• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سیستم کسب درامد پاپ اپ میهنی ها برای هر آی پی 104 ریال

novinpardaz72

Registered User
لایک‌ها
4
test.png

چرا سیستم کسب درآمد میهنی ها ؟

• قابل استفاده برای انواع سایت ها و وبلاگ ها
  • پشتیبانی قوی و 24 ساعته ( آنلاین و یا تلفنی )
  • آمار دقیق و حرفه ای از بازدیدها و درآمد
  • سرعت و امنیت بالا
  • برای هر پاپ آپ حداکثر 52 ریال ( شمارش 100 درصد آی پی ها )
  • حساب شدن دو بار پاپ آپ برای هر آی پی درآمد در واقع 104 ریال میباشد
  • واریز مبالغ درخواستی کمتر از چند ساعت و سقف پرداخت 10 هزار تومان
  • همکاری با بزرگترین سایت های ایرانی
  • پیش پرداخت آی پی ها به صورت ماهانه برای سایت های بالای 5 هزار آی پی در روز
  • به خاطر کیفیت کار سایت های چت روم و جامعه مجازی ممنوع میباشند
  • و ...
هم اکنون به جمع ما بپیوندید

دانلود سبز

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام
دوستان اگه با این اسکریپت کار می کنین خیلی هواستون جم باشه چون پول من و خیلی دیگه از وب مستر هارو نداده . یه پسر 24 ساله که یه اسکریپت 295 هزار تومنی رفته خریده و تا جایی که من می دونم بجز اینکه به خود من یک میلیون و سیصد هزار تومن بدهکاره به بیشتر از 300 تا کاربر بدهکاره و پول که نمی ده هیچ تازه تو سایتش می نویسه اگه ببینم سایتی کد من رو برداشته کلا واریزی واسش انجام نمی دم . من که کدشو برداشتم چون ماهی هر وقت از آب بگیری تازس حداقل بیشتر از این سرم کلاه نمیره و می دونم خیلی سایتهای دیگه هم برداشتن . اینم می دونم سر بقیه اسکریپتهای پاپ آپ هم کلاه گذاشته و به همشون بدهکاره بعضی از اون بنده خدا ها هم به امید زنده شدن طلب های 20 - 30 میلیونیشون هنوز دارن بهش بازدید و پاپ اپ می دن و این یارو هم مثلا 1 میلیون تومن بازدید میگیره و 500 تومن بهشون پول میده و همشونو با وعده اینکه یه معامله کردم داره پول کلون می یاد دستم داره دنبال خودش می کشونه . اسم اسکریپت کلاشش میهن وب ادز هست . هر کی ازش طلب داره بهش بگه پولشو 24 ساعته تسویه کنه ( هرچند که اون پسر بچه اینکارو نمی کنه ) .تو شمارش هم که تا جایی که جا داره داره تقلب می کنه . من که خیر اسکریپت پاپ اپ و درامد از پاپ اپ رو کلا زدم . هر کدوم یجور حق ما هارو ضایع می کنن . در کل میهن وب ادز به آلم و آدم بدهکاره و از چند نفر هم شنیدم که چنتا از این اسکریپتهایی هم که یه مدت بودن و کلاه برداری کردن و غیب شدن مال همین پسر بچه مشهدی بوده که با این کارش هم به اعتبار کاذب خودش اضافه کرده هم راحت با دامین های مختلف سر بقیه کلاه گذاشته و یک مشت ساعت هم فروخته و سود کرده . من به پلیس فتا شکایت کردم و تا قرون آخر پولم رو از این کلاه بردار می گیرم تا با جیب خالی و پز آلی و کلاه گذاشتن سر من و امثال من به رتبه کاذب تو الکسا دست پیدا نکنه و با مال مردم داماد نشه ....
سایتش هست : www.mihanwebads.com
خدائیش اونایی که ازش طلب دارن دست رو دست نذارن تا یه بچه به ریش هممون بخنده . اون اسکریپتهای پاپ اپ هم که دارن بهش آی پی می دن هواسشون باشه که سایت نمایش دهندشون اونارو میشناسه و با توجه به کلاه برداری این فرد کلاش اعتبار سایتاشون میره زیر سوال و مثل برخی که ورشکست شدن باید همش از جیب بدن و یا مثل اسکریپتهای مال باخته کلا جم کنن برن

بالا