• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شاهکارهای غذایی اساتید پی تی

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
خوب توی این تاپیک، دور هم هر غذایی که میشه اسمشو "غذا" گذاشت! و قابل خوردن و خوشمزه ـس و خودتون اختراعش کردین رو بیاید توضیح بدید و با هم به اشتراک بزارید.

غذا، سالاد، کیک و غیره...

نکته بهداشتی: از به کار بردن زیاد برنج، آرد سفید، روغنی جات و امثالهم که مضر برای سلامتی هستند بپرهیزید تا رستگار شوید. :rolleyes:

نکته سلامتی: هر غذایی که اختراع کردین، حداقل 9 ساعت بعدش اینجا معرفی کنید تا عوارض گوارشیش معلوم بشه و اگه در حال موت فرو رفتید، از تجویز آن به دیگران خودداری نمایید. :D

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
خوب این غذا-سالاد رو دیشب به عنوان شام اختراع کرده و با لذت خوردم (البته فقط برخی بخشاش جدیده و چند باری خوردمش):

سالاد ذرت و نان سنگک

خوب راه حل ارزان و مقرون به صرفه تر من برای پخت ذرت مکزیکی، به جای استفاده از ذرت تازه و کنسرو شده، استفاده از ذرت خشک شده ای هست که در بخش حبوبات فروشگاه ها در بسته بندی های پلاستیکی یا کیلیویی پیدا میشن... اگر دلتون میخواد از ذرت تازه استفاده کنید چه بهتر.

به هر حال، یه لیوان ذرت خشک رو میریزید داخل یه قابلمه و قابلمه رو پر آب میکنید. توجه کنید که هر ذرت 4-5-6 برابر بزرگتر میشه، پس یه لیوان قشنگ یه کاسه بزرگ پر بهتون ذرت میده...!

روی حرارت ملایم گاز گذاشته (جوشیدن لازم نیستف سوی کم - صرفه جویی در مصرف گاز!) و میگذارید حداقل 5-6 ساعت بپزه تا مغزش نرم بشه؛ مواظب باشید آب هر از چند گاهی تموم ممکنه بشه و دوباره بهش آب بیفزایید!

خوب بعد آماده شدن ذرت، از آب درش آورده و بدون آب میریزیدش توی یه کاسه بزرگ (آبشو نریزید حتی یه ذره؛ آب خراب میکنه...

حالا 4-5 برگ کاهو رو به صورت مربع مربع اندازه دو بند انگشت خورد کرده و داخل کاسه ذرت بریزید.

سپس یک سوم تا نیمی از یک نان سنگک فرد اعلا تنوری توووپ جیگر طلای پر سبوسف نان سلامتی رو آورده و مثل کاهو در داخل ظرف خرد میکنید.

اضافات اختیاری: یکی دو عدد بیسکوییت ساقه طلایی! // چند ورق کالباس یا حتی یه هات داگ خرد شده! // نخود فرنگی // کلم

سسش:

خوب، این دستور سس استاده :D

2-3 قاشق غذاخوری سس مایونز

2 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی (ترجیحاً یه چی مث دلپذیر که مزه سرکه نزنه تو گلو!)

6-7 قاشق غذاخوری ماست (چوپان :D)

1 قاشق غذاخوری روغن زیتون ترجیحاً بی بو :eek:

3-4 قاشق غذاخوری آبلیمو

پودر فلفل قرمز و سیاه و آویشن به مقدار لازم (تا دسته! این غذا قراره تند باشه؛ البته انقدر تند نکنین که نتونین بخورین! من خودم که اندازه یکی دو قاشق مرباخوری فلفل قرمز میزنم! :eek:)

اضافات اختیاری: کمی فلفل دلمه // سبزیجاتی از قبیل ریحان خورد شده یا پودری

حالا سس رو به سالاد-غذا افزوده و با قاشق همه رو با هم قاطی کنید که همه چیز آغشته به سس بشه

دو سه دقیقه صبر کرده و بخورید و از غذایی به این توپی و تا حد زیادی سالم، لذت ببرید (من که سس مایونز رو به حداقل میرسونم :eek:)

Bananeyessss.gif

Last edited:

