• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سیستم همکاری در فروش پایگان

naderd

Registered User
لایک‌ها
33
پاسخگویی به تیکت ها عالیه و کلا مشکلی با این قضیه نیست
مسئله مهم پرداخت و تسویه هست این مورد هیچ شرط و شروطی نباید داشته باشه نهایتش سقف پرداخت داشته باشه نه اینکه توی 45 روز حتما باید سفارش داشته باشیم
هر سیستمی یکسری قوانین داره که ممکنه از نظر وبمسترها سخت بیاد. ولی خوب بنظر من 1 توزیع در 45 روز فکر نکنم خیلی سخت باشه به عنوان شرط پرداخت. ولی خوب باز من در موردش با مدیریت صحبت میکنم ببینم آیا میشه تغییراتی داد یا نه.

naderd

Registered User
لایک‌ها
33
سلام دوستان

اگر بخواهیم قابلیتی به پنل اضافه کنیم که وبمستر بتونه سفارشات برگشتی رو دوباره ارسال کنه مثل همون لغویها آیا بنظرتون این امکان برای شما کاربردی هست یا نه؟ فقط تنها نکته اینه که پورسانت محصولی که از این طریق بدست مشتری برسه نصف پورسانت محصول حساب میشه و در پنل شما ثبت میشه اونم بخاطر هزینه مجدد پستی هست.

لطفا نظرتون رو اعلام کنید و اگر پیشنهادی دارین بفرمائین.

mamaly021

Registered User
لایک‌ها
131
دو تا مشكل اساسي هست توي سيستمتون يكي اينكه دليل انصرافي ها و جزييات دقيق سفارش را براي شفاف سازي ارايه بديد و دوم هم اينكه توي سبد خريد شماره گذاشتيد كه يك مقداري اين براي وبمستر جالب نيست چون خيلي ها موقع سفارش تماس ميگيرن و حق وبمستر ضايع ميشه شماره را برداريد و اينا رو حل كنيد خيلي بهتر ميشه.

naderd

Registered User
لایک‌ها
33
دو تا مشكل اساسي هست توي سيستمتون يكي اينكه دليل انصرافي ها و جزييات دقيق سفارش را براي شفاف سازي ارايه بديد و دوم هم اينكه توي سبد خريد شماره گذاشتيد كه يك مقداري اين براي وبمستر جالب نيست چون خيلي ها موقع سفارش تماس ميگيرن و حق وبمستر ضايع ميشه شماره را برداريد و اينا رو حل كنيد خيلي بهتر ميشه.
هر دوی این مشکلات در پنل جدید حل شده

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
امکان پارک دامین روی محصولات لوکس و ایجاد فروشگاه جدا برای محصولات لوکستون رو هم فراهم کنید .

Rezaguitar

Registered User
لایک‌ها
414
در مورد سفارشهای ادغامی داخل سایت هم تیکت دادم,نباید پورسانت سفارشات ادغامی رو از بازاریابها کم کنید,دلیلی نداره وقتی مشتری از چند فروشگاه خرید میکنه پورسانت بازاریابها حذف بشه و لغوی ادغامی بزنید.

naderd

Registered User
لایک‌ها
33
در مورد سفارشهای ادغامی داخل سایت هم تیکت دادم,نباید پورسانت سفارشات ادغامی رو از بازاریابها کم کنید,دلیلی نداره وقتی مشتری از چند فروشگاه خرید میکنه پورسانت بازاریابها حذف بشه و لغوی ادغامی بزنید.
بله دیدم و همونجا فکر کنم گفتم که در این مورد قراره یکشنبه با مدیریت صحبت کنم ببینم راه حل شما رو میشه عملی کرد یا نه.

naderd

Registered User
لایک‌ها
33
پنل جدید کی راه اندازی میشه ؟
قرار بود خیلی زودتر از این حرفا بالا بیاد ولی درگیر یه سری ارور شدیم که کلی زمان برد تا درست بشن. الان دیگه تکمیل شده و کمتر از 20 روز دیگه در دسترس قرار میگیره و شما هم قطعا حالشو می برین;)

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
قرار بود خیلی زودتر از این حرفا بالا بیاد ولی درگیر یه سری ارور شدیم که کلی زمان برد تا درست بشن. الان دیگه تکمیل شده و کمتر از 20 روز دیگه در دسترس قرار میگیره و شما هم قطعا حالشو می برین;)
سنگین باشید :D

