• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شبكه اینترنت LAN و كار نكردن DAP و WinMX

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام
من يك اينترنت دولتي بصورت LAN دارم که سرعت خیلی پایینی دارد .(شبکه برید است ) هیچ نرم افزاری که download resume داشته باشه ای هم روش کار نمیکنه . هیچ نرم افزاری : p2p مثلkazaa یا winmx یا سرعت دهنده دانلود مثل getright download accelerator webzip .
در ضمن بنظر میرسد که فرستادن دیتا را با وقفه های طولانی انجام میدهد و در احجام زیاد ( فکر کنم بخاطر تعداد زیلد کاربران است) بهمین خاطر دانلود های کمی حجیم را پس از مقداری وقفه طولانی ، رها میکند و این فایلها نیمه کاره دانلود میشود .
شما راهی که بتوان setting connection یا Internet explorer را تغییر داد یا پروتکل ارتباط را عوض کرد یا محدودیت زمان دانلود را برداشت یا فایروال را دور زد بلدید ؟

koorosh

Registered User
لایک‌ها
10
دمشون گرم! شما چرا ميخوای از اينترنت دولتی استفاده نامربوط بکنی ؟!
اونجا لابد يه دليلی داشته که محدوديت گذاشتن! درست نيست پول نفت رو بگيری بعد بری از اينترنت آهنگ بگيری!!!
;)

Hooman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دمشون گرم! شما چرا ميخوای از اينترنت دولتی استفاده نامربوط بکنی ؟!
اونجا لابد يه دليلی داشته که محدوديت گذاشتن! درست نيست پول نفت رو بگيری بعد بری از اينترنت آهنگ بگيری!!!
;)

كدام كشك؟ کدام پشم؟ كدام دولت؟ اين كه سرمايه ميهن:)از جمله پول نفت) به حساب عده ای مسلمان بريزد که دستاوردشان تنها نابودی و جنایت و ویرانی بوده؛ خیلی خوبه؟!

محدودیت دیگر چیست؟...

bot-shekastan.gif

Sharafi_admin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه رو سيستمت cacheXpress نصب كني و چندين بار به سرور اونا Peerتعريف كني مثل همون كاري ميشه كه DAP مي كنه من كه يه جا امتحان كردم محشر شد

بالا