آژانس هواپیماییexchanging

شبكه كردن دو كامپيوتر با USB يا پورت IEEE 1394

شروع موضوع توسط afshin_electronic ‏22 سپتامبر 2005 در انجمن شبکه

  1. afshin_electronic

    afshin_electronic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,112
    تشکر شده:
    0
    سلام،

    چند وقت پيش از يكي شنيدم كه مي گفت كه كامپيوترشو با لپتاپش از طريق USB شبكه كرده!!!!!!!

    كسي اينجا چيزي در اين رابطه ميدونه ؟؟!!!

    همچنين آيا ميشه با استفاده از (IEEE 1394 (FireWire دو تا كامپيوتر رو شبكه كرد و انتقال ديتا داشت؟؟؟؟ّّّّّ

    [​IMG]
     
  2. saeid_2001

    saeid_2001 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 می 2005
    نوشته ها:
    2,399
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    tehran
    اره البته نه با یک کابل دو سر usb خالی بلکه یه قطعه هست در اصل یعنی یک کابل دو سر usb هست که یه قطعه او وسط سیم وجود داره و وقتی به کامپیوتر وصل میکنی ویندوز به عنوان یه دوایس usb شناساایش میکنه و بیشتر برای انتقال اطلاعت از کامپیوتر به نوتبوک استفاده میشه و حالا میتونی شبکشونم بکنی از این کابلا تو پایتخت پیدا میشه میتونی بری بخری
     
  3. afshin_electronic

    afshin_electronic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,112
    تشکر شده:
    0
    :eek: كه اينطور .. حالا قيمتش چنده.... ;)

    درباره ي IEEE 1394 چطور... كسي چيزي نميدونه؟! اينم بگم كه اين پورت جزو پورتهاي شبكه توي ويندوز شناخته ميشه...!!!!
     
  4. amir_network

    amir_network Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    194
    تشکر شده:
    0
    من قیمت کردم واسه USB 1 قیمتش 1500 بود واسه USB 2 قیمتش 10 تومن بود و کابلش هم 1.5 متر هست.
     
  5. kima

    kima Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    419
    تشکر شده:
    126
    نمیدونید چی داخلش هست ؟
     
  6. Persianit

    Persianit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    910
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    پای کامپیوتر
    ميدونستيم خودمون درست مي كرديم 3 تا 100 تومن
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. BestBoy

    BestBoy کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2005
    نوشته ها:
    12
    تشکر شده:
    0
    سلام... !
    يه سري آداپتور شبكه هم هست كه به USB وصل ميشه ! يه قطعه خيلي كوچيكه كه يه سرش رو ميزنيم به USB و به سر ديگش كابل شبكه وصل ميشه
     
  9. saeed_network

    saeed_network کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    55
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    توی گوگل سرچ کن ... اگه پیدا نکردی برو یاهو و اگه
    درباره ي IEEE 1394 چطور... كسي چيزي نميدونه؟! اينم بگم كه اين پورت جزو پورتهاي شبكه توي ويندوز شناخته ميشه...!!!![/QUOTE]

    ببين با 1394 هم ميشه اين كارو كرد .
    تازه سرعتش 400Mbps هست.(البته مال USB 2 چيزي در حدود 480Mbps هست :blink: )
    بايد بري كابلشو بگيري من كه تو شيراز قيمت كردم 6000T بود.
     
  10. afshin_electronic

    afshin_electronic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,112
    تشکر شده:
    0
    من كابلش رو دارم ... ولي وقتي كه دوتا كامپيوتر رو به هم وصل ميكنم و تنضيماتشو مثل تنضيمات كارت LAN تنظيم ميكنم ... اصلا هيچ فايده نداره ... يعني پلاگ و آنپلاگ رو تشخيص ميده ولي وقتي مثلا ip كامپيوتر بقلي رو وارد ميكنم ( مثلا 100.100.100.100\\ ) پيدا نميكنه...!!!!!!