به نقل از afshiun_dks :
البته اين در تخصص من نيست اگه جفنگ مي گم ببخشيد...
ولي فكر مي كنم كه قدرت ريد براي يك سي دي رام به مادربورد خيلي بستگي دلره مخصوصا اينكه مادربوردت اصل باشه يا تقلبي.
من خودم يه CyberDrive CD-Writer و Relisys DVD-Rom دارم هر دو تا رو از انگليس خريدم روي هم حدود 200,000 تومن ولي ايران كه اومدم يه پدر نامرد كامپيوتر با مادربورد قلابي بهم انداخت Gigabyte و خيلي با ريد هر دوشون مشكل پيدا كردم در حالي كه قبلا كه كامپيوترم اصل اصل بود هر دو تاشون خدا كار مي كردند.
توي خريد مادربورد هاي گيگابايت خيلي مراقب باشيد....
البته مادربرد من ای سوسه(اصل هم هست با ضمانت معتبر)
قبلا هم یه دونه دستگاه توپ سی دی رایتر تیک داشتم که عمرش سر اومد و خیلی واقعا خر خون بود
الان هم به جای این ام اس ای برای سی دی های که اون نمی تونه بخونه از یه دی وی دی رام قدیمی پایونیر استفاده می کنم (البته م من در اصل یه چیز در سطح اون تیک می خواستم نه در سطح این دی وی دی رام و پایین تر)
خود این ام اس ای که گارانتی اصل هم داره(سریر) خرخون نیست و یه سی دی رام در سطح خوندن متوسط رو به پایین هست
نتیجه اینکه به صرف توصیه که اینجا بهت می کنن چیزی رو نخر
منگه اینکه طرف اون رو داشته و یک مدت در عمل باهاش کار کرده تازه بری دقیقا همون مدل رو بخری(البته توصیه می کنم که بیش از یک نفر اون تست کرده باشند )
واگرنه توصیه فلان مارک ارزشی نداره
زمان خرید و پارتی جنس هم موثره
یک پارتی خوب درمیاد و رو اون اساس هم مکنه توصیه کنندکه من فکر کنم جکی با توجه به اینکه کارش سخت افزاره رو این اساس توصیه کرده بود بهم __ ولی شانس من یه پارتی ناجور به تور من خورده :wacko:
تا الان یک بار این پلکستور و یکبار هم این سی دی رام رو به من توصیه کردند که اونی نبوده که می خوام و بدون اینکه کارای خودش رو پس بده توصیه کردند و تو پلکستور هم غیر من کسان دیگه هم بودند
ولی مثلا یه پرینتر لیزری رنگی اچ پی 2550 ال رو جکی توصیه کردند که چون در عمل هم کارای خودش رو پس داده بود ! من هم ازش راضیم که خریدم
البته بگم این حمل و نقل ناصحیح هم خیلی صدمه میزنه و مال شما ممکنه در اثر حمل نقل ناصحیح مورد دار شده
تو ایران و تو بازارچه ها هم بری عین هندونه خربزه قطعات رایانه رو جابه جا می کنند