funrooz
Registered User
- نوشتهها
- 355
- لایکها
- 122
اگه اون مشکل حل بشه من بازم برمیگردم پایگانقوانین مربوط به ستاره ها هم قراره یه تغییراتی کنه که این موضوعی که شما گفتین هم شاملش میشه
اگه اون مشکل حل بشه من بازم برمیگردم پایگانقوانین مربوط به ستاره ها هم قراره یه تغییراتی کنه که این موضوعی که شما گفتین هم شاملش میشه
آقا من یک سوال خیلی فنی دارم و دیگه از دست روش کار کردنتون خسته شدم؟!!!!!
آقا من روزی میانگین 2 تا 3 تا سفارش دارم که در انتظار تایید آبنما/دریافت شد آبنما/در حال ارسال آبنما اصلا این کلمات من را دیوانه کرده؟!!!!!
لطف کنید این کلماتی که فقط خودتان معنیش را میدانید برام به فارسی ترجمه کنید؟
و مگه چی میشه مثل بقیه سیستم ها از این کلمات استفاده کنید و نه خودتان و نه ما را گیج کنید؟
معلق/آماده ارسال/ارسال شده/توزیع شده/وصول شده/برگشتی/انصرافی
-----------
یعد مثلا من شنبه 4/2سه تا سفارش داشتم که تازه الان زدید دریافت شد آبنما
مظورم اینه که چرا تغییر وضعیت اینقدر طول میکشه؟ بعد دوروز تازه میزنید در حال ارسال آبنما؟
من از پنلم با پشتیبانی تماس گرفتم و اون ها هم گفتند وضعیت سفارشات تغییر پیدا میکنه!حق با شماست دوست عزیز ما هم خودمون خسته شدیم والا
تمامی این وضعیت ها توی همین ماه به همون 7 وضعیتی که شما ذکر کردین خلاصه میشه که هم خیال شما راحت بشه هم ما!!!!
در ضمن شناسه سفارشتون رو برام بفرستین تا بررسی کنم ببینم چرا دیر تغییر وضعیت داده
بررسی کردم قبلا برای شما ارسال شده بود. با این حال دوباره ارسال کردم بررسی کنید و خبر بدین چی شد؟سلام چرا من نمیتونم تو سایت ثبت نام کنم؟
ثبت نام که میکنم روز بعد واسم پیام میاد که جهت تکمیل ثبت نام به ایمیل خود مراجعه نماید اما وقتی میرم تو ایمیل هیچ ایمیلی واسه من ارسال نشده لطفا بررسی کنید
اینم ایمیلم:[email protected]
لطفا هرچه سریع تر بررسی کنید
ممنون
1 ام و 15 ام هرماهتسویه حساب در چه زمان هایی انجام میشه؟
ممنون که پیگیری کردیدبررسی کردم قبلا برای شما ارسال شده بود. با این حال دوباره ارسال کردم بررسی کنید و خبر بدین چی شد؟
خواهش میکنمممنون که پیگیری کردید
ولی بازم هیچ ایمیلی واسه من نیومده
به نظر شما مشکل از جیمیل نیست؟
اگه امکان داره ایمیل من رو به این ایمیل([email protected]) تغییر بدید شاید یاهو جواب داد
ممنون
ثبت نام انجام شد لطفا تایید کنید.خواهش میکنم
بخش spam رو چک کردین؟ شاید اونجا باشه . ما تا حالا با جیمیل مشکلی نداشتیم.
شما لطفا با این ایمیل جدید دوباره ثبت نام کنید تا بتونم تایید کنم
ارسال شد. بررسی کنیدثبت نام انجام شد لطفا تایید کنید.
ممنون
فعلا برنامه ای برای محصولات دیجیتال نداریم. چون پیچیدگی های خاص خودشونو دارن مثلا برگشتی های بالا دارن یا اینکه انقدر قیمتاشون بالاست که کسی حاضر نیست بصورت پستی این محصولات رو تهیه کنه. خلاصه اینکه هم به ضرر ماست هم شما.چرا محصول خوب نمیارین
مثلا کنسول بازی.موبایل(اصل نه طرح),دوربین عکاسی و ....
متاسفانه نمیشه امکانات این پنلمون اجازه این کارو نمیدهاِ چرا نمیشه قالب رو ویرایش کرد؟
میشه من یک کد به شما بدم شما بزارین تو قالب فروشگاه من؟
خواهش میکنممن که عاشق همین پشتیبانیتون شدم
تاریخ دقیقشو نمیدونین که کی آماده میشه؟
آخه من با یه سئو کار حرف زدم گفت که حتما باید دسرسی به قالب داشته باشه وگر نه نمیتونه کاری واسم بکنه
ممنون از پاسخگویتونخواهش میکنم
تاریخی براش در نظر نگرفتیم هنوز، چون اول میدیم یه سری از وب مسترا بررسی کنن اگه باگی داشت اطلاع بدن اونوقت در دسترس همه قرار میدیم. ولی قطعا تو همین ماه اماده میشه