• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سیستم همکاری در فروش و کسب درآمد سود با امکانات و خدمات نوین Sud.IR + 60 هزار تومان هدیه عضویت

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
داداش این شماره دوستان رو از کجا آوردی بهشون اس ام اس دادی؟!
4chsmu1.gif

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
دوستان و همکاران گرامی
اول عذرخواهی مارو پذیرا باشید برای لو رفتن تعدادی از شماره ها همکار های سیستم
ماجرا از این قرار هست که سیستم ما توسط گروه طراحی کلاهبردار داتیس مورد ویرایش قرار گرفت
البته نسخه اصلی سایت در اختیار گروه قرار داده نشد ولی خب با همون نسخه تونستن سیستم و کپی و بعضی از شماره ها رو بردارن.
ما طبق قرار داد و مبالغ رد بدل شده و شماره های اس ام اس داده شده مراحل شکایت رو از فتا شیراز در حال پیگیری هستیم.
حالا مقداری در مورد این گروه
جناب محمد رضا حمیدی و حمید جوکار که این دو نفر در فتا شیراز قبلا هم پرونده داشتند و بازداشت بودن بخاطر کلاهبردای که در سیستم بیدفا انجام داده بودند و ما این موضوع رو به تازگی فهمیدیم .
طبق قرار داد که داشتیم قرار بود سیستم رو برای شرکت ما ارتقا بدا قبل از کار پرسید شده که همکاری در فروش کا نمیکنن و ابراز کردن که نه و اعتقادی ندارن به این سیستم ها ولی بعد از کار ....
الان ایشون هیچ دست رسی به سیستم نداره
ار همکارا میخوایم با این سیستم همکاری نکن چون از ابتدای کار معلومه که قراره سیستم به کجا برسه
در ضمن تمام بنر ها و سیستم رو هم که ریپ کردن که در اون پرونده به اتهام خیانت در امانت جاری هست

ایشون فعلا که پیدا نشدن تا جواب گو باشن و همکارشون که کاملا بی سواد بوده و فکر میکنن با بچه طرف هستن میگن شماره هارو از وب جمع اوری کردیم و سیستم رو از پایه نوشتیم!!!
در اخر مراحل پرونده رو در همین جا اعلام میکنیم
باز هم از همه همکارانی که با اس ام اس ها موجب آزار قرار گرفته اند عذرخواهی میکنیم
(غلط های املای هم برای دیر وقت بودن )

Last edited:

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
عجب ...
متهمان بیان دفاع کنن از خودشون :)

samhillt

Registered User
لایک‌ها
65
عجب پس شماره ها رو دزدیدن

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
آقا عجب داستانی شد ... منم این شماره رو فقط تو پی پر سل وارد کرده بودم ،راستش دوست نداشتم بگم که سیستم پی پر سل خراب شه ولی خوده مدیرش گفت .... ما هم میگیم :دی

//

در مورد داستان پیش اومده هم فقط میتونم اظهار تاسف کنم که هنوز وبمسترهای ما 40% دنبال دزدی و مال حروم خوری هستند... اون 60% بقیه هم اینقدر حواسشون به اون 40% ـه که پولشون رو نخورن کلا یه جو بی اعتمادی به وجود اومده... متاسفم... کاش یه سیستم همکاری در فروش بیاد ... سیستم %$#%$# نباشه .... مدیرش خوب باشه .... الان مدیر خوب داریم..... سیستم بدرد نخوره .... سیستم خوب داریم ... مدیر بدرد نخوره.... یه سیستم درست و حسابی نیست....

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
آقا عجب داستانی شد ... منم این شماره رو فقط تو پی پر سل وارد کرده بودم ،راستش دوست نداشتم بگم که سیستم پی پر سل خراب شه ولی خوده مدیرش گفت .... ما هم میگیم :دی

//

در مورد داستان پیش اومده هم فقط میتونم اظهار تاسف کنم که هنوز وبمسترهای ما 40% دنبال دزدی و مال حروم خوری هستند... اون 60% بقیه هم اینقدر حواسشون به اون 40% ـه که پولشون رو نخورن کلا یه جو بی اعتمادی به وجود اومده... متاسفم... کاش یه سیستم همکاری در فروش بیاد ... سیستم %$#%$# نباشه .... مدیرش خوب باشه .... الان مدیر خوب داریم..... سیستم بدرد نخوره .... سیستم خوب داریم ... مدیر بدرد نخوره.... یه سیستم درست و حسابی نیست....
iهمین طوری هست که میگی
واقعا به هیچ کس نمیشه اعتماد کرد

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
سود با بهره اش در رفت

ParsPatogh

Registered User
لایک‌ها
2,032
دادگاه بعدی رو به سه ماه بعد موکول میکنم ! :دی

Sud.IR

Registered User
لایک‌ها
0
طبق توافق انجام شده با مدیریت شرکت پی پر سل بعلت اینکه دسترسی به سیستم ایشان قبلا در اختیار شرکت ما قرار گرفته است و تعدادی از شماره ها ، شماره کاربران سیستم همکاری در فروش پی پر سل بوده است ، و از آنجا که ارسال این پیامک بدون اطلاع و رضایت مدیران سیستم پی پر سل بوده است از کلیه کاربران این شرکت که برای آنها پیامک تبلیغاتی ناخواسته ارسال گردیده است و از مدیریت شرکت پی پر سل پوزش میطلبیم .

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
طبق توافق انجام شده با مدیریت شرکت پی پر سل بعلت اینکه دسترسی به سیستم ایشان قبلا در اختیار شرکت ما قرار گرفته است و تعدادی از شماره ها ، شماره کاربران سیستم همکاری در فروش پی پر سل بوده است ، و از آنجا که ارسال این پیامک بدون اطلاع و رضایت مدیران سیستم پی پر سل بوده است از کلیه کاربران این شرکت که برای آنها پیامک تبلیغاتی ناخواسته ارسال گردیده است و از مدیریت شرکت پی پر سل پوزش میطلبیم .

خب منم از همکاران گرامی از همینجا عذر خواهی میکنم
سیستم برای برنامه نویسی به این شرکت داده شده که این مشکل رو بوجد اوردن
ما هنوز در حال پیگیری هستیم همکاران اگر کسی دوباره مبنی بر این سیستم اس ام اس تبلیغاتی فرستاد میتونید به ما اطلاع بدید تا پیگیری لازم انجام بشه
درضمن جناب حمیدی در شاپکیپر هم اس ام اس هم لطفا ذکر کنید

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
چه جالب با عذرخواهی همه چی حل شد
ما هم گوشامون مخملیه ... :D

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
مدیر سایت سود اگه جک جدید چیزی داری برامون اس ام اس کن شاد بشیم

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
چه جالب با عذرخواهی همه چی حل شد
ما هم گوشامون مخملیه ... :D

تاییید شدید :|
نه با عذر خواهی چیزی حل نشده
شرکت ما درحال تصمیم گیری هست برای نوع برگشت خسارت
این فعلا برای این بود که بیشتر از این اعتبار سیستم ما خراب نشه و بدونید که دیگه اس ام اس تبلیغاتی برای همکاران ما نمیاد
اگه دوستان پیشنهادی داران برای جبران کاری که این شرکت انجام داده میتونن بگن تا ما هم بررسی کنیم

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
جهنم نفری 100 تومن بدید قال قضیه رو بکنید بره
:cool:

arash_amini44

Registered User
لایک‌ها
186
باعث سلب آرامش من شديد با اس ام اس تون
من از شما شكايت مي كنم