خوب این غذا-سالاد رو دیشب به عنوان شام اختراع کرده و با لذت خوردم (البته فقط برخی بخشاش جدیده و چند باری خوردمش):
سالاد ذرت و نان سنگک
خوب راه حل ارزان و مقرون به صرفه تر من برای پخت ذرت مکزیکی، به جای استفاده از ذرت تازه و کنسرو شده، استفاده از ذرت خشک شده ای هست که در بخش حبوبات فروشگاه ها در بسته بندی های پلاستیکی یا کیلیویی پیدا میشن... اگر دلتون میخواد از ذرت تازه استفاده کنید چه بهتر.
به هر حال،
یه لیوان ذرت خشک رو میریزید داخل یه قابلمه و قابلمه رو پر آب میکنید. توجه کنید که هر ذرت 4-5-6 برابر بزرگتر میشه، پس یه لیوان قشنگ یه کاسه بزرگ پر بهتون ذرت میده...!
روی حرارت ملایم گاز گذاشته (جوشیدن لازم نیستف سوی کم - صرفه جویی در مصرف گاز!) و میگذارید حداقل 5-6 ساعت بپزه تا
مغزش نرم بشه؛ مواظب باشید آب هر از چند گاهی تموم ممکنه بشه و دوباره بهش آب بیفزایید!
خوب بعد آماده شدن ذرت، از آب درش آورده و بدون آب میریزیدش توی یه کاسه بزرگ (آبشو نریزید حتی یه ذره؛ آب خراب میکنه...
حالا
4-5 برگ کاهو رو به صورت مربع مربع اندازه دو بند انگشت خورد کرده و داخل کاسه ذرت بریزید.
سپس
یک سوم تا نیمی از یک نان سنگک فرد اعلا تنوری توووپ جیگر طلای پر سبوسف نان سلامتی رو آورده و مثل کاهو در داخل ظرف خرد میکنید.
اضافات اختیاری: یکی دو عدد بیسکوییت ساقه طلایی! // چند ورق کالباس یا حتی یه هات داگ خرد شده! // نخود فرنگی // کلم
سسش:
خوب، این دستور سس استاده
2-3 قاشق غذاخوری سس مایونز
2 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی (ترجیحاً یه چی مث دلپذیر که مزه سرکه نزنه تو گلو!)
6-7 قاشق غذاخوری ماست (چوپان

)
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون ترجیحاً بی بو
3-4 قاشق غذاخوری آبلیمو
پودر فلفل قرمز و سیاه و آویشن به مقدار لازم (تا دسته! این غذا قراره تند باشه؛ البته انقدر تند نکنین که نتونین بخورین! من خودم که اندازه یکی دو قاشق مرباخوری فلفل قرمز میزنم!

)
اضافات اختیاری: کمی فلفل دلمه // سبزیجاتی از قبیل ریحان خورد شده یا پودری
حالا سس رو به سالاد-غذا افزوده و با قاشق همه رو با هم قاطی کنید که همه چیز آغشته به سس بشه
دو سه دقیقه صبر کرده و بخورید و از غذایی به این توپی و تا حد زیادی سالم، لذت ببرید (من که سس مایونز رو به حداقل میرسونم

)