• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سیستم همکاری در فروش پایگان

naderd

Registered User
لایک‌ها
33
دوستان سلام

امروز جشنواره به پایان رسید و سفارشات ثبت شده از این به بعد بدون پورسانت اضافی صورت میگیرد.

همچنین بنا به درخواست وبمستران عزیز، تغییرات جدیدی در پنل دادیم تا کار باهاش راحت تر بشه.

• تغییرات پنل پیامک
  • زیر نویس اطلاعیه ها
  • ادغام وضعیت ها
  • امکان جستجوی شناسه سفارشات
  • امکان جستجوی نام خریداران
اگر جایی مشکلی مشاهده کردین حتما به پشتیبانی پیام بزنین و گزارش بدین

Fereydoon74

Registered User
لایک‌ها
747

naderd

Registered User
لایک‌ها
33
همکاران گرامی همواره از یاد ctrl+f5 در پنل غافل نشین

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
من یه ساب دامین جدید اضافه کردن چرا تایید نمیشه ؟
رو تحت بررسی مونده

کد کاربری 13744

--

برای پاییز لباس و.. نمیارید ؟ این لباس های تابستون و بهار دیگه فروش نمیرن، یا همین ها رو برای پاییز تبلیغات کنید ، یعنی اسم مانتو رو از بهاره و تابستانه به پاییزه تغییر بدید :)

naderd

Registered User
لایک‌ها
33
من یه ساب دامین جدید اضافه کردن چرا تایید نمیشه ؟
رو تحت بررسی مونده

کد کاربری 13744

--

برای پاییز لباس و.. نمیارید ؟ این لباس های تابستون و بهار دیگه فروش نمیرن، یا همین ها رو برای پاییز تبلیغات کنید ، یعنی اسم مانتو رو از بهاره و تابستانه به پاییزه تغییر بدید :)
اسمارو تغییر بدیم !!دست شما درد نکنه :)
تعداد دامین های ثبت شده زیاده برای همین معمولا 3 یا 4 روز طول میکشه تاییدشون. تا فردا اوکی میشه

naderd

Registered User
لایک‌ها
33
سلام
همکاران گرامی ما یه سری از محصولاتمون رو پورسانتشو بالا بردیم. شما میتونین این محصولات رو در داخل منوی محصولات (کل محصولات و قرار دادن ترتیب نمایش روی پورسانت بالا ) مشاهده کنین اطلاعات بیشتر داخل صفحه جشنواره موجوده که میتونین با کلیک روی بنر امضا من، اونارو مشاهده کنین.

naderd

Registered User
لایک‌ها
33
کد های قالب رو فراخونی میکنیم خالی میاد
همچنان نقشه سایت و rss موجود نیستش

دوستان نقشه سایت و rss به پنل پایگان اضافه شد
برای استفاده از این امکان در صفحه فروشگاهها جلوی هر فروشگاه ساخته شده میتونین از دو ایکن ساخته شده استفاده کنین
اگر همچین چیزی ندیدین ctrl+f5بزنین

naderd

Registered User
لایک‌ها
33
یکی از ویژگی هایی که داخل پنل گذاشتیم گزارش بازدیدهاست شما میتونین تعداد بازدیدهای هریک از محصولاتتون رو در 20 روز اخیر مشاهده کنین

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
یکی از ویژگی هایی که داخل پنل گذاشتیم گزارش بازدیدهاست شما میتونین تعداد بازدیدهای هریک از محصولاتتون رو در 20 روز اخیر مشاهده کنین

دوست عزیز اون سیستم که قرار بود فقط قرار بود سیستم نقدی خرید رو بتونیم فعال داشته باشیم چی شد

naderd

Registered User
لایک‌ها
33
دوست عزیز اون سیستم که قرار بود فقط قرار بود سیستم نقدی خرید رو بتونیم فعال داشته باشیم چی شد
من با تیم برنامه نویسی صحبت کردم . گفتن خیلی زمان میبره که همچین سیستمی پیاده بشه و احتمالا میفته برای سال دیگه. ولی میشه یه جوری مشتریارو به سمت خرید انلاین سوق داد اونم تخفیفات انلاین هستش که قراره پیاده بشه

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
من با تیم برنامه نویسی صحبت کردم . گفتن خیلی زمان میبره که همچین سیستمی پیاده بشه و احتمالا میفته برای سال دیگه. ولی میشه یه جوری مشتریارو به سمت خرید انلاین سوق داد اونم تخفیفات انلاین هستش که قراره پیاده بشه

