و خریداران اینترنتی، دیگه علاقه‌ای به فعالیت بیش از این در نت ایران ندارم.

بعد از این بیشتر وقت و حوصلم رو برای درآمد دلاری و برای نت غیر ایرانی صرف خواهم کرد. البته اینم سختی‌های خاص خودش مثل تحریم رو داره. چقدر ما بدشانســیم آخه خــــــــــــــــــــــــدااااااااااااااااااااااااا !

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
همین حالا سرمایه گذاری کردن تو اینترنت یعنی ریسک،

ما سال دیگه کلا از وجود یا عدم وجود کلیت این موضوع شک داریم. نمی دونیم سال دیگه کلا اینترنتی تو کشور خواهد بود یا نه. چه برسه به بحث مسخره ی اینترنت ملی و پاک و محدودیت اس اس ال و هزار تا کوفت و زهر مار دیگه.....

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
الان من اینقد هنگ کردم که نمیتونم درست و حسابی تصمیم بگیرم! بلایی سرمون اوردن که یکی مثه من که از چیزی به نام ریسک کردن هراسی نداشت الان نمیتونه برای خرید شامش تصمیم بگیره :hmm:

چي شده ممد؟

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
از ماست که بر ماست

ip:184.107.247.102 - Bing

آقای وبسمتر محترم! نرین تو این اینترنت بی صاحاب! !!!

اهههههههههههههههههههههه !!!

هر چی خواستم نگم، نشد! همینکه 2 نفر بیشتر بدونن که "از ماست که بر ماست" کافیه! !!! !!!

:hmm:

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
نت ایران نمونه بارزی از جریان 1 درصد در مقابل 99 درصد است، 99 درصد سایتها و موضوعاتی که در جهان مخاطب دارند در ایران فیلتر هستند و تنها محدوده ما همان یک درصد است البته همواره با ترس اینکه مبادا به یک بهانه واهی ما هم مورد غضب قرار گرفته و به آن 99 درصد بپیوندیم، موضوعات این یک درصد هم تعریف شده هستند ظرح ایده جدید به این سادگی امکان پذیر نیست.

ولی واقعا جدی میگم این محدوده داره مدام تنگتر تنگتر می شود، تاجائیکه اگر شما در سایتتان به طور آشکار قربان صدقه برخی نروید نمی توانید فعالیت خودتان را ادامه دهید، ما حق اعتراض داریم، اگر با هم متحد شویم و نسبت به این وضع به طور گسترده اعتراض کنیم شاید بشود مانع خفه شدن در این قفسی که هر روز تنگتر می شود بشویم.

webhub

Registered User
لایک‌ها
1
ای کاش همین سه شرکت معرفی شده تو اخبار برن شکایت از 20.30
باید دست پیش رو بگیرن

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
از ماست که بر ماست

ip:184.107.247.102 - Bing

آقای وبسمتر محترم! نرین تو این اینترنت بی صاحاب! !!!

اهههههههههههههههههههههه !!!

هر چی خواستم نگم، نشد! همینکه 2 نفر بیشتر بدونن که "از ماست که بر ماست" کافیه! !!! !!!

:hmm:
: )))

خدا بود
===

وقتی مخاطب باشه، خود به خود این موضوعات هم شکل می گیره.....

حالا یه سری آدم حروم زاده هم میان از این فرصت استفاده می کنن و .....

نت ایران نمونه بارزی از جریان 1 درصد در مقابل 99 درصد است، 99 درصد سایتها و موضوعاتی که در جهان مخاطب دارند در ایران فیلتر هستند و تنها محدوده ما همان یک درصد است البته همواره با ترس اینکه مبادا به یک بهانه واهی ما هم مورد غضب قرار گرفته و به آن 99 درصد بپیوندیم، موضوعات این یک درصد هم تعریف شده هستند ظرح ایده جدید به این سادگی امکان پذیر نیست.

ولی واقعا جدی میگم این محدوده داره مدام تنگتر تنگتر می شود، تاجائیکه اگر شما در سایتتان به طور آشکار قربان صدقه برخی نروید نمی توانید فعالیت خودتان را ادامه دهید، ما حق اعتراض داریم، اگر با هم متحد شویم و نسبت به این وضع به طور گسترده اعتراض کنیم شاید بشود مانع خفه شدن در این قفسی که هر روز تنگتر می شود بشویم.

پیشنهاد شما؟

چجوری می شه اعتراض کرد؟

street design

Registered User
لایک‌ها
555
واقعا متاسفم واسه این 20:30
این خبرنگارهای وبگردی از هیچی سر درنمیارن و....
من خودم از نت برگ خرید داشتم
واقعا فوق العادست
اینا دوست ندارن ببینن یه عده آدم که میان ایدشونو تو ایران عملی میکنن پیشرفت کنن..

به نظرم باید رفت سایت 8:30 و فحش و کشید بهشون...

elnaz85

Registered User
لایک‌ها
1
امروز دِرهم شد 420 تومان
بی پدرا

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
229

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
من که گفتم اینا همش به غیرت ملی ما برمیگرده یعنی ما هر چی مشکل داریم به غیرت ملیمون برمیگرده تا زمانی که از خودمون حرکتی نکنیم اتفاقی نخواهد افتاد!!:hmm:

نکته مهم: تا سال 1395 طرح محدودیت ملی در همه ابعاد و زمینه ها در حال شکل گیری است (همون دیوار کشی دور ایران منظورمه!!!!:f34r:)

بالا