• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شراکت | برای راه اندازی چنل یوتیوب و سایت

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
سلام خسته نباشید بعد از مدت ها بیکاری میخوام یه کاری رو شروع کنم که به شریک نیاز دارم اگر هم نبود مشکلی نیست :general609:

ایده ای که من دارم اینه یک سایت به همراه چنل یوتیوب برای دانلود فیلم به صورت کامل قرار بدیم به این صورت که فیلم رو در چنل قرار میدیم به همراه IMDb و ... به همراه لینک دانلود به که به سایت ارجاع داده میشه.

همونطوری که در عکسای پایین میبینید اینجور چنل ها معمولا بازدید (ویو) زیادی میگیرن پس ورودی زیادی هم میتونیم برای سایت جمع کنیم و همچنین از لینک های دانلود اگر بخوایم میشه کسب درامد کرد (Megafile,Uploadboy...)

didi.png

حالا درامد از یوتیوب رو چیکار کنیم؟
درامد از یوتیوب به همین راحتی شروع نمیشه و معمولا چند ماهی طول میکشه تا بتونیم به اون حد برسیم و اینکه من رابط (مطمن) در خارج از کشور دارم که میتونه برامون دریافت و ارسال کنه و اینکه خودمم به امید خدا تا چندماه دیگه برای ادامه تحصیل دارم از کشور میرم و از این نظر مشکلی نیست.

هزینه راه اندازی هم اصلