• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سیستم همکاری در فروش خوب؟

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
تازه تاسیس نباشد - حداقل عمر مفید 4 سال - حتی اگر پرداختی داشته باشد و هم وبمستر های حرفه ای و کهنه کار از آن راضی باشند رسمی و ثبت شده باشد تا اگر بعدا متواری شد امکان پیگیری قانونی وجود داشته باشد(مورد قبلی که کار میکردم بهترین بود ولی یه شبه همه چیز نابود شد و در رفتند و تمام هزینه هایی که کردم به باد رفت) - امکان افزایش و کاهش قیمت(پورسانت) وجود داشته باشد و امکان فروش به تعداد و قیمت عمده وجود داشته باشد - چون میخوام از بکلینک داعمی استفاده کنم کار سیستم داعمی و طولانی مدت باشه

AminArjmand

Registered User
لایک‌ها
281
تازه تاسیس نباشد - حداقل عمر مفید 4 سال - حتی اگر پرداختی داشته باشد و هم وبمستر های حرفه ای و کهنه کار از آن راضی باشند رسمی و ثبت شده باشد تا اگر بعدا متواری شد امکان پیگیری قانونی وجود داشته باشد(مورد قبلی که کار میکردم بهترین بود ولی یه شبه همه چیز نابود شد و در رفتند و تمام هزینه هایی که کردم به باد رفت) - امکان افزایش و کاهش قیمت(پورسانت) وجود داشته باشد و امکان فروش به تعداد و قیمت عمده وجود داشته باشد - چون میخوام از بکلینک داعمی استفاده کنم کار سیستم داعمی و طولانی مدت باشه
- تک شاپ خوبه تا حالا +۳۰ میلیون دریافتی داشتیم ، پرداختی منظم و عالی، پورسانت محصولات بالاتر از سایر سیستم های همکاری در فروش ، قیمت اجناس هم ارزان تر از سایرین ، فقط ساعتاش و برخی جنساش مشکل داره مث جنسای چینیه [emoji4]
- پایگان عالی فقط پورسانتای محصولاتشون کمتره
- میهن استور عالی پورسانت متوسط و قیمت محصولات مناسب
- دایان قیمت محصولاتش بالاست نسبت به سایر همکاری در فروشا اما مابقی چیزاش خوبه

zarindata

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سیستم همکاری در فروش انواع لایسنس اورجینال آنتی ویروس و نرم افزار زرین دیتا با ارائه فروشگاه آنلاین بر روی دامین و یا ساب دامین خودتان شما را به همکاری دعوت می نماید.
با ارائه کمیسیون بالا
www.zarindata.com

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,229

فایل های ضمیمه

• 123.png
    123.png
    129.8 KB · نمایش ها: 14

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
چیزی که همون اول ارور بده ارزش کار کردن نداره

qiny_123.png

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
دوستانی که سیستم معرفی می کنند توجه داشته باشند که سیستم مورد نظر امکان فروش به قیمت و تعداد عمده هم داشته باشد هیچ کدوم از این هایی که گفتید این شکلی هستند؟ من میخوام عمده بفروشم و یابرعکس میخوام گرون بفروشم میخوام روی افزایش و کاهش پورسانت کنترل داشه باشم

pbx9798

Registered User
لایک‌ها
150
سلام

پیشنهاد من سیستم زرین دیتا هستش که همکاری در فروش لایسنس هستش ...

http://www.zdr.ir

بالا