پس بهتره تیم برنامه نویسیتون رو عوض کنید در مرحله اول چون برای یه کار به این کوچیکی می خواهن 6 ماه وقت بزارن درصورتی که تا اونجا که ما کد میزنیم میدونیم که یه الگوریتم ساده ایی داره این کار و راحت میشه انجامش داد

تخفیفاتم در گذشته نشون داده که عملی نیست و طرف اطمینان نمی کنه و یکی دیگه اینکه مزاحم ها که میان الکی سفارش میدن حذف نمی شن و متعاقبا هزینه های مازاد روی سیستم شما همچنان میمونه سربلند و موفق باشید

تیم شما درست رفتار می کنه اما در جهت بهبود خودش مثل لاکپشت عمل می کنه عملا نمی تونه گام به گام با نیاز های زمان خودش جلو بیاد و با رقباش رقابت کنه و حذف میشه چرا چون اونا سرعتشون خوبه ( کوبیدن شما نیست به هیچ وجه همچین تصوری نکنید ولیکن عین واقعیت است )

naderd

Registered User
لایک‌ها
33
پس بهتره تیم برنامه نویسیتون رو عوض کنید در مرحله اول چون برای یه کار به این کوچیکی می خواهن 6 ماه وقت بزارن درصورتی که تا اونجا که ما کد میزنیم میدونیم که یه الگوریتم ساده ایی داره این کار و راحت میشه انجامش داد

تخفیفاتم در گذشته نشون داده که عملی نیست و طرف اطمینان نمی کنه و یکی دیگه اینکه مزاحم ها که میان الکی سفارش میدن حذف نمی شن و متعاقبا هزینه های مازاد روی سیستم شما همچنان میمونه سربلند و موفق باشید

تیم شما درست رفتار می کنه اما در جهت بهبود خودش مثل لاکپشت عمل می کنه عملا نمی تونه گام به گام با نیاز های زمان خودش جلو بیاد و با رقباش رقابت کنه و حذف میشه چرا چون اونا سرعتشون خوبه ( کوبیدن شما نیست به هیچ وجه همچین تصوری نکنید ولیکن عین واقعیت است )
دوست عزیز منظور از 6 ماه این نیست که مدام روی این پروژه کار کنن ما چندین پروژه برنامه نویسی دیگه هم داریم که در اولویت هستن. در ضمن هزینه لغوی یا برگشتی برای ما حساب میشه نه شما پس خودتون رو نگران این موضوع نکنین در کل با این کار فقط تعداد برگشتی های پنل کم میشه و تعداد سفارشات توزیع شده شما زیاد نمیشه!! چون فرد مزاحم سفارش ثبت میکنه ولی اگه جلوشو بگیریم نمیاد انلاین پرداخت کنه!!

آیدین نامی

Registered User
لایک‌ها
407
چند دقیقه است که بنر شما رو تو سایت قرار دادم.... متاسفانه لود بنرها خیلی زمان می بره و این کندی باعث می شه سایت دیر لود بشه

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
لطفا نسخه موبایل سیستم و فروشگاه ها رو هم راه اندازی کنید
نسخه موبایل و تبلت

naderd

Registered User
لایک‌ها
33

naderd

Registered User
لایک‌ها
33
لطفا نسخه موبایل سیستم و فروشگاه ها رو هم راه اندازی کنید
نسخه موبایل و تبلت
پروژه نسخه موبایل رو برای تیم برنامه نویسی تعریف کردم و اونا تو کارا قرا دادن بزودی اجرا میشه;)

naderd

Registered User
لایک‌ها
33
دوستان
نوشتن اجباری کد پستی از داخل سبد خرید فروشگاهها حذف شد.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
چطور میتونم فقط برای یه دسته بندی خواص کد پست ثابت ایجاد کنم تا فقط محصولات این دسته بندی رو توی تبلیغ پست ثابت نشون بده ؟

naderd

Registered User
لایک‌ها
33
چطور میتونم فقط برای یه دسته بندی خواص کد پست ثابت ایجاد کنم تا فقط محصولات این دسته بندی رو توی تبلیغ پست ثابت نشون بده ؟
برای محصولات لوکس این امکان هست ولی برای فروشگاه هنوز نه

بالا