آژانس هواپیماییexchanging

سیستم ها ری استارت میشن

شروع موضوع توسط Pac_ginobat ‏8 نوامبر 2005 در انجمن بایگانی

  1. Pac_ginobat

    Pac_ginobat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 آگوست 2004
    نوشته ها:
    444
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    Susa
    سلام
    دوستان من با مشکل ری استارت شدن مواجه شدم
    حدود 4 تا سیستم توی کافی نت هست
    که هر چند دقیقه یه بار ری استارت میشن حدود نیم ساعت ،
    بعضی وقتا که توجه میکنم موقعی که که میرن توی روم این بلا سرشون میاد یاهو 6 نصب کردم دوباره ری استارت کردن
    رم ها رو عوض کردم باز هم همین طور در کیس ها رو باز گزاشتم واسه اینکه دما بیاد پایین
    فن گزاشتم باز هم ری استارت میکنن
    ویندوز عوض کردم باز هم همین طور
    قطعات رو در آوردم دوباره جا انداختم بازهم همین طور ، سیستم ها رو گرد گیری کردم باز هم همین طور
    پارتیژن بندی هم کردم با ایکس پی.
    لازم است که بگم 3 تا سیستم AMD و یکی هم Intel هستن از همه بیشتر هم AMD ها ری استارت میکنن
    راهی یا پیشنهادی برای درست کردن اونا ندارید؟
    اگه بگین ممنون میشم
     
  2. Bahreyni

    Bahreyni Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آپریل 2004
    نوشته ها:
    1,713
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    کرمان دیار کریمان
    3تا دلیل شایع
    1- نوسان حتی جزیی برق
    2-مشکل از رم
    3-حرارت بالای سی پی یو
     
  3. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,246
    تشکر شده:
    1,685
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
  4. IKEA

    IKEA Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,733
    تشکر شده:
    4
    منم 3 روز بود این مشکل داشتم که اعصاب معصابم ریخته بود به هم چون نه دمای cpu بالا میرفت نه نوسان و مشکل از فن و ... بود اخر مشکل از یک تروجان مسخره بود که روی start up سوار شده بود rlvknlg.exe که هرچی هم Scan میکردم با norton , adware نمیشناخت اخری دستی از startup و registry ورش داشتم

    اینم راه از بین بردنش البته شاید این مشکل شما نباشه اما این کارش فقط restart ه
    D:\windows\system32\rlvknlg.exe -boot
     
  5. Pac_ginobat

    Pac_ginobat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 آگوست 2004
    نوشته ها:
    444
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    Susa
    ممنونم از اینکه جواب دادین
    در مورد اقا بهزاد بگم که فکر نکنم برق نوسان داشته باشه چون از همشون از یک محافظ فاراتل برق میگیرن
    ولی باز هم چک میکنم رم ها رو که عوض کردم فایده ای نداشت
    و در موردحرارات ؛ حرارت حدود 60 توی AMD وحدود45 توی Hntel ها هست
    کابل های IDE روهم جا بجا کردم
    ویروس هم فکرنکنم داشته باشه
    چون گفتم که ویندوز تازه نصب کردم
     
  6. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
    اگه شبكه باشن دستگاهات ممكنه اشكال از هابت باشه . حتي ممكنه يكي ديگه از دستگاهات ويروسي شده باشن
    اگه شبكه هستند كابل شبكه رو قطع كن ببين بازم مشكل داري
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. Pac_ginobat

    Pac_ginobat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 آگوست 2004
    نوشته ها:
    444
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    Susa
    دستت درد نکنه!
    احتمال میدم همین باشه!
    ولی من سوییچ دارم
    سوییچ هم جدیدا یه مرض هایی گرفت آخه اخرین باری که دیدم یه مقدار مشکل داشت
    اون هم چک میکنم
     
  9. Pac_ginobat

    Pac_ginobat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 آگوست 2004
    نوشته ها:
    444
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    Susa
    از ویروسی هم بگم که همه آنتی دارن
    الانم دوباره همه ویندوز ها رو عوض کردم
    ببینم چی میشه
     
  10. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
    اخه ما هم همين مشكل رو تو دانشگاه داشتيم بعد از كلي ور رفتن فهميدم مشكل از هابه
     
  11. Persianit

    Persianit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    910
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    پای کامپیوتر
    هاب؟؟؟ چرا؟ ربطی نداره که
     
  12. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
    دقيقا موضوع همينه به ظاهر مشكل نداره. بعد از كلي دردسر فهميدم همينه و بعد از كلي جستجو يه جا خوندم كه :
    با تعويض يكسري از پاكتها و ارسال اون به مقصدمي تونن ( كيا ؟ اي ادمهاي بد) كه باعث شن سر ريز كرنل tcpip اتفاق بيفته و سيستم رو DOS كنن
    حال يه برنامه اي هست تحت دومين كه ميشه با اون دستگاها رو از راه دور ريستارت يا شات دان كرد
    ( از طريق همين روش) مثلا ويروس ساسر هم يه جوراي از اين روش استفاده ميكنه
    تا اينجا درست و همچنين يه جاي ديگه خوندم كه :
    يكي از مشخصه هاي خراب شدن سوئيچ اينكه مقدار Send & resive افزايش ميابه چرا چون پاكتها درست انتقال داده نميشن
    با جمع دو مبحث بالا ميشه اينطوري گفت كه چون هابه خراب بود پاكتها درست رد نميشد و مقادير اطلاعات ارسالي عوض ميشود و در بعضي از حالتها اين كدها شبيه كدهاي dos ميشدن و سيستم كرش كرده و چون xp بودن ريستارت ميشدن يا هنگ كامل ميكردن.
     
  13. Pac_ginobat

    Pac_ginobat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 آگوست 2004
    نوشته ها:
    444
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    Susa
    دستتون درد نکنه ممنونم
    از اینکه با شما مشورت کردم خوشحالم
    **************************************************
    مشکل بر طرف شد!
    کابل هایی که به سیستم ها برق میرسوندم ضعیف بودن
    اونها رو و همچنین محافظ فاراتل رو عوض کردم مشکل حل شد
    __________________
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right