با تشکر فراوان :happy:
یاشار تو هم از قهر کردی از دست بابات یک سیستم زدی :دی
با تشکر فراوان :happy:
سلام . نوکرم امیر. والا فرشاد اغفالم کرد مرسی . مزاحم میشم :happy: فقط خودت رو آماده کن بعد ها که سیستم رو بدم دستت دیگه ایندفعه مستقیم میدم به خودت که دیگه یهو پیشرفت کنه.سلام یاشار جان . می بینم که شما هم آره . ایشالا موفق باشی برادر . کمکی چیزی خواستی من در خدمتم .
ارادت
چراااااا!؟ قشنگه که الان بهتر نشد ؟! مرسی . تبریکم نمیگفتی قبول بودوردار این بنـــــــــــــــــــــــــــرتو عوض کن این چیــــــــــــــــــه؟
یادم بندازیم وقتم خالی شد برای همه بچه ها یه پک بنر تپل میزنم.
راستی یادم رفت تبریک بگم :دی
یاشار تو هم از قهر کردی از دست بابات یک سیستم زدی :دی
نوچرمممممممممم میتی :happy: من نوکرتم شیریک :happy:یاشاری ی ی ی ی ی ی ی ی
من که از همه زودتر تبریک گفتم هم تلفنی هم تو یاهووووو
پس واست آ رزوییییی پیشرفت و سربلندی میکنم شریکککککککککککککککککککککککککک :d
مرسی. واقعاااا!؟تبریک میگم به پشتکارت ، خیلی حوصله داری واقعا
من سر بنر خیلی حساس شدم. به ملی مارکت هم بهش گفتم اگه یادش باشه ! :دی
یوزر های محترم براتون بنر مناسب می زنم........
مزایای سیستم که بهشون اطمینان دارم :
1- تسویه حساب 24ساعت بعد از درخواست شماست. ( به تمامی کارت های بانکی و حساب ها واریز میشه مثل بعضی از دوستان نیستیم که فقط به ملی بریزیم )
2-حداقل موجودی نداریم . 500تومان هم درخواست بدین واریز میشه.
من سر بنر خیلی حساس شدم. به ملی مارکت هم بهش گفتم اگه یادش باشه ! :دی
یوزر های محترم براتون بنر مناسب می زنم........
با این 2 مورد مخالفم، البته اگه اظهار نظر فضولی نباشه
24 ساعته و 500 تومن و ... باعث میشه بعضی وبمسترا روشون زیاد شه!
ما هم تو قشر وب هاستینگ این موردا رو زیاد داریم.
سعی کن متعادل باشی تو کارت. ...
آره خداییش منم چند تا بنر خوب می خوام موندم توش . صد جا دارم تبلیغ می کنم + سیستم کلیکی خودمون ولی بنر درست درمون ندارم ! چند تا بچه ها زدن یه چیزایی ولی هنوز چیز شااااخ دستم نیومده . :blush:
پ.ن : مخلص صاحاب تاپیک هم هستیما ! دی:
بعضی از دوستان عزیز که اسم نمیبرم فقط با ملی اونم کارت تسویه میکنند بگم کیه !؟ بگم ؟!
به جان شما اگه ما بدونیم ایران امیره
چی ؟ کی ؟ کو؟ کجا ؟ اصلا اینی که میگی چیه ؟ کیه ؟ ایران امیر هم مگه همکاری در فروش داره !!!! :lol::lol: حالا مگه ایران امیر به حساب غیر ملی واریز نمیکنه :blink: ( من میدونم فرداس که زنگ بزنه پدرمو در بیاره )
اصلا یوزرهای ایران امیر تحریمش کنید تا وقتی که به همه حساب ها واریز نکنه باش کار نکنید تو این مدت هم بیاین پیش خودم :happy:
راستی 1eng با شخص خودم اعتراض کن :دی فضولی هم کن :دی پست با جنبه منفی هم بده :دی همینا باعث پیشرفت میشه دیگه :دی
بیشین بینیم بابا . جدا یعنی چی آخه پولا ملت رو نمیدی خوب شاید یکی حساب ملی نداشت :lol:سرتو زیر اب کنم!!!!:f34r:
مرسی. منتظریم موتورش روشن بشه که شروع به چرخش کنهتبریک می گم. ایشالا چرخش بچرخه