آژانس هواپیماییexchanging

سی دی درایور اورجینال xfx 9500 gt

شروع موضوع توسط vahid_lok ‏12 آگوست 2010 در انجمن خرید و فروش سخت افزار کامپیوتر و ماشین های اداری

  1. vahid_lok

    vahid_lok Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 می 2010
    نوشته ها:
    2,437
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تهران
    سلام
    من یه کارت گرافیک xfx 9500 gt خریدم که متاسفانه سی دیش گم شده!و هر چی هم از اینترنت می گیرم به درد نمی خوره حتی از سایت خودش!
    حالا اگر دوستان لطف کنن و اگر این کارت گرافیکی رو با همین برند دارند یه کپی از سی دیشون به من بفروشند یک عمر دعاشون می کنم!:Dاز همکاری شما متشکرم
     
  2. ahmad_ebra

    ahmad_ebra Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    5,549
    تشکر شده:
    250
    محل سکونت:
    پایتخت فرهنگ و تمدن صفاهان
    کارتت تقلبیه جیگر;)
     
  3. omidsys

    omidsys Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 می 2010
    نوشته ها:
    1,878
    تشکر شده:
    52
    محل سکونت:
    fasa
    ویندوزت رو عوض کن احتمالا از ویندوزت باشه.
    من هم همین کارت گرافیک رو دارم ولی برای شما نمی صرفه که بخوایید 2 تومن هزینه ی پست بدید برید از کامپیوتری ها نهایتش 1000 تومن بدید براتون رایت میکنن
     
  4. C4TX

    C4TX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    985
    تشکر شده:
    94
  5. vahid_lok

    vahid_lok Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 می 2010
    نوشته ها:
    2,437
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تهران
    بعید می دونم
    خیلی زحمت کشیدید دوست عزیز ولی خودم از سایت خود xfx هم دانلود کردم درایروهاشو ولی مشکلی که دارم حل نشد!
    راستش دادم به یکی از همکارهای اشناهامون که برام تست کنه!اون بنده خدا با دیسک اورجینال خودش نصبش کرد و گفت سنگینترین بازی ها رو هم خیلی روان اجرا می کنه!منم روم نمیشه بگم برام رایت کنه سی دی رو!
    گفتم اینجا شاید کسی کمکم کنه!

    راستش رو بخوای دیگه نا امید شدم!
    هر جوری شده می خوام تستش کنم!اگر گیر نیاوردم شما برام میفرستید؟با برند xfx هست واسه شما هم؟
     
    Last edited: ‏12 آگوست 2010
  6. mr.slim

    mr.slim Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    831
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Tehran
    مشکل چیه وحید جان
    موقع نصب درایور از ایراد میگیره؟
    یه عکس از پشت و روی کارت بزاری بهت میگم چیکار کنی
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. spiderman2007

    spiderman2007 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2009
    نوشته ها:
    1,332
    تشکر شده:
    120
    محل سکونت:
    مشهد
    دوست عزیز این مشکل خیلی غیر طبیعی هست.
    شما باید با دانلود و نصب آخرین درایور nVidia مشکلتون حل بشه.
    به هر حال من یدونه کارت XFX 9600GSO دارم و میتونم از سی دیش براتون رایت کنم.
    خواستی خبر بده.
     
  9. vahid_lok

    vahid_lok Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 می 2010
    نوشته ها:
    2,437
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تهران
    مرسی!فکر نمی کردم انقدر توجه کنن بچه ها!
    داداش مشکلم اینکه من نصب می کنم درایور رو و سیستم رو ریاستارت می کنم!
    سیستم که امد بالا همه چی خوب هست تا اینکه یه گرافیک کم حجم رو اجرا می کنم!بطور مثال بازی شطرنج خود ویندوز 7 رو یه دفعه 2 3 ثانیه صفحه ارور میده و مشکلی میشه!بعد که دوباره امد بالا یه ارور میزنه اون پایین به این مضمون:
    [​IMG]
    در قسمت XP خیلی اوضاع خرابتر هست و صفحه تیک مشکی می ندازه!و یه مدت سیاه میشه!و حتی موقع پخش فیلم صفحه چند رنگ میشه!
    اینم بگم که دادم یکی از اشناهامون تست کرده و می گه کارت هیچ مشکلی نداره!
     
