سلام
یکی دو روز دیگه میدونید این یکی دو روز چه آسیبی به دامنه میرسه؟سلام
در حال بررسی هستش تا یکی دو روز دیگه اوکی میشه
متاسفانه این کار دست تیم برنامه نویسیه و من نمیتونم این بررسیو انجام میدم. ولی حتما پیگیری میکنمیکی دو روز دیگه میدونید این یکی دو روز چه آسیبی به دامنه میرسه؟
لطفا در اسرع وقت اقدام به ثبت نمایید
با تشکر
یعنی اینکه در بخش بسته بندی به مشکل خورده و وقتی مشکلش حل شد ارسال میشه. ما چون قراره وضعیت ها رو کم کنیم دیگه نخواستیم وضعیتی مثل معلق بسته بندی به سیستم اضافه کنیم برای همین از این وضعیت استفاده کردیماین وضعیت معلق نوروز چی هست؟!جدیدا بعضی از سفارشهام این وضعیت رو پیدا میکن
سلامسلام
شد دو روز ها!
این تیم برنامه نویسی نمیخوان هیچ اقدامی انجام بدن؟
اگه دومین من رو ثبت نمیکنن انتقال بدم که فک کنم دیگه دامنه من هم دو هزار ارزش نداره
سلامدرود
میشه قالب منو بدید من یه خورده دسکاریش بکنم بعد بدم شما آپ کنید؟
چه مشکلی هست که بعد از دو هفته برطرف نمیشه؟ خوب اینجوری که 100 درصد برگشت میخوره سفارشهایعنی اینکه در بخش بسته بندی به مشکل خورده و وقتی مشکلش حل شد ارسال میشه. ما چون قراره وضعیت ها رو کم کنیم دیگه نخواستیم وضعیتی مثل معلق بسته بندی به سیستم اضافه کنیم برای همین از این وضعیت استفاده کردیم
لطفا از طریق پنل تیکت بزنین تا از اونجا بررسی کنمچه مشکلی هست که بعد از دو هفته برطرف نمیشه؟ خوب اینجوری که 100 درصد برگشت میخوره سفارشها
ارسال شد دوست منلطفا از طریق پنل تیکت بزنین تا از اونجا بررسی کنم
سلام
مشکلی نداشت. شما بعد از اینکه قلب عوض میکنین باید حتما کوکی اون سایتتون رو پاک کنیننه دوست عزیز مجبور شدم کل قالب رو عوض کنم من قبلا از قالب التیمیت استفاده می کردم.
اون قالب قشنگیه لفطا بررسی کنید.
ممنون
چشم در اینده به فروشگاهها اضافه میکنیمراستی چرا واسه فروشگاها از سایت مپ استفاده نمی کنید؟
تاثیر زیادی تو بازدید گوگل داره