• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شبکه adhoc وایرلس به همراه اینترنت شیرینگ

joel

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

من یه wlan dlink دارم WDL G-132
dwlg132.jpg
;که روی PC نصبه به همراه نرافزار خود دی لینک!
و یه لپ تاپ که وایرلس اینتل روش نصبه با خوده نرم افزار اینتل (در هردو وایرلس ویندوز disable هست)

و یه مودم dsl که با پورت ethernet وصل میشه به pc و از اونجاست که من میخوام اینترنت رو شیر کنم که به لپ تاپ هم برسه. . .

طبق آموشهایی که خوندم. . .جلو میرم. .روزهای اول هم کار میکرد و لی کم کم دچار مشکل شد
یا نمیتونستن همدیگرو پیدا کنن
یا پیدا میشد اینترنت شیر نبود
یا یکی علامت کانکت داشت اونیکی اینو پیدا نمیکرد و ....
اینم یکی از مقلالات رسمی در این زمینه

http://www.google.com/url?sa=t&ct=r...SyDCk2nv17ezvft3g&sig2=PQd-Me6LhuKauMCHKeqmHQ

من حدس میزنم آی پی ها قاطی میشه. . .چون بعضی اوقات در حالی که automatic ip در tcp/ip فعاله من میدیدم که گزینه رفته روی manual و یه آی پی ساخته شده

خودم هم نفهمیدم چی گفتم. . .چون واقعا در زمینه وایرلس بیلمزم.:p
اگه کسی تجربه داره دریغ نکنه. .جای دوری نمیره

Mehdi_s82

Registered User
لایک‌ها
17
من دنبال يه همچين چيزي هستم از كجا گرفتي و چند؟
تو اين جور موارد بايد اول بري سراغ فايروال....

joel

Registered User
لایک‌ها
0
فایروال خاموشه!!

این که تو بازار ریخته. . .من از پایتخت خریدم و فکر کنم 40-45 بود قیمتش

Mehdi_s82

Registered User
لایک‌ها
17
خوب ، من امروز یکی از اینا گرفتم . البته مارک SMC و 2 ساعت باهاش ور رفتم تا بلاخره اینترنت شر شد!
اون سیستمی که به اینترنت وصله بایدخودت بهش ip بدی و اون یکی رو باید بزاری رو اتوماتیک. ضمنا" :

joel

Registered User
لایک‌ها
0
1. اگه اپن بزاری که هک میشی. . .من تمام ساختمونهای کنار خونمون وایرلس دارن و اگه آی پی تنظیم کنن رو نتورک من من دیگه خودم اینترنت ندارم.
2. ترجیحا از نرم افزار ویندوز استفاده نکن
بعد این ک میشه بیشتر توضیح بدی. . . شاید ماله ما هم درست شد. .اگه نه که باید برم اکسس پوینت بگیرم

Mehdi_s82

Registered User
لایک‌ها
17
هرطوري ميخواي تنظيم كن، ولي روي اون سيستمي كه به اينترنت وصله بايد فايروال خاموش باشه، من NOD32 دارم از خود برنامه خاموش كردم درست شد! (يا اصلا"‌آنتي ويروس رو خاموش كن ببين چي ميشه.)
ضمنا"‌يادت باشه : اون سیستمی که به اینترنت وصله بایدخودت بهش ip بدی و اون یکی رو باید بزاری رو اتوماتیک.

بالا