• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سیم کارت ایرانسل 0936 با 70 هزار شارژ

pino

Registered User
لایک‌ها
0
یک عدد سیمکارت 0936 ایرانسل با 70 هزار تومن شارژ دارم سندش به اسم خودم نیست یعنی نمیدونم از کجا اوردمش از چند سال پیش دارمش قیمت برا فروشش رو 60 میزارم شماره رند نیست هر کی میخواد پ.خ بزنه.
نمیشه برا این سیمکارت سند زد چون به اسم یکی دیگه باید باشه و نمیدونم کیه از نظر سوزوندن هم من 2 ساله دارمش تا حالا نسوزونده زنگ خور هم یکی دو نفر داره که میشه حلش کرد از دوستام هستن اگه کسی بخواد میتونه بعده خرید شارژ رو انتقال بده به خط خودش تا نگران سوزوندن نباشه ولی من تضمین میکنم که نمیسوزه
تحویل حضوری در بندر عباس میتونم
هزینه پستی 2 میشه که خودم میدم
از طریق فروش وی.پی.ان جمع شده این شارژا

hmt51370

Registered User
لایک‌ها
6
یک عدد سیمکارت 0936 ایرانسل با 70 هزار تومن شارژ دارم سندش به اسم خودم نیست یعنی نمیدونم از کجا اوردمش از چند سال پیش دارمش قیمت برا فروشش رو 60 میزارم شماره رند نیست هر کی میخواد پ.خ بزنه.

نمیشه برا این سیمکارت سند زد چون به اسم یکی دیگه باید باشه و نمیدونم کیه از نظر سوزوندن هم من 2 ساله دارمش تا حالا نسوزونده زنگ خور هم یکی دو نفر داره که میشه حلش کرد از دوستام هستن اگه کسی بخواد میتونه بعده خرید شارژ رو انتقال بده به خط خودش تا نگران سوزوندن نباشه ولی من تضمین میکنم که نمیسوزه
تحویل حضوری در بندر عباس میتونم
هزینه پستی 2 میشه که خودم میدم
از طریق فروش وی.پی.ان جمع شده این شارژا

سلام دوست عزیز قیمتت خوبه ولی از کجا معلوم به اسم خودت نباشه بعد از فروش می تونی بری بسوزونی دوباره سیمت رو بگیری با همون 70 شارژش
الان خیلی وقته ایرانسل سیمکارتایی که سند درست درمون نداره میسوزونه.

pino

Registered User
لایک‌ها
0
سند داره به اسم خودم نیست

pino

Registered User
لایک‌ها
0
میتونم شارژ رو خط به خط بفرستم

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
میشه قیمت شارژ 10 تومنی رو بگی؟

pino

Registered User
لایک‌ها
0
همه ی شارژا رو باهم و به یه نفر میدم جز به جز بفروشم چیزی رو دستم نمیمونه

IMB1908

Registered User
لایک‌ها
0
فقط خواستم اطلاع بدم كه انتقال شارژ محدوديت داره و در ايرانسل بيشتر از 1000 تومن نميشه در يك تراكنش انتقال داد.

pino

Registered User
لایک‌ها
0
روزی میشه تا 10 یا 20 بار انتقال داد
هزار تومن هزار تومن

alireza_ssp

Registered User
لایک‌ها
504
بالا