تخم حروما خیال کردن ملت مثه سال 57 سریع گوشاشون مخملی میشه :hmm:مشکل فنی دیگه چه صیغه ایه :lol:
این چه وضع زندگی کردنه! هر چی پس انداز و کوفت و زهرمار داشتیم تو این 3 4 ماهه به گُه کشیده شد رفت!
تف تو اموات خر! :hmm:
تخم حروما خیال کردن ملت مثه سال 57 سریع گوشاشون مخملی میشه :hmm:مشکل فنی دیگه چه صیغه ایه :lol:
مشکل اساسی عدم اتحاد است، وقتی یک سایتی فیلتر میشه یا مورد چنین تهمتهایی قرار میگره و یا به روشهای دیگه ای با آبرو و حیثیت یک سایت بازی میشه و به راحتی سرمایه و زندگی یک وبمستر رو به باد می دهن، اگر یک اتحاد بین وبمسترها وجود داشته و حداقل تو این محیط مجازی یک اعتراض گسترده صورت بگیره شاید کسانی که ما رو به مضحکه گرفتن یک کمی به خودشون بیان.
الان من اینقد هنگ کردم که نمیتونم درست و حسابی تصمیم بگیرم! بلایی سرمون اوردن که یکی مثه من که از چیزی به نام ریسک کردن هراسی نداشت الان نمیتونه برای خرید شامش تصمیم بگیره :hmm:هیچ جای مملکت هیچ قانونی نیست. یه مشت گوسفند نشستن اون بالا. به خدا طرف نصف یه بچه ی 14-5 ساله ی اینجا هم از نت چیزی نمی فهمه داره برای کل نت ایران سیاست گذاری هم می کنه
الان من اینقد هنگ کردم که نمیتونم درست و حسابی تصمیم بگیرم! بلایی سرمون اوردن که یکی مثه من که از چیزی به نام ریسک کردن هراسی نداشت الان نمیتونه برای خرید شامش تصمیم بگیره :hmm:
مهدی خوابی مگه؟ :hmm:چي شده ممد؟
مهدی خوابی مگه؟ :hmm:
: )))از ماست که بر ماست
ip:184.107.247.102 - Bing
آقای وبسمتر محترم! نرین تو این اینترنت بی صاحاب! !!!
اهههههههههههههههههههههه !!!
هر چی خواستم نگم، نشد! همینکه 2 نفر بیشتر بدونن که "از ماست که بر ماست" کافیه! !!! !!!
:hmm:
نت ایران نمونه بارزی از جریان 1 درصد در مقابل 99 درصد است، 99 درصد سایتها و موضوعاتی که در جهان مخاطب دارند در ایران فیلتر هستند و تنها محدوده ما همان یک درصد است البته همواره با ترس اینکه مبادا به یک بهانه واهی ما هم مورد غضب قرار گرفته و به آن 99 درصد بپیوندیم، موضوعات این یک درصد هم تعریف شده هستند ظرح ایده جدید به این سادگی امکان پذیر نیست.
ولی واقعا جدی میگم این محدوده داره مدام تنگتر تنگتر می شود، تاجائیکه اگر شما در سایتتان به طور آشکار قربان صدقه برخی نروید نمی توانید فعالیت خودتان را ادامه دهید، ما حق اعتراض داریم، اگر با هم متحد شویم و نسبت به این وضع به طور گسترده اعتراض کنیم شاید بشود مانع خفه شدن در این قفسی که هر روز تنگتر می شود بشویم.
هر چه زود تر بهتر , حداقل خیالمون راحت میشه دیگه !