  10. spiderman2007

    spiderman2007 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2009
    نوشته ها:
    1,332
    تشکر شده:
    120
    محل سکونت:
    مشهد
    شاید Mainboard مشکل داره.
    یه کارت دیگه رو روی سیستمت چک کن.
     
  11. vahid_lok

    vahid_lok Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 می 2010
    نوشته ها:
    2,437
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تهران
    بدبختانه کارت دیگه ای ندارم!
    رم پاور و رافیک رو تست کردم و درست بودن
     
  12. omidsys

    omidsys Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 می 2010
    نوشته ها:
    1,878
    تشکر شده:
    52
    محل سکونت:
    fasa
    شاید اشکال از کارت گرافیک باشه.
    اره برند xfx 9500 1gb
    خواستی برات میفرستم
     
  13. vahid_lok

    vahid_lok Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 می 2010
    نوشته ها:
    2,437
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تهران
    گرافیکم دادم تست کردن می گن از اون نیست!
    اگر کس دیگه ای از تهران نداشت از شما می گیرم!
    خیلی ممنون
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. rezidentevil

    rezidentevil Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 دسامبر 2009
    نوشته ها:
    6,954
    تشکر شده:
    816
    xfx آشغال تین برند انویدیا می باشد !
     
  16. hamedy12

    hamedy12 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 دسامبر 2009
    نوشته ها:
    3,208
    تشکر شده:
    412
    محل سکونت:
    قــــــــم
    ایسر 4230



    کانفیگ



    core 2 celeron (1core)2.2 1mb cach



    ram 1gb 667



    hdd 160 western



    vga intel 4500



    dial up modem



    webcam



    lan



    wirles

    dwd -rw 8x



    lcd 14.1

    به همراه کیف



    کارتن هم داره



    'گارانتی نداره

    قیمت بایه 320

    هزینه ارسال با خریداره
     
  17. vahid_lok

    vahid_lok Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 می 2010
    نوشته ها:
    2,437
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تهران
    up......
     
  18. ehsan2020

    ehsan2020 محروم از فعالیت تجاری

    تاریخ عضویت:
    ‏27 مارس 2010
    نوشته ها:
    476
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    karaj
    دوست عزیز فکر نکنم از درایورت باشه

    شما بایوس مینبردتو آپدیت کن به احتمال زیاد مشکلت حل میشه
    آخرین ورژن بایوس مینبردتو دانلود کن
     
  19. vahid_lok

    vahid_lok Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 می 2010
    نوشته ها:
    2,437
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تهران
    اینم بروی چشم!همین الان امتحان می کنم!
     
  20. ahmad_ebra

    ahmad_ebra Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    5,549
    تشکر شده:
    250
    محل سکونت:
    پایتخت فرهنگ و تمدن صفاهان
    این بایوسو خوب اومدی ولی کاش به جای بایوس مادربرد گفته بودید بایوس VGA


    وحید جان یه بار بایوس VGA را ریپلیس یا آپدیت کن ;)
     
  21. sirous_sus

    sirous_sus Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 جولای 2009
    نوشته ها:
    6,171
    تشکر شده:
    250
    محل سکونت:
    ░▒▒░ سرزمین کوروش ░▒▒░
    آخه میگه رو یه مین دیگه ( روی سیستم آشناشون ) راحت جواب داده
    در نتیجه مشکل از گرافیک درایور و بایوس گرافیک نیست

    مشکل ابتدا نرم افزاریه مربوط به ویندوز
    در مرحله دوم از مادربرد
     
  22. ehsan2020

    ehsan2020 محروم از فعالیت تجاری

    تاریخ عضویت:
    ‏27 مارس 2010
    نوشته ها:
    476
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    karaj
    ویندوز هم موافقم حد الامکان یه ویندوز دیگه نصب کن یعنی از همونی که داری روی سیستم نباشه

    فکر نکم با بایوس گرافیک باشه