• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سیستم همکاری در فروش پایگان

naderd

Registered User
لایک‌ها
33
سلام

برخی مواقع برای واریز پورسانت های هفتگی اگر به تعطیلات بخوریم مجبوریم یک روز زودتر یا دیر تر پورسانت ها رو واریز کنیم و همیشه تاریخ ثبت واریز داخل پنل با تاریخ واریز یکی نیست یعنی قبل از اینکه تو پنل واریز ثبت کنیم پول تو حساب شما اومده پس همیشه حساب بانکی خودتون چک کنین. لطفا به این موضوع دقت کنین

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
اقا ما یه دامنه ثبت کردیم برای فروشگاه هنوز تایید نشده

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
درسته فروشم کمه ولی از پایگان صفره !! احساس میکنم به خاطر قیمت هاست که ....

page7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
اطلاعاتم رو وارد میکنم دکمه ثبت نام رو میزنم صفحه تو حالت لود میمونه ، چه باید کرد؟

naderd

Registered User
لایک‌ها
33
اطلاعاتم رو وارد میکنم دکمه ثبت نام رو میزنم صفحه تو حالت لود میمونه ، چه باید کرد؟
صبر کنین تا لودینگ تموم بشه اخرش پیغام میده که اطلاعاتتون ثبت شده

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
لطفا وضع حجاب مدل های مانتو رو درست کنید

naderd

Registered User
لایک‌ها
33
همکاران عزیز

تاریخ محصولات ویژه محرم بروز شده و این محصولات در لیست جدید ها قابل مشاهده است.با توجه به نزدیک شدن به این ایام می توانید روی این محصولات فروش خوبی داشته باشین.

لیست محصولات بروز شده:

naderd

Registered User
لایک‌ها
33
دوستان محصولاتی که جدید اضافه میشن قیمت و پورسانت مناسبی دارن و نسبت به سیستم های دیگه جزو ارزان ترین ها محسوب میشن
در ضمن برخی دوستان میگن چرا هر محصولی که تو سیستم های دیگه اضافه میشه رو شما نمیارین
در جواب باید گفت نمونه تهیه میشه و کیفیت کلیه این اجناس شخصا بررسی میشه اگر کیفیت پایین باشه ما ترجیح میدیم به فروشگاه اضافه نکنیم تا اینکه نمونه با کیفیت بالاتر تهیه بشه.

naderd

Registered User
لایک‌ها
33
دوستان سیستم همکاری در فروش پایگان برای اولین بار در بین سیستم های مشابه نوعی تبلیغات جدید به نام تبلیغات موبایلی راه اندازی کرده که برای اون دسته از برنامه نویسانی که تو کار نوشتن اپلیکیشن های اندروید هستن میتونه درامد زایی داشته باشه. اگر خودتون و یا دوستانتون دستی در ساخت اپ های اندروید دارید میتونید از این بخش استفاده کنید.
از اونجایی که بازار کاملا جدیدی هست و معمولا فقط یک تبلیغ در برنامه ها باز میشه فروش قابل توجی داره.
جهت آشنایی بیشتر میتوانید از اینجا دیدن فرمائید

naderd

Registered User
لایک‌ها
33
دوستان سرویس جدیدی ما به همکاری در فروش اضافه کردیم بنام ارسال اکسپرس بدین صورت که اگر مشتری درقسمت ثبت سفارش ارسال اکسپرس را انتخاب کند سفارش در همان روز یا حداکثر روز بعد برای وی ارسال میشود این ارسال فعلا برای سفارشات تهران-تهران می باشد و بزودی در شهرهای دیگه هم اجرا خواهد شد
موفق باشید

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
دوستان سرویس جدیدی ما به همکاری در فروش اضافه کردیم بنام ارسال اکسپرس بدین صورت که اگر مشتری درقسمت ثبت سفارش ارسال اکسپرس را انتخاب کند سفارش در همان روز یا حداکثر روز بعد برای وی ارسال میشود این ارسال فعلا برای سفارشات تهران-تهران می باشد و بزودی در شهرهای دیگه هم اجرا خواهد شد
موفق باشید
تو فروشگاه نگین کالا هر محصولی رو من میخواستم بذارم موجود نبود:confused::general107:
اینا قراره کی اضافه بشن؟o_O:D

naderd

Registered User
لایک‌ها
33
تو فروشگاه نگین کالا هر محصولی رو من میخواستم بذارم موجود نبود:confused::general107:
اینا قراره کی اضافه بشن؟o_O:D
نگین کالا رو ممکنه حذفش کنیم برای همین فعلا بهش خیلی رسیدگی نمیکنیم با سایت فروش کار کنین;)

naderd

Registered User
لایک‌ها
33
دوستان وبمستر که با همکاری در فروشها کار میکنن و پاپ اپ بصورت حرفه ای کار میکنن پی ام بدن به من. ببینیم میتونیم با هم کار کنیم

بالا