• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سی دی رام خر خون و قوی برای سی دی های خش دار چی خوبه؟

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
من یه سی دی رام خوب و خر خون و قوی که سی دی های مشکل دار( مورد دار نه ها :D :D :D :D :D) و خط دار رو خوب بخونه- می خوام
یعنی READ اون قوی باشه!
اگه رایتر خوب که رید اون قوی و خودش ارزونه (اختلاف قیمت زیادی با سی دی رام قوی نداشته باشه ) هم اگه سراغ داريد بگید مورد نداره! ولي ريد اون قوي باشه
به همراه قیمت و گارانتی کجا!!
رایتر پلکستور خودم دارم! ریدش قوی نیست! این قلم رو پیشنهاد ندین!

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از mehrdad1355 :
من یه سی دی رام خوب و خر خون و قوی که سی دی های مشکل دار( مورد دار نه ها :D :D :D :D :D) و خط دار رو خوب بخونه- می خوام
یعنی READ اون قوی باشه!
اگه رایتر خوب که رید اون قوی و خودش ارزونه (اختلاف قیمت زیادی با سی دی رام قوی نداشته باشه ) هم اگه سراغ داريد بگید مورد نداره! ولي ريد اون قوي باشه
من سامسونگ دارم ! X 52

ولي نميدونم همشون اينطورين يا اين يكي اينقدر خوب در اومده !

لامصب خيلي خر جونه !

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از Shahedr :
من سامسونگ دارم ! X 52

ولي نميدونم همشون اينطورين يا اين يكي اينقدر خوب در اومده !

لامصب خيلي خر جونه !
خرجوني رو ولش.. ميخواد خرخون باشه! :D

Jacky

مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
34
سامسونگ از لحاظ كيفيت خوندن نسبت يه سايرين حساس است .
از لحاظ كيفيت خوندن يا به قول مهرداد خر خوني ،‌msi , sony , asus رو پيشنهاد مي كنم . به خصوص msi‌ كه خيلي خر خون است . البته اگه ايراد ديگه اي نداشته باشه .

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از Jacky :
از لحاظ كيفيت خوندن يا به قول مهرداد خر خوني ،‌msi , sony , asus رو پيشنهاد مي كنم . به خصوص msi‌ كه خيلي خر خون است . البته اگه ايراد ديگه اي نداشته باشه .

منم رايتر MSI داشتم كه خيلي خوب ميخوند و هيچ مشگل جانبي هم نداشت ولي تو سي دي رام فقط يه LG هست
كه از چند وقت پيش هر چي توش ميزام نه نميگه....(شكسته ...تركيده و غيره....)
از نظر خوندن من يه پيشنهاد دارم كه البته يكم غير منطقيه ولي باوركنيد كه DVR -109 Pioneer حسابي كولاك ميكنه
چه تو خوندن كامپكت و چه دي وي دي.....
فقط مشگل كوچيكش قيمت 90 هزار تومنيشه كه البته چون سريعترين و پيشرفته ترين دي وي دي رايتره اونم
قابل بخششه.....

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از mehrdad1355 :
یعنی READ اون قوی باشه!
من BTC دارم! سی دی های خش دار رو راحت رایت میزنه! خیلی سگ جونه!( بترکه چشم مهرداد :eek: ) :D

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از roozbeh :
من BTC دارم! سی دی های خش دار رو راحت رایت میزنه! خیلی سگ جونه!( بترکه چشم مهرداد :eek: ) :D

فقط يه مشگل دارن اين رايترا روزبه جان اينه كه گارانتي اوليشون يعني پي سپران مزخرفه و دوم اينكه مثل برق سي دي ميشكونن....

البته يادمه روي رايتر كه سي ريرايتابل ميدادن كه 32 سرعته بودد :blink:

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از Jacky :
جکی جان این msi سی دی رامش چند و چه مدل و گارانتی کجاش بهتره!اگه رایترش هم خوندنش خوبه اون چند و چه مدل؟
راستی من در مورد این سونی ها خوب نشنیدم! مثل اینکه کیفیت ندارند!؟

شب به جان! سی دئی های خش دار رو رایت می زنه یا ریپ می زنه؟؟؟من الان رایتر پلکستور دارم! دی وی دی رام پایونر هم دارم! یه رایتر تی ای ک قدیمی هم داشتم که دوسال مثل چی کار می کرد! یک سال هم جا سی دی رام کار می کرد و علاوه بر رایت! read قوی هم داشت!حالا این تی اک داره کم کم عمرش رو داره به شما می بخشه:D :D :D :D