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
منم چند وقت پیش کسی خونمون نبود منم عاشق نوآوری در آشپزی دست به کار شدم :D
گوجه رو خردش کردم ریختم توی تابه به علاوه روغن یه ربع بعد تخم مرغو اضاف میکنیم یه چیزی شبیه املت میشه منتها نه به شلی املت !!!
بعد که سفت شد تخم مرغ ها رو هم میزنید و تیکه تیکه میکنید تا بازم سرخ بشه :blush:
بعد نمک + فلفل + و پیاز خورد شده اضافه میکنید بعد بازم هم میزنید و تفتش میدید همه رو ( تخم مرغ گوجه های له شد و پیاز ) خلاصه همینجور تفتش میدید تا حسابی مالیده بشه به هم :D
بعدش میتونید بریزید توی بشقاب دو قاشق غذا خوری سس مایونز اضافه کنید و باز همش بزنید :D بعدش میل کنید
این غذا کاملا اختراع خودمه مشاهده پیوست 106564

Bvafa

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
3,795
خوب من چیزی اختراع نکردم که اما غذای امروزمون،
چون دیر رسیدم خونه و حوصله آشپزی هم نداشتم چند تا تیکه سینه ی مرغو به مدت نیم ساعت گذاشتم توی زعفران و زرد چوبه و ادویه کاری و آب لیموی زیاد و نمک و فلفل
بعدم با هویج و پیاز سرخشون کردم
آخر سرم که حس کردم پخته یه کمم رب گوجه مالیدم مرغا و دوباره سرخ کردم:دی
بد نشده بود

این عکسم واسه اینجا گرفتم:
IMG_20120117_224246.jpg
54.gif

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
لوبیای کنسروی گریل شده به همراه مخلفات (نعنا و پیازچه و جعفری و فلفل دلمه ای و پنیر پیتزا و ادویه جات و آویشن) به صورت تند و آتشین
25r30wi.gif
اسمشو هم گذاشتم مولوبیا (بر وزن موساکا :D ) دفه دیگه که درست کردم عکس از ابعاد فاجعه میذارم براتون
gigglesmile.gif
شایان ذکره که بعد از خوردنش از لحاظ گوارشی یه احساس عجیبی به آدم دست میده
4448.gif

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
دوستان تخم مرغ + سیب زمینی + گوجه + فلفل دلمه رو میریزیم داخل تابع بعد که 10 دقه گذشت پنیر پیتزا رو اضافه میکنیم بسیار عالی میشه امتحان کنید بسیار خوش مزه .

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
یه قابلمه کوچیک بذارین رو گاز داخلش آب و باقالی و شیوید و یکمم پیاز خورد شده با نمک بریزید بذارید بمونه یک ساعت بعدش برنج اضافه کنید میشه باقالی پلوی مخصوص من که شام امشبمه سریع و راحته درست کردنش اگر بذارید شفته بشه خوشمزه میشه دست آخر یکمم روغن مایع حتمآ بریزید رووش عکس هم اضافه میکنم شاید دلتون بخواد شام امشبمو ببینید دست پخت خوبی دارم کیک هم عالی درست میکنم

DXC80600.jpg

wolfs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
من عاشق دمی باقالیم

mo_toori

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
محض اطلاع
اینقدر آب لیمو مصرف نکنید! درسته طعم دهنده خوبیه و حتی اگر به جا مصرف بشه میتونه کاهش استفاده در نمک هم داشته باشه اما در کل نمیارزه!

Bvafa

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
3,795
محض اطلاع
اینقدر آب لیمو مصرف نکنید! درسته طعم دهنده خوبیه و حتی اگر به جا مصرف بشه میتونه کاهش استفاده در نمک هم داشته باشه اما در کل نمیارزه!

