• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سیستم همکاری در فروش نگین | 3هزار تومان هدیه عضویت

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
سلام یاشار جان . می بینم که شما هم آره . ایشالا موفق باشی برادر . کمکی چیزی خواستی من در خدمتم .
ارادت
سلام . نوکرم امیر. والا فرشاد اغفالم کرد :D مرسی . مزاحم میشم :happy: فقط خودت رو آماده کن بعد ها که سیستم رو بدم دستت :p دیگه ایندفعه مستقیم میدم به خودت که دیگه یهو پیشرفت کنه.

وردار این بنـــــــــــــــــــــــــــرتو عوض کن این چیــــــــــــــــــه؟
یادم بندازیم وقتم خالی شد برای همه بچه ها یه پک بنر تپل میزنم.
راستی یادم رفت تبریک بگم :دی
چراااااا!؟ قشنگه که :D الان بهتر نشد ؟! مرسی . تبریکم نمیگفتی قبول بود:D

تاپیک 2صفحه رفت جلو فقط 1-2تا پیشنهاد و انتقاد و اینا داشت اونم از یک نفر فقط :happy:
دوستان ، عزیزان ، وبمستران گرامی شروع کنید به زیرمجموعه گرفتن که وقتی طرح رو عملی کردم حسابی حال کنیدااا
شروع به کار کنید که اولین قرعه کشی هم اول شهریور ماه انجام میشه. اما جایزه اش هنوز نمیدونم چی باشه.

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
یاشار تو هم از قهر کردی از دست بابات یک سیستم زدی :دی

بابای من بد قول بابای شما چطور :lol::lol: اون که خیلی وقته قهریم :p اما سیستم زدن بر میگرده به چند شب پیش که فرشاد اغفالم کرد :lol::lol: ( مثبت فکر کنید)
تو چرا تبریک نمیگی !!!!! :hmm: راستی مزایای سیستم رو توی صفحه اول بخون همون اولی :lol:
بعدشم یه اس ام اس بده شماره ات بهت زنگ بزنم بازم اگو نمیدونم چی چی میخوام :happy: خدایی هیچکس اسمش رو بلد نیست.

mahdi-1989

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
یاشاری ی ی ی ی ی ی ی ی

من که از همه زودتر تبریک گفتم هم تلفنی هم تو یاهووووو

پس واست آ رزوییییی پیشرفت و سربلندی میکنم شریکککککککککککککککککککککککککک :d

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
تبریک میگم به پشتکارت ، خیلی حوصله داری واقعا

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
یاشاری ی ی ی ی ی ی ی ی
من که از همه زودتر تبریک گفتم هم تلفنی هم تو یاهووووو
پس واست آ رزوییییی پیشرفت و سربلندی میکنم شریکککککککککککککککککککککککککک :d
نوچرمممممممممم میتی :happy: من نوکرتم شیریک :happy:

تبریک میگم به پشتکارت ، خیلی حوصله داری واقعا
مرسی. واقعاااا!؟ :D

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
من سر بنر خیلی حساس شدم. به ملی مارکت هم بهش گفتم اگه یادش باشه ! :دی
یوزر های محترم براتون بنر مناسب می زنم........

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40

واقعا زشته این بنره !؟!!!! قشنگه که فقط بدیش اینه که حجمش کم بشه کیفیتش رو آوردم پایین دیگه حوصله نداشتم درستش کنم :دی
یوزرهای محترم با شماهه هرکی بنر میخواد بگه براتون مناسب میزنه :lol: :D
راستی آقا سیستم ما هم تو تاپیک سیستم های همکاری در فروش اضافه کن :happy:

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
مزایای سیستم که بهشون اطمینان دارم :
1- تسویه حساب 24ساعت بعد از درخواست شماست. ( به تمامی کارت های بانکی و حساب ها واریز میشه مثل بعضی از دوستان نیستیم که فقط به ملی بریزیم )
2-حداقل موجودی نداریم . 500تومان هم درخواست بدین واریز میشه.

با این 2 مورد مخالفم، البته اگه اظهار نظر فضولی نباشه :D
24 ساعته و 500 تومن و ... باعث میشه بعضی وبمسترا روشون زیاد شه!

ما هم تو قشر وب هاستینگ این موردا رو زیاد داریم.
سعی کن متعادل باشی تو کارت. ...