من می خوام اولا خوب بخون و تو read قوی باشه! کیفیت خوندنش هم خوب باشه!
قیمت مدل گارانتی لطفا :) :) :) :)

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از mehrdad1355 :
شب به جان! سی دئی های خش دار رو رایت می زنه یا ریپ می زنه؟؟؟من الان رایتر پلکستور دارم! دی وی دی رام پایونر هم دارم! یه رایتر تی ای ک قدیمی هم داشتم که دوسال مثل چی کار می کرد! یک سال هم جا سی دی رام کار می کرد و علاوه بر رایت! read قوی هم داشت!حالا این تی اک داره کم کم عمرش رو داره به شما می بخشه:D :D :D :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
من با كلون هميشه تونستم سي دي هاي خش دار رو ايميج بگيرم رو هارد! مشكلي نداره!
گارانتيش هم واسه يه جاي ديگه بود! يادم نيست!
سرعت 32x 10x 40x

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از roozbeh :
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
من با كلون هميشه تونستم سي دي هاي خش دار رو ايميج بگيرم رو هارد! مشكلي نداره!
گارانتيش هم واسه يه جاي ديگه بود! يادم نيست!
سرعت 32x 10x 40x
ببین ایمج گرفتن با کلون یک مسئله هست! خوندن جدا
با یک سری تنظیمات رو کلون میشه ایمیج گرفت!
ولی طول مدت ایمیج گرفتن فرق می کنه! کیفیت ایمج فرق می کنه! این ایمج ایا اون نقاط مشکل دار رو تو مثلا پخش فیلم درست نشون بده هم یک مسئله هست

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
msi ‌بايد گارانتي فاره با بدر باشه .
قيمت هم مثل بقيه است . cd‌ حدود 15 وwriter ‌هم حدود 30

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از Jacky :
msi ‌بايد گارانتي فاره با بدر باشه .
قيمت هم مثل بقيه است . cd‌ حدود 15 وwriter ‌هم حدود 30
برای خوندن رایترش هم به همون قدرت سی دی رامش هست؟؟ جنس با کیفیت بهتر هم هست؟ قدرت بیشتر و کیفیت بالاتر تو سی دی رام ها؟

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
از لحاظ خر خوني عموما خوب بوده .
هر چند امتياز رايترهاش هم الان در اكثر سايت ها بالاست .

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
حالا کدوم مدل msi بهتره؟

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از Jacky :
از لحاظ خر خوني عموما خوب بوده .
هر چند امتياز رايترهاش هم الان در اكثر سايت ها بالاست .
فقط خواستم بگم نتنها سی دی رام ام اس ای خر خون نیست!! عین گاو خیلی از سی دی ها رو نمیتونه بخونه! لنگه پلکستور بد میخونه
دی وی دی رام عهد عتیق من بهتر از اون میخونه!@ مجبور شدم از مرخصی درش بیارم!
114.gif

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از mehrdad1355 :
فقط خواستم بگم نتنها سی دی رام ام اس ای خر خون نیست!! عین گاو خیلی از سی دی ها رو نمیتونه بخونه! لنگه پلکستور بد میخونه
دی وی دی رام عهد عتیق من بهتر از اون میخونه!@ مجبور شدم از مرخصی درش بیارم!
114.gif
برو سراغ هم ال جي
14.gif

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از hwt :
برو سراغ هم ال جي
14.gif
والا اگه با پلکستور و ام اس ای سر و کار نداشتم و به پیشنهاد بچه ها خریدم و مثل چی پشیمونم!! این ال جی رو سی دی رام و رایترش رو از دانشکده میشناسم که()*&^%$ ببینم یا من تا الان فقط از درجه یک استفاده کردم یا شما ها فقط سی دی های تی تیش مامانی و ارژینال مصرف می کنید؟

Pda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mehrdad1355 :
والا اگه با پلکستور و ام اس ای سر و کار نداشتم و به پیشنهاد بچه ها خریدم و مثل چی پشیمونم!! این ال جی رو سی دی رام و رایترش رو از دانشکده میشناسم که()*&^%$ ببینم یا من تا الان فقط از درجه یک استفاده کردم یا شما ها فقط سی دی های تی تیش مامانی و ارژینال مصرف می کنید؟
مهرداد جان ! ما يك اصطلاح داريم به نام آجرخون :blink: . يعني آجر هم بزاري توي دستگاه مي خونه . من نمي دونم چرا درباره Plextor نظرت خوب نيست ، اما براي من كه خيلي خوب بوده و اذيتم نكرده . از اون سري اصلي سرير بود كه سي دي هاي خام Plextor و همينطور يك CD-RW پلكستور توي پكش بود كه بعدا سرير ، توي محصولات ديگش ، اين سي دي ها رو بالا كشيد . :wacko: من هنوز هم راضيم . Read خوبي هم داره . ولي واقعيتش اينه براي Read من از اين Plextor ديگه استفاده نمي كنم . از Asus Dvd writer استفاده مي كنم كه مي تونم بگم به طور وحشت انگيزناكي ، آجر خونه . يعني هر زهر ماري رو قبول مي كنه . فكر نمي كنم توي CD Writer ها بشه يك مارك توپ ، همرا با كيفيت عالي پيدا كرد . اكثرا بي كيفيت شدن . قربوست ! ;)

