• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شديد تو گل موندم :(

steven@seagal

Registered User
لایک‌ها
917
سلام خدمت همگي شما بيگيد چيكار كنم
سال سومم رشته تجربي امصال هم نهايي داشتم تا اينجاش هشت تا امتحان دادم كه هفتاشو ميفتم موندم چيكار كنم
زنگ زدم به اينجاهايي كه ميگن ديپلم اسان است زنه گفت بيا ثبت نام كن چهارتا كتاب ميديم بهت برو بخون بيا امتحان بده اما رشته هاي كارودانش رو دارن
به نظرتون چيكار كنم برم شبانه بخونم يا برم اينجا ثبت نام كنم كامپيوتر بخونم?
از طرفي هم گفتش كه بدون كنكور ميري دانشگاه علمي كاربردي
.
حالا اين دانشگاه علمي كاربردي چجورياست خرش برو داره يا مثل من مونده تو گل
بعد به نظرتون ارزش داره پول بدم ديپلمو درست كنن رشته تجربي رو ادامه بدم يا نه
كسي ميشناسيد بهم معرفي كنيد ديپلممو درست كنه يا نه ?

سردارد بروکی مقدم

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
243
منم تو دیپلم موندم! 88 به خاطر مسائلی سال آخر دبیرستان ترک تحصیل کردم 89 که رفتم اون یک سالو بخونم بگیرم گفتن مشمولی نمیشه:| بعد معافی رفتم همین مراکز دیپلم آسان بگیرید گفت اون رشته ای که شما توش بود( برنامه نویسی) جمع شده و اینا باید بری از دوم یه رشته انتخاب کنی دوم هم از اول بخونی:| بعد میگفت هزینه دیپلمت 1.500 میشه ما بهت20 میدیم مستمری برو شما سر امتحان 6بگیر:| گفتم برید کی....... ..

بچه مرده در آموزش پرورش

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
خب نمیخوای درس نخونی نخون!!دیگه چرا خودت رو مورد آزار و اذیت قرار میدی؟!;) برو دنبال کاری که دوست داری کسب تجربه کن،این مدل درس خوندنی که تو دنبالشی فایده نداره

سردارد بروکی مقدم

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
243
راست میگه برو فنی حرفه ای هم زود تر از همه یه چی یاد میگیری هم به دردت میخوره . . . تا همسنات که برن بخونن پشت میزن بشینن شما با کار و کسب در آمد خودتو بستی . . .

البته من اون مجرای کارکردن هم نداشتم:D

steven@seagal

Registered User
لایک‌ها
917
به منم گف
منم تو دیپلم موندم! 88 به خاطر مسائلی سال آخر دبیرستان ترک تحصیل کردم 89 که رفتم اون یک سالو بخونم بگیرم گفتن مشمولی نمیشه:| بعد معافی رفتم همین مراکز دیپلم آسان بگیرید گفت اون رشته ای که شما توش بود( برنامه نویسی) جمع شده و اینا باید بری از دوم یه رشته انتخاب کنی دوم هم از اول بخونی:| بعد میگفت هزینه دیپلمت 1.500 میشه ما بهت20 میدیم مستمری برو شما سر امتحان 6بگیر:| گفتم برید کی....... ..

بچه مرده در آموزش پرورش
به منم گفتن يكو سيصد بده نه ماه بعد بيا ديپلمتو ببر خونه

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
با این وضع درس خوندن ، شما کلا نخونی بهتره !

بالا