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37

آره خداییش منم چند تا بنر خوب می خوام موندم توش . صد جا دارم تبلیغ می کنم + سیستم کلیکی خودمون ولی بنر درست درمون ندارم ! چند تا بچه ها زدن یه چیزایی ولی هنوز چیز شااااخ دستم نیومده . :blush:

پ.ن : مخلص صاحاب تاپیک هم هستیما ! دی: :D

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
با این 2 مورد مخالفم، البته اگه اظهار نظر فضولی نباشه :D
24 ساعته و 500 تومن و ... باعث میشه بعضی وبمسترا روشون زیاد شه!

ما هم تو قشر وب هاستینگ این موردا رو زیاد داریم.
سعی کن متعادل باشی تو کارت. ...

خب خدارو شکر یکی پیدا شد و نظر داد اگه خدا بخواد تشکرا تموم شده دیگه :lol:
گزینه اول که گفتم 24ساعته که اگه کارت ملی باشه آنلاین واریز میشه یعنی کمتر از 24ساعت . اگرم کارت دیگه باشه تا عابر ملی 2تا کوچه فاصله دارم 5دقیقه ای میرم و میام :rolleyes: فقط اگه شماره حساب بجز مسکن و صادرات و ملی یکم دردسر داره که اونم خرجش 20تومن یه دستگاه رمزیابه که دیگه کلا آنلاین بشه . اون متن توی پرانتز هم خطاب به اون دوست عزیزه که پول ملت رو نمیداد میگفت فقط کارت ملی بدین:lol::lol:
گزینه دوم هم که نوشتم 500تومان منظور این بوده که حداقل نداریم :happy: وگرنه کمترین سود کاربر فکر کنم2500 تومان باشه.
با این توضیحات متعادل شد کارم یا اگه نشده بگو که تغییر بدم :happy:

آره خداییش منم چند تا بنر خوب می خوام موندم توش . صد جا دارم تبلیغ می کنم + سیستم کلیکی خودمون ولی بنر درست درمون ندارم ! چند تا بچه ها زدن یه چیزایی ولی هنوز چیز شااااخ دستم نیومده . :blush:

پ.ن : مخلص صاحاب تاپیک هم هستیما ! دی: :D

دیگه فایده نداره تاپیک رو منحرف کردی به کل :lol:
پ.ن : چاکر مدیر بهترین سیستم کلیکی ایران هستمااا :D

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
تجربه بود، گفتم شاید به کارت بیاد :D

اعتراض به شخص شما نیستا، کلی میگم :دی اگه هم میبینی پستام جنبه منفی داره یا ناراحت میشی بگو تا دیگه فضولی نکنم :دی

چرا ما ایرانیا همش دنبال ایده و کارهای تکراری هستیم؟ چرا این همه وقت و هزینه میکنیم و تهش 90% به بن بست میخوریم یا موفقیت مقطعی داریم؟ تا کی باید به کلوب و بلاگفا بنازیم؟ تا کی آه و حسرت گوگل و فیس بوک و ای بی رو بخوریم؟ تا کی بشینیم سی دی ویندوز بفروشیم؟ چرا وقتمونو مثه آب خوردن هدر بدیم؟ ... ...
خودمم یکی از همینا هستما :D ولی سعی میکنم متفاوت کار کنم.

به جای وقت و هزینه واسه این کار (چون خزززززز شده خفن :دی) وقتت رو میذاشتی یه کار نو راه مینداختی.
مثلاً شما که به فروشگاه و ... علاقه مندی، میتونستی به جای فروش اجناس تکراری و ...، یه سایت کوچیک میزدی و 1-2 تا محصول تاپ میفروختی (حالا مثلاً سی دی یا یه محصول وارداتی یا ...) با یه کم تبلیغ و طراحی خوشگل میتونستی فروش فوق العاده بالایی داشته باشی.
نمونه: فکر کنم یادته موقعی که بن لادن کشته شد (شاید شهید، شاید سقط :دی) یه دانشجوی آمریکایی یه سایت زد و توش تی شرت با آرم "بن لادن مرد" و ... فروخت. تو سه روز فقط 15.000 تا تی شرت فروخت.