چرا؟;)
من مصرفم آب لیموم خیلی زیاده..البته معمولا لیمو تازه یا آب لیموی خونگی استفاده می کنم:rolleyes::thumbsup:

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
بچه ها من عاشق دلمم .کسی بلده به من یاد بده .با برگ مو .اون شیرش چه جوریه که روش میریزن شیرین خوشم نمیاد .مامانم هم درست نمیکنه .بیوفا فکر کنم تو بلدی معلومه با سلیقه هم هستی

ولی منم یه چیزی یادتون میدم اگه شد عکسم میذارم .برین بال مرغ رو بذارین کف ماهیتابه یا قابلمه بعد بذارین سرخ بشه خیلی خوشگل میشه وایسین عکسم بذارم Tahdig_doodi_bal_1.jpg

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
ایییییییییییییییییییییییییی.اون سوکسه چیه ؟بیوفا هم که اونجاس
یه قابلمه کوچیک بذارین رو گاز داخلش آب و باقالی و شیوید و یکمم پیاز خورد شده با نمک بریزید بذارید بمونه یک ساعت بعدش برنج اضافه کنید میشه باقالی پلوی مخصوص من که شام امشبمه سریع و راحته درست کردنش اگر بذارید شفته بشه خوشمزه میشه دست آخر یکمم روغن مایع حتمآ بریزید رووش عکس هم اضافه میکنم شاید دلتون بخواد شام امشبمو ببینید دست پخت خوبی دارم کیک هم عالی درست میکنم

DXC80600.jpg

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
ایییییییییییییییییییییییییی.اون سوکسه چیه ؟بیوفا هم که اونجاس

برای تزئین استفاده میکنم مدل عربی هم هست که برای تزئین از ملخ استفاده میکنن اسم غذایی هم که رووش حتمآ باید ملخ استفاده بشه ملخ لا پولوئه که دستور پختشو دارم خواستید میذارم
بی وفا داشت نظارت میکرد یکی از اساتید بزرگ آشپزی هستن ایشون
هورسا شنیدم فقط تخم مرغ آب پز بلدی درست کنی:D

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
نه بابا من بلدم همه چی درست کنم اینترنت هست دیگه منتها وقت نمیکنم درست کنم .تا حالا درست نکردم ولی میدونم دست پختم حرف نداره .حالا به قول معروف واسه غذا پختن و ظرف شستن و کهنه بچه وقت بسیاره .

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
چرا هیشکی عکس منو لایک نزد .چرا هیشکی به من توجه نکرد .چرا >چرا؟چرا؟چرا احساسات من نادیه گرفته شد .چرا؟چرا؟چرا؟

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
شنیدن کی بود مانند دیدن؟حالا شما کی بهت گفته ؟

برای تزئین استفاده میکنم مدل عربی هم هست که برای تزئین از ملخ استفاده میکنن اسم غذایی هم که رووش حتمآ باید ملخ استفاده بشه ملخ لا پولوئه که دستور پختشو دارم خواستید میذارم
بی وفا داشت نظارت میکرد یکی از اساتید بزرگ آشپزی هستن ایشون
هورسا شنیدم فقط تخم مرغ آب پز بلدی درست کنی:D

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
چرا هیشکی عکس منو لایک نزد .چرا هیشکی به من توجه نکرد .چرا >چرا؟چرا؟چرا احساسات من نادیه گرفته شد .چرا؟چرا؟چرا؟

برداشتی عکس بال مرغ سرچ کردی عکسشو گذاشتی اینجا حالا باید لایکتم کنن؟
5.gif

اینم لایکه مخصوصه این جور مواقع
like.jpg

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
برداشتی عکس بال مرغ سرچ کردی عکسشو گذاشتی اینجا حالا باید لایکتم کنن؟
5.gif

اینم لایکه مخصوصه این جور مواقع
like.jpg

حالا مگه من گفتمن این هنر خودمه اصلا من ادعاییی کردم؟نه ؟ادعا کردم؟بعدم تازه یه چیز جدید یادتون دادم کدو.متون دیدین؟

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
تربیت ندار درس نخون از مدرسه فرار کن ابتدایی

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
شنیدن کی بود مانند دیدن؟حالا شما کی بهت گفته ؟

تابلوئه دیگه دختری که بره اینترنت کی وقت میکنه غذا درست کردن یاد بگیره

حالا مگه من گفتمن این هنر خودمه اصلا من ادعاییی کردم؟نه ؟ادعا کردم؟بعدم تازه یه چیز جدید یادتون دادم کدو.متون دیدین؟

حالا بیا بزن!
caution.gif

بالا