آژانس هواپیماییexchanging

شاخه بندی در نیوک؟

شروع موضوع توسط urcc ‏28 مارس 2010 در انجمن phpNuke - پی‌اچ‌پی نیوک

  1. urcc

    urcc کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2010
    نوشته ها:
    7
    تشکر شده:
    0
    سلام

    من میخواستم این سایتم رو شاخه بندی کنم هر چی تلاش میکنم نمیشه

    برین به ادرس www.urcc.ir
    تو قسمت ارشیو موضوعی اونجا موضوعاتم زده شده
    حالا میخوام واسه موضوعاتم زیر شاخه بزنم مثلا واسه مقالات تخصصی بزنم
    هارد
    رم
    سی پی یو
    پاور
    و............




    ممنون میشم کمک کنین
     
  2. tutors0

    tutors0 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 مارس 2010
    نوشته ها:
    20
    تشکر شده:
    0
    سلام
    دوست عزیز شما می تونید از ماژول شاخه استفاده کنید ؟ ;)
    کد:
    http://rapidshare.com/files/369229072/shakheh.zip
    
    داخل فایل زیپ سه فولدر admin , blocks , images و یک فایل با پسوند php و یک فایل با پسوند js (جاوا اسکریپت ) وجود دارد .

    بدین ترتیب عمل می کنید : فایل های داخل فولدرهای بالا را داخل فولدرهایی که در شاخه public_html هستند فقط کپی می کنید و فایل php را در روت سایتتون (public_html) کپی می کنید و بعد اجرا می کنید و بعد از اجرا حتما پاکش می کنید ( به دلیل مسائل امنیتی ) حالا نوبت به فایل js می رسه این فایل رو هم تو هر قالبی که الان دارین استفاده می کنین کپی می کنید تو مسیر زیر برای مثال تم ThemeDesign-Caspian

    کد:
     public_html/themes/ThemeDesign-Caspian/script/open.js
    بعد از انجام این مراحل زیر شاخه ها به منوی مدیریت سایتتون اضافه می شه که می تونید تو این قسمت شاخه و زیر شاخه بسازید .
    [​IMG]
     
  3. urcc

    urcc کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2010
    نوشته ها:
    7
    تشکر شده:
    0
    اقا شرمنده
    من متوجه نشدم باید چیکار کنم

    اگه میشه دقیق بگو کدوم فایل رو تو کدوم پوشه اپلود کنم؟

    ممنون
     
  4. ghanari_ghermez

    ghanari_ghermez Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژوئن 2009
    نوشته ها:
    752
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Shiraz
    خيلي واضح گفتند كه :)
     
  5. ghanari_ghermez

    ghanari_ghermez Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژوئن 2009
    نوشته ها:
    752
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Shiraz
  6. urcc

    urcc کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2010
    نوشته ها:
    7
    تشکر شده:
    0
    کاری که گفتی انجام دادم
    ولی حالا چطور برای ارشیو موضوعی زیر شاخه درست کنم؟




    اره این قالب دانلود داره
    تو گوگل سرچ کن قالب خبری نیوک
    پیداش میکنی


    ممنون
     
    Last edited: ‏29 مارس 2010
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. tutors0

    tutors0 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 مارس 2010
    نوشته ها:
    20
    تشکر شده:
    0
    سلام
    بعد از اینکه این ماژول رو نصب کردی !
    آرشیو موضوعی به بلوک هاتون تو قسمت بلوک اضافه میشه یا اگه اضافه نشده می تونید از قسمت بلوک ( آدرس فایل ) اونو ایجاد کنید بعد از این که ایجاد کردین نوبت به اضافه کردن شاخه و زیر شاخه می رسه . برای مثال برای ساخت آرشیو موضوعی مثل این ...
    [​IMG]
    شاخه های اصلی رو می تونید از قسمت موضوعات و زیر شاخه هارو از قسمت شاخه که بعد از رفتن به قسمت خبرها می تونید ایجاد یا حذف کنید .
    خوب امیدوارم که تا اینجای کار مشکلی نداشته باشین :)
    حالا نوبت به قسمت اضافه کردن زیر شاخه به شاخه میرسه یعنی اینکه مثلا براش تو قسمت فتوشاپ باشه یا نباشه می تونید از منوی مدیریت سایت با انتخاب ( زیر شاخه ها ) ( که طریقه ایجاد زیر شاخه ها رو تو پست شماره 2 عرض کردم ) شاخه و زیر شاخه رو الصاق کنید یا از یه شاخه حذف و به شاخه دیگه الصاق کنید .
    [​IMG]
     
  9. urcc

    urcc کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2010
    نوشته ها:
    7
    تشکر شده:
    0
    دقیقا کاری که گفتی انجام دادم
    ولی زیر شاخه ایجاد نمیشه

    مثلا بر قسمت مقالات تخصصی میبینی که یه پست در مورد طراحی وب هست
    ولی تو قسمت آرشیو موضوعی چیزی نیست

    وقتی که میخوام خبر ارسال کنم موضاعات و شاخه رو با هم ست کردم

    چیکار کنم؟
     
  10. tutors0

    tutors0 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 مارس 2010
    نوشته ها:
    20
    تشکر شده:
    0
    من که الان دارم سایت رو نگاه می کنم شما بلوک shakhe رو اصلا فعال نکردین !!
    این آرشیو موضوعی که الان دارین رو غیر فعال کنین و از قسمت بلوک shakhe رو فعال کنین !!
     
  11. urcc

    urcc کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2010
    نوشته ها:
    7
    تشکر شده:
    0
    ببین این در اصل آرشیو موضوعی نیست بلوک شاخه هست
    خودم اسم شاخه رو کردم ارشیو موضوعی:D
     
  12. tutors0

    tutors0 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 مارس 2010
    نوشته ها:
    20
    تشکر شده:
    0
    این ماژولی که من دادم شکلش اینطوریه
    [​IMG]
    اونی که شما استفاده می کنی اینه
    [​IMG]
    این آرشیو موضوعی که تو سایتت هستش یه ماژول ( بلوک ) دیگه ای هستش
    شما چرا توجه نمی کنین : اگه اون مراحلی که گفتم کاملا انجام داده باشین و ماژول رو نصب کرده باشین می تونین از قسمت بلوک ماژول رو با این اسم ( shakhe ) فعال کنین و استفاده کنین ...
     
  13. urcc

    urcc کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2010
    نوشته ها:
    7
    تشکر شده:
    0
    اقا به خدا نمیشه
    تمام کارهایی که گفتی انجام دادم مو به مو
    ولی تو بلوک ها چیزی به اسم شاخه اضافه نشد


    این بلوکی که نوشته ارشیو موضوعی همونی هست که خودت لینک دانلودش رو گذاشتی

    در ضمن خودم بلوک شاخه به اسم ارشیو موضوعی ساختم همین

    این ای دی منه
    mohammad_3359

    بیا تو یاهو بهت یوزر و پسورد رو بفرستم خودت ببین چشه لطفا
    اخه شایدم نیوک مشکلی داشته باشه


    منتظرم
     
    Last edited: ‏29 مارس 2010
  14. avajang.com .leftavajang.com.right