TOMASS ANJELLO
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 1,158
- لایکها
- 12
با سلام
خدمت دوستان عزیزم
در همین مکان و همین پست از تمامی مدیران عزیز و زحمت کش این سایت هم دعوت می کنم که با ما در این شب به یاد ماندنی همراه باشند .
این تاپیک به مناسبت
شب یلدا
ایجاد می شود
خب می دانید که این شب طولانی ترین شب سال بوده و
تقریبا در فرهنگ ما ایرانیان جایگاه خاصی دارد
بیشتر افراد به خانه بزرگترها می روند و به یاد زمانهای قدیم
از خاطرات و قصه های آن زمان
برای یکدیگر تعریف می کنند .
پس بیایید تا ما هم در شب یلدا تا صبح در کنار یکدیگر و در فروم بمانیم
البته کسانی که این امکان برایشان مقدور می باشد
و از خاطرات یکدیگر حرف به میان بیاوریم
و خلاصه
تا صبح در کنار یکدیگر باشیم
که چنین شبی فقط یکبار در سال می باشد .
دوستانی هم که تمایل به همکاری دارند می توانند با ما در این شب به یاد ماندنی همراه باشند .
یک شب تا صبح همه با هم در اینترنت و در شب یلدا
صد البته نقطه مثبت این کار در این است که پایه های بسیاری از دوستی ها در همین شب درست خواهد شد و دوستیهایی هم که تا به حال وجود داشته اند قویتر خواهد شد .
نقطه مثبت این کار هم که البته می توان گفت از طرفی شانس با ما همراه بوده که فردای شب یلدا روز جمعه است و می توان به راحتی استراحت شب قبل را به جای آورد و اگر خسته شدید که امیدوارم نشوید می توانید فردا خستگی خود را در بیاورید .
اما کارهایی که قصد انجام آنها را در این شب داریم :
این مطالب را می نویسم تا با آمادگی بیشتری در این شب حاضر بشوید .
1. بیان آرزوهای خودمان چرا که می گویند در این شب بسیاری از آرزوها برآورده می شوند .
2. بیان خاطره های کوچک خودمان که باعث شادی و خوشحالی افراد تاپیک خواهد شد .
3. هر گونه لطیفه خنده دار و خنده آور و ...
4. پاک کردن کدورتها و حل اختلافات و محکمتر کردن دوستی ها .
5. درد دل کردن با همدیگر .
6. فال حافظ و ...
7. گفتن اسمهای حقیقی خود البته در صورت تمایل به این کار جهت استحکام دوستیها و عمیقتر شدن آنها .
8. نمایش دادن فیلمهای با حجم کمتر از 500 کیلو بایت . تاکید زیادی نسبت به حجم فایل تصویری یا صوتی دارم به دلیل اینکه ممکن است شخصی از اینتر نت کم سرعت استفاده بکند و خب چیزی که مشخص است اینه که این شخص نخواهد توانست فیلمهای با حجم بیشتر از این مقدار را مشاهده کند و این به نوعی ضد حال است .
9. در ضمن به دوستان تاکید می کنم که نرم افزار QUICK TIME را حتما بر روی سیستم خود نصب کنند تا بتوانند فیلمهای فشرده شده را ببینند . و برای فشرده کردن فیلمها ی مورد نظر خود به کمترین حجم می توانید از نرم افزار IM TO 3GP VIDEO CONVERTOR استفاده بکنید .
10. و هر کاری که این شب را برای ما بیاد ماندنی تر و خاطره انگیز تر بکند چرا که ممکن است بعضی از ما در آینده دیگر در جمع دوستان این سایت قرار نداشته باشند .
خب این برنامه اینترنتی من مخصوص روز پنجشنبه و شب یلدا می باشد از شما هم دعوت می کنم که با من همراه باشید :
از بعد از ظهر ساعت 17:30 الی 19:30 من در این تاپیک هستم .
ساعت 19:30 الی 22:30 به خانه یکی از بزرگانم می روم که حداقل ساعتی از این دنیای متجدد و علمی و پیشرفته و ماشینی به دور باشم و به پای صحبت قدیمیان بنشینم .
و از ساعت 22:30 الی 05:30 بامداد در این تاپیک و در خدمت دوستان عزیزم خواهم بود .
پس وعده ما در شب یلدا از ساعت 17:30 الی 05:30 بامداد .
