آژانس هواپیماییexchanging

شبکه وایرلس و شیر کردن اینترنت

شروع موضوع توسط rf ‏26 ژانویه 2010 در انجمن اینترنت پرسرعت ADSL و وایرلس و وایمکس

  1. rf

    rf Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    119
    تشکر شده:
    4
    سلام
    من یه pc دارم تو اتاق کارم تو زیر زمین که سیستم عاملش windows xp و با یه مودم Tp-Link که router هم هست (یه پورت usb داره که وصله به pc یدونه هم LAN داره که خالیه) به ADSL وصله. حالا یدونه لپ تاپ هم دارم با windows 7 که تو اتاقم بالا بیشتر ازش استفاده میکنم. می خوام یک بتونم از اون ADSL تو لپ تاپم هم استفاده کنم و دو ترجیحا بتونم دوتا سیستمو شبکه کنم و فایل transfer کنم. می دونم برای share کردن اینترنت می تونم از روتر وایرلس استفاده کنم یا مودم وایرلس بخرم اما آیا با این روش ها میتونم دو تا سیستمو شبکه هم بکنم؟
    [​IMG]
     
  2. safa2002

    safa2002 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    222
    تشکر شده:
    1
    2 تا راه داری برای وایرلس
    1.عوض کردن مودم adsl و گرفتن مودم وایر لس
    2.خرید اکسس پوینت الان مدل های دی لینک و لینکسیس قیمت مناسبی دارن (سری g بگیر)
     
  3. brainsore

    brainsore Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2008
    نوشته ها:
    5,573
    تشکر شده:
    3,263
    محل سکونت:
    دور
    در مورد سوالتون، بله. به راحتی با مودم وایرلس دار یا اکسس پوینت وایرلس سیستم ها شبکه هم می شوند.
     
  4. rf

    rf Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    119
    تشکر شده:
    4
    ممنون از راهنماییتون.
     
  5. brainsore

    brainsore Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2008
    نوشته ها:
    5,573
    تشکر شده:
    3,263
    محل سکونت:
    دور
    خواهش می کنم
    :)
     
  6. Bhrzk

    Bhrzk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,543
    تشکر شده:
    3,020
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
    فقط ترجیحا قبل از خرید تست کنید که سیگنال دارید یا نه . چون مودم های وایرلس کنونی توی بازار کیفیت بالایی ندارند و ممکن هست به سقف بخورند , گیج بشند ..
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. TinySkin

    TinySkin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2009
    نوشته ها:
    1,303
    تشکر شده:
    43
    محل سکونت:
    تهران
    به نظر من یه دونه dlink 2640t بگیر راحت مشکلت حل میشه
     
  9. Paniaco

    Paniaco Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 آگوست 2009
    نوشته ها:
    554
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    ESFAHAN
    دوستان اگه مودم وایمکس ایرانسل باشه چطوری میشه این کار رو کرد؟