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
تنها مشکلی که با پایگان همیشه داشتم نبودن موجودی کالاهاش بود.
یکی دو تا محصولشو به خاطر چندتا کلمه که تو گوگل جایگاه خوبی داشتیم خوب میفروختیم یه زمانی. خوب هم که یعنی روزی یکی دو تا سفارش از اون محصولات داشتیم. ولی همیشه میرفتن رو انتظار کالا و ...
خب اگه ندارین حذف کنین اون محصولو دیگه. چرا سر کار میذارین ملتو؟ این باعث شد که همکاری با پایگان رو قطع که نه ولی بسیار محدود کنیم.

naderd

Registered User
لایک‌ها
33
تنها مشکلی که با پایگان همیشه داشتم نبودن موجودی کالاهاش بود.
یکی دو تا محصولشو به خاطر چندتا کلمه که تو گوگل جایگاه خوبی داشتیم خوب میفروختیم یه زمانی. خوب هم که یعنی روزی یکی دو تا سفارش از اون محصولات داشتیم. ولی همیشه میرفتن رو انتظار کالا و ...
خب اگه ندارین حذف کنین اون محصولو دیگه. چرا سر کار میذارین ملتو؟ این باعث شد که همکاری با پایگان رو قطع که نه ولی بسیار محدود کنیم.
درسته دقیقا. اینم یکی از اون مشکلاتی هستش که من دارم روش کار میکنم. در حال حاضر سفارش کالا بصورت سنتی انجام میشه یعنی بعد از بررسی موجودی کالاها اونایی که تموم میشن سفارش داده میشن .اما الان داریم نرم افزاری تهیه می کنیم که بصورت اتوماتیک این کار انجام بشه و هیچ وقت موجودی به صفر نمیرسه. نوشتن این نرم افزار به عهده تیم برنامه نویسیمونه برای همین ممکنه یکم زمان ببره ولی قطعا این مشکل برای همیشه حل میشه.

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
درسته دقیقا. اینم یکی از اون مشکلاتی هستش که من دارم روش کار میکنم. در حال حاضر سفارش کالا بصورت سنتی انجام میشه یعنی بعد از بررسی موجودی کالاها اونایی که تموم میشن سفارش داده میشن .اما الان داریم نرم افزاری تهیه می کنیم که بصورت اتوماتیک این کار انجام بشه و هیچ وقت موجودی به صفر نمیرسه. نوشتن این نرم افزار به عهده تیم برنامه نویسیمونه برای همین ممکنه یکم زمان ببره ولی قطعا این مشکل برای همیشه حل میشه.
اگه به پنل سفارشات دسترسی دارید سفارش شماره 13-2121-2582989 رو چک کنید.
یه سفارش به ارزش 1,138,000 ریال
انتظار کالا خورده
یعنی هیچی دیگه... هیچی رسما

naderd

Registered User
لایک‌ها
33
اگه به پنل سفارشات دسترسی دارید سفارش شماره 13-2121-2582989 رو چک کنید.
یه سفارش به ارزش 1,138,000 ریال
انتظار کالا خورده
یعنی هیچی دیگه... هیچی رسما

مشکل بررسی شد و براتون تیکت زده شد

funrooz

Registered User
لایک‌ها
122
یه مشکل دیگه ای هم که هست شما میاین برای وبمسترهای فعال و پرفروش ستاره در نظر میگیرید و درصد پورسانت رو میبرید بالا اما بعد از اینکه یکم فروش اومد پایین و ستاره کم شد همون مبلغی رو که دادید کسر میکنید!!!
تنها دلیلی که من از پایگان رفتم همین موضوع بود که تشویق برای فعالیت رو به زیر صفر میرسونه
چون یا باید پول ندید یا اگه میدید دوباره نگیرید!!

naderd

Registered User
لایک‌ها
33
یه مشکل دیگه ای هم که هست شما میاین برای وبمسترهای فعال و پرفروش ستاره در نظر میگیرید و درصد پورسانت رو میبرید بالا اما بعد از اینکه یکم فروش اومد پایین و ستاره کم شد همون مبلغی رو که دادید کسر میکنید!!!
تنها دلیلی که من از پایگان رفتم همین موضوع بود که تشویق برای فعالیت رو به زیر صفر میرسونه
چون یا باید پول ندید یا اگه میدید دوباره نگیرید!!
قوانین مربوط به ستاره ها هم قراره یه تغییراتی کنه که این موضوعی که شما گفتین هم شاملش میشه

بالا