پ.ن: چون دیدم جاشه، یه نصیحتی اومدم :D خدا رو چه دیدی، شاید به کار تک و توک جوونای این مرز و بوم خورد :دی

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
همین که با شمار حساب های غیر ملی هم تسویه میکنید عالیه :دی

من با نظر این دوستمون موافقم علاوه بر اون محصولات خز که همه جا هست هر فروشگاهی باید یه چن تا جنش اختصاصی برا خودش بیاره
یادمه یه مجموعه طراحی بود 2سال پیش دانلود کردم فروختم چون هیچ جا نبود کلی سود ازش بردم

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
201
1eng.ir بازم مثل همیشه.... بابت نظر قشنگت ممنون

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
دقیقا راست میگی :دی خب اینجای کار مهمه که آیکیو من در این حد نیست توانشم ندارم که بتونم یه ایده نو اجرا کنم برای همین اومدم همین کاری که همه انجام میدن رو انجام بدم اما سعی میکنم یکم امکانات بیشتر به یوزر بدم که جذب بشن دیگه.
مثلا همین تسویه حساب درسته برام یکم دردسر داره اما قطعا برای یوزر بهتره.
اما یه کار نو هم میخوام بکنمااااا :دی که هنوز هیچ سیستمی انجام نداده . :دی
در مورد محصولم گفتم دیگه هرکی فکر میکنه محصولی توی سایت نیست که میتونه فروش خوبی داشته باشه بگه تهیه میکنم دیگه.
خیلی فکر کردم رو محصولات خاص اما چیزی به ذهنم نرسید.
فعلا توی مغزم همین محصولات که همه دارن بعد کارتون قدیمی بعد مستند بعد بازی . بازم میگم هرکی محصولی توی ذهنشه بگه

شما الان بشکاف ببینیم چه پیشنهادی داری قول میدم اگه در توانم باشه انجامش بدم . ( حالا پیشنهاد کار و سیستم جدید ندیا :دی بگو همینو چی کنم که متفاوت بشه )

بقول kia_martan همین که با بغیر از ملی تسویه میکنم خودش کلیه :p بعضی از دوستان عزیز که اسم نمیبرم فقط با ملی اونم کارت تسویه میکنند :lol: بگم کیه !؟ بگم ؟!

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
بعضی از دوستان عزیز که اسم نمیبرم فقط با ملی اونم کارت تسویه میکنند بگم کیه !؟ بگم ؟!

به جان شما اگه ما بدونیم ایران امیره :rolleyes:

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
به جان شما اگه ما بدونیم ایران امیره :rolleyes:

چی ؟ کی ؟ کو؟ کجا ؟ اصلا اینی که میگی چیه ؟ کیه ؟ ایران امیر هم مگه همکاری در فروش داره !!!! :lol::lol: حالا مگه ایران امیر به حساب غیر ملی واریز نمیکنه :blink: ( من میدونم فرداس که زنگ بزنه پدرمو در بیاره :D )

اصلا یوزرهای ایران امیر تحریمش کنید تا وقتی که به همه حساب ها واریز نکنه باش کار نکنید تو این مدت هم بیاین پیش خودم :happy:

راستی 1eng با شخص خودم اعتراض کن :دی فضولی هم کن :دی پست با جنبه منفی هم بده :دی همینا باعث پیشرفت میشه دیگه :دی

Last edited:

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
چی ؟ کی ؟ کو؟ کجا ؟ اصلا اینی که میگی چیه ؟ کیه ؟ ایران امیر هم مگه همکاری در فروش داره !!!! :lol::lol: حالا مگه ایران امیر به حساب غیر ملی واریز نمیکنه :blink: ( من میدونم فرداس که زنگ بزنه پدرمو در بیاره :D )

اصلا یوزرهای ایران امیر تحریمش کنید تا وقتی که به همه حساب ها واریز نکنه باش کار نکنید تو این مدت هم بیاین پیش خودم :happy:

راستی 1eng با شخص خودم اعتراض کن :دی فضولی هم کن :دی پست با جنبه منفی هم بده :دی همینا باعث پیشرفت میشه دیگه :دی

سرتو زیر اب کنم!!!!:f34r:

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
سرتو زیر اب کنم!!!!:f34r:
بیشین بینیم بابا . جدا یعنی چی آخه پولا ملت رو نمیدی خوب شاید یکی حساب ملی نداشت :lol:
بجا اینکه اینقد حرف بزنی یه 2تا از یوزر پربازدیداتو بفرست اینور:D

تبریک می گم. ایشالا چرخش بچرخه
مرسی. منتظریم موتورش روشن بشه که شروع به چرخش کنه :p

بالا