afshin_electronic

Registered User
لایک‌ها
1
البته اين در تخصص من نيست اگه جفنگ مي گم ببخشيد...
ولي فكر مي كنم كه قدرت ريد براي يك سي دي رام به مادربورد خيلي بستگي دلره مخصوصا اينكه مادربوردت اصل باشه يا تقلبي.
من خودم يه CyberDrive CD-Writer و Relisys DVD-Rom دارم هر دو تا رو از انگليس خريدم روي هم حدود 200,000 تومن ولي ايران كه اومدم يه پدر نامرد كامپيوتر با مادربورد قلابي بهم انداخت Gigabyte و خيلي با ريد هر دوشون مشكل پيدا كردم در حالي كه قبلا كه كامپيوترم اصل اصل بود هر دو تاشون خدا كار مي كردند.

توي خريد مادربورد هاي گيگابايت خيلي مراقب باشيد....

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از afshiun_dks :
البته اين در تخصص من نيست اگه جفنگ مي گم ببخشيد...
ولي فكر مي كنم كه قدرت ريد براي يك سي دي رام به مادربورد خيلي بستگي دلره مخصوصا اينكه مادربوردت اصل باشه يا تقلبي.
من خودم يه CyberDrive CD-Writer و Relisys DVD-Rom دارم هر دو تا رو از انگليس خريدم روي هم حدود 200,000 تومن ولي ايران كه اومدم يه پدر نامرد كامپيوتر با مادربورد قلابي بهم انداخت Gigabyte و خيلي با ريد هر دوشون مشكل پيدا كردم در حالي كه قبلا كه كامپيوترم اصل اصل بود هر دو تاشون خدا كار مي كردند.

توي خريد مادربورد هاي گيگابايت خيلي مراقب باشيد....
البته مادربرد من ای سوسه(اصل هم هست با ضمانت معتبر)
قبلا هم یه دونه دستگاه توپ سی دی رایتر تیک داشتم که عمرش سر اومد و خیلی واقعا خر خون بود
الان هم به جای این ام اس ای برای سی دی های که اون نمی تونه بخونه از یه دی وی دی رام قدیمی پایونیر استفاده می کنم (البته م من در اصل یه چیز در سطح اون تیک می خواستم نه در سطح این دی وی دی رام و پایین تر)
خود این ام اس ای که گارانتی اصل هم داره(سریر) خرخون نیست و یه سی دی رام در سطح خوندن متوسط رو به پایین هست
نتیجه اینکه به صرف توصیه که اینجا بهت می کنن چیزی رو نخر
منگه اینکه طرف اون رو داشته و یک مدت در عمل باهاش کار کرده تازه بری دقیقا همون مدل رو بخری(البته توصیه می کنم که بیش از یک نفر اون تست کرده باشند )
واگرنه توصیه فلان مارک ارزشی نداره

زمان خرید و پارتی جنس هم موثره
یک پارتی خوب درمیاد و رو اون اساس هم مکنه توصیه کنندکه من فکر کنم جکی با توجه به اینکه کارش سخت افزاره رو این اساس توصیه کرده بود بهم __ ولی شانس من یه پارتی ناجور به تور من خورده :wacko:

تا الان یک بار این پلکستور و یکبار هم این سی دی رام رو به من توصیه کردند که اونی نبوده که می خوام و بدون اینکه کارای خودش رو پس بده توصیه کردند و تو پلکستور هم غیر من کسان دیگه هم بودند
ولی مثلا یه پرینتر لیزری رنگی اچ پی 2550 ال رو جکی توصیه کردند که چون در عمل هم کارای خودش رو پس داده بود ! من هم ازش راضیم که خریدم

البته بگم این حمل و نقل ناصحیح هم خیلی صدمه میزنه و مال شما ممکنه در اثر حمل نقل ناصحیح مورد دار شده

تو ایران و تو بازارچه ها هم بری عین هندونه خربزه قطعات رایانه رو جابه جا می کنند

بالا