مخلص دوستان عزیزم هستم
موفق و پیروز باشید .
خدمت دوستان عزیزم
در همین مکان و همین پست از تمامی مدیران عزیز و زحمت کش این سایت هم دعوت می کنم که با ما در این شب به یاد ماندنی همراه باشند .
این تاپیک به مناسبت
شب یلدا
ایجاد می شود
خب می دانید که این شب طولانی ترین شب سال بوده و
تقریبا در فرهنگ ما ایرانیان جایگاه خاصی دارد
بیشتر افراد به خانه بزرگترها می روند و به یاد زمانهای قدیم
از خاطرات و قصه های آن زمان
برای یکدیگر تعریف می کنند .

پس بیایید تا ما هم در شب یلدا تا صبح در کنار یکدیگر و در فروم بمانیم
البته کسانی که این امکان برایشان مقدور می باشد
و از خاطرات یکدیگر حرف به میان بیاوریم
و خلاصه
تا صبح در کنار یکدیگر باشیم
که چنین شبی فقط یکبار در سال می باشد .
دوستانی هم که تمایل به همکاری دارند می توانند با ما در این شب به یاد ماندنی همراه باشند .
یک شب تا صبح همه با هم در اینترنت و در شب یلدا
صد البته نقطه مثبت این کار در این است که پایه های بسیاری از دوستی ها در همین شب درست خواهد شد و دوستیهایی هم که تا به حال وجود داشته اند قویتر خواهد شد .
نقطه مثبت این کار هم که البته می توان گفت از طرفی شانس با ما همراه بوده که فردای شب یلدا روز جمعه است و می توان به راحتی استراحت شب قبل را به جای آورد و اگر خسته شدید که امیدوارم نشوید می توانید فردا خستگی خود را در بیاورید .
اما کارهایی که قصد انجام آنها را در این شب داریم :
این مطالب را می نویسم تا با آمادگی بیشتری در این شب حاضر بشوید .
1. بیان آرزوهای خودمان چرا که می گویند در این شب بسیاری از آرزوها برآورده می شوند .
2. بیان خاطره های کوچک خودمان که باعث شادی و خوشحالی افراد تاپیک خواهد شد .
3. هر گونه لطیفه خنده دار و خنده آور و ...
4. پاک کردن کدورتها و حل اختلافات و محکمتر کردن دوستی ها .
5. درد دل کردن با همدیگر .
6. فال حافظ و ...
7. گفتن اسمهای حقیقی خود البته در صورت تمایل به این کار جهت استحکام دوستیها و عمیقتر شدن آنها .
8. نمایش دادن فیلمهای با حجم کمتر از 500 کیلو بایت . تاکید زیادی نسبت به حجم فایل تصویری یا صوتی دارم به دلیل اینکه ممکن است شخصی از اینتر نت کم سرعت استفاده بکند و خب چیزی که مشخص است اینه که این شخص نخواهد توانست فیلمهای با حجم بیشتر از این مقدار را مشاهده کند و این به نوعی ضد حال است .
9. در ضمن به دوستان تاکید می کنم که نرم افزار QUICK TIME را حتما بر روی سیستم خود نصب کنند تا بتوانند فیلمهای فشرده شده را ببینند . و برای فشرده کردن فیلمها ی مورد نظر خود به کمترین حجم می توانید از نرم افزار IM TO 3GP VIDEO CONVERTOR استفاده بکنید .
10. و هر کاری که این شب را برای ما بیاد ماندنی تر و خاطره انگیز تر بکند چرا که ممکن است بعضی از ما در آینده دیگر در جمع دوستان این سایت قرار نداشته باشند .
خب این برنامه اینترنتی من مخصوص روز پنجشنبه و شب یلدا می باشد از شما هم دعوت می کنم که با من همراه باشید :
از بعد از ظهر ساعت 17:30 الی 19:30 من در این تاپیک هستم .
ساعت 19:30 الی 22:30 به خانه یکی از بزرگانم می روم که حداقل ساعتی از این دنیای متجدد و علمی و پیشرفته و ماشینی به دور باشم و به پای صحبت قدیمیان بنشینم .
و از ساعت 22:30 الی 05:30 بامداد در این تاپیک و در خدمت دوستان عزیزم خواهم بود .
پس وعده ما در شب یلدا از ساعت 17:30 الی 05:30 بامداد .
مخلص دوستان عزیزم هستم
موفق و پیروز باشید .