@naderd
سلام موجودی حساب من به حد نصاب نرسیده ، به خاطر برخی مسائل امکان همکاری فعلاً مقدور نخواهد بود ، چطوری یمیتونم درخواست واریز وجه رو بدم !!!!!؟؟؟
لطفا یا تیکت بذارین یا اینجا کد وبمستریتون رو اعلام کنین تا بررسی کنم
@naderd
سلام موجودی حساب من به حد نصاب نرسیده ، به خاطر برخی مسائل امکان همکاری فعلاً مقدور نخواهد بود ، چطوری یمیتونم درخواست واریز وجه رو بدم !!!!!؟؟؟
کد های قالب بررسی کردم مشکلی نداشتکد های قالب رو فراخونی میکنیم خالی میاد
همچنان نقشه سایت و rss موجود نیستش
بله هر مقدار که موقع افزایش ستاره درامدتون زیاد میشه موقع کم شدن هم این اتفاق میفته .البته قرار شده اینو تغییر بدیم ولی فعلا کارای دیگه ای تو اولویت قرا دارهالان دیگه وقتی چند ستاره شدیم و درصد افزایشی دادید بعد از اینکه ستاره مون کم شد از درامدمون کم میکنید مثله قدیم؟
میشه برای من یه چندتا محصول پرفروش با لینک صفحه اختصاصی بدید تا روی اونا تبلیغ کنم؟
روزانه میتونم بالای 20هزارتا پاپ آپ بازدید کننده داشته باشم
می خواستم ببینم میشه امکان این رو گذاشت که فروش پستی رو برداریم و فقط نقدی کنیم
یا اینکه حالتی وجود داشته باشه که بتونیم برای هر محصول انتخاب کنیم که به فرض مثال 3 حالت باشه
1-فروش نقدی + فروش پستی سفارشی و پیشتاز
2-فروش نقدی + فروش پستی پیشتاز
3-1- فقط فروش نقدی
بعد ما هر کودوم رو خواستیم انتخاب کنیم (تشکر )
فعلا همچین امکانی نداریم ولی میشه اضافه کرد به سیستم .از تیم برنامه نویسی میپرسم ببینم چقدر کار داره
شما دقیقا برای چی همچین امکانی میخواین؟
حق با شماستممنون
خیلی از ماها دیگه نمی خوایم رو سیستم پستی فعالیت داشته باشیم یعنی خرید پستی و میدونیم خیلی چیز ها جا افتاده و یه سری مزاحم هم داریم میان خرید می کنن و میرن بدون اینکه واقعا جنس رو بخوان اینجوری میتونیم سفارش رو نقدی بزاریم هر کس خواست دیگه نقد میخره و پولش رو اول میده و ما دیگه اذیت نمی شیم برای این جریانات
این پنل جدید انقدر ارور و مشکل داشته که اصلا نرسیدیم فکر rss سایت مپ باشیم ایشالا تا هفته اینده اینارو هم اضافه میکنیمبعد از این همه مدت با این که یک سال پیش هم تو تیکت ها گفتن به زودی sitemap و rss اضافه میشه . هنوز هم این سیستم امکان ساده و پیش پا افتاده ای مثل rss رو برای شاپ ها نداره . چرا واقعا ؟ آیا اضافه کردن یک rss ساده اینقدر ممکنه دردسر داشته باشه ؟
صفحات فروشگاهش با client script لود میشدن و قابلیت crawl نداشتند , آیا هنوز هم همینطوره ؟
پس اون ستاره هارو بردارین بهتره!بله هر مقدار که موقع افزایش ستاره درامدتون زیاد میشه موقع کم شدن هم این اتفاق میفته .البته قرار شده اینو تغییر بدیم ولی فعلا کارای دیگه ای تو اولویت قرا داره
ما یه پاپ اپ جدید اماده کردیم تو همون کد های ویزه پاپ اپ قرار داره که دقیقا همون چیزیه که میخواین البته یه مقدار مشکل داره که داریم برطرف میکنیم
گفتم که. این سیستمو داریم تغییر میدیم تا از زمان تغییر ستاره ضریب اعمال بشه.پس اون ستاره هارو بردارین بهتره!
چون چه فرقی به حال کاربر میکنه!!!
مثلا شما میای 1000 تومن وقتی فروشم زیاد شد میدی بعدا که کم شد همونو ازمون میگیری اگه قرار هست بگیرید پس چرا میدید؟!
شما کم نمی کنید ولی افرادی مثل بنده می خوایم دیگه کلا بصورت نقدی کار کنیم و بی خیال سیستم خرید پستی بشیمحق با شماست
ولی از اون جایی که ما یه ريال هم بابت برگشتی کم نمیکنیم پس در پورسانت شما تاثیری نداره. البته میشه یسری تخفیفات خرید انلاین هم داد که طرف ترغیب شه واسه خرید انلاین ولی باز من صحبت میکنم ببینم چجوریه.
اخه روشش این نیست. شما صبر داشته باشین برای انلاین هم برنامه داریم. ما خودمون هم انلاین ترجیح میدیمشما کم نمی کنید ولی افرادی مثل بنده می خوایم دیگه کلا بصورت نقدی کار کنیم و بی خیال سیستم خرید پستی بشیم