• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سیستم همکاری در فروش و کسب درآمد سود با امکانات و خدمات نوین Sud.IR + 60 هزار تومان هدیه عضویت

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
خب مگه شما مدیرش نیستی؟
پس برا چی ریفر گذاشتی؟

من هم پست اول واسه همین پرسیدم دیگه ، این بنظر من یه کار غیر حرفه ایه.. مدیر بیاد واس خودش ریفر بزاره
شاید هم مدیر نباشن

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
ایول، فیلم جالب نامحدود "Limitless" رو دیدید؟ از اون قرصا مصرف کردم 100 درصد مغزم فعاله...

شماره هارو رو جناب آقای "الف" مدیر سایت پ.. از سیستم های قبلیشون جمع کردند و در اختیار دوستشون قرار دادند

اگه فرشاد بی مخ بفهمه سیستمش ریپ شده سکته میزنه، فرشاد چقدر میدی مشخصات طرف رو بهت بدم؟ آقای الف چقد حاضری بدی تا لو ندم کی هستی؟

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
201
اگه فرشاد بی مخ بفهمه سیستمش ریپ شده سکته میزنه، فرشاد چقدر میدی مشخصات طرف رو بهت بدم؟ آقای الف چقد حاضری بدی تا لو ندم کی هستی؟
:D آقا قضیه جنایی شد رفت :rolleyes:

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
شماره هارو رو جناب آقای "الف" مدیر سایت پ.. از سیستم های قبلیشون جمع کردند و در اختیار دوستشون قرار دادند

اتفاقا من توی سایت پ ... هم ثبت نام کرده بودم و شماره موبایل من هم از همونجا برداشته ;)

جناب سود که اهل شیراز هستین میتونید خودتونو معرفی کنید بچه ها بیشتر باهاتون آشنا بشن ؟

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
اتفاقا من توی سایت پ ... هم ثبت نام کرده بودم و شماره موبایل من هم از همونجا برداشته ;)

معمولآ آدم جاهای زیادی شمارشو وارد میکنه و نمیشه رو این حساب قضاوت کرد، بعید میدونم شما و بقیه فقط داخل سیستم پ شمارتونو وارد کرده باشین

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
معمولآ آدم جاهای زیادی شمارشو وارد میکنه و نمیشه رو این حساب قضاوت کرد، بعید میدونم شما و بقیه فقط داخل سیستم پ شمارتونو وارد کرده باشین

منم فقط به خاطر شماره موبایل این حدسو نزدم ;)

pedram-19

Registered User
لایک‌ها
15

منظورتون پی یرسل هست ؟
چون من فقط اونجا شمارم رو وارد کردم:happy:

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
منظورتون پی یرسل هست ؟
چون من فقط اونجا شمارم رو وارد کردم:happy:

پی پرسل سیستم رو از پادینا گرفته مدیر و برنامه نویس پادینا و آقایون هکر هم به دیتابیس سیستم دسترسی مستقیم دارن، ظاهرآ پی پرسل جدیدآ رو سیستم کار کرده و امنیت رو برده بالا ولی قبلآ افراد مورد ذکر میتونستن شماره های داخل سیستم رو بردارن و اس ام اس تبلیغاتی بفرستند (البته کلاس برنامه نویس سیستم بالاتر از این حرفاست) ولی فرشاد...
laugh2.gif

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
100درصد همون پی پر سل بوده چون سورس سایت رو نگاه کنید توضیحات و کیورد سایت PayPerSell هست
اما من هم عضو اونجا بودم اما برام اس ام اس نیومده

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
شماره ها از سیستم های " بووق " و " الف. ج " و "ق . م " جمع آوری شده

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
خود سیستم همکاری در فروش که دیوانه نیست وبمسترش رو بپرونه!
حتما کش رفتن!
یا از بچه های بالا گرفتن :دی

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
هرکی ازین به بعد اس ام اس تبلیغاتی بده :| شورشو دراوردین ...

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
یه اسه مس هم واسه ما بفرستین مشعوف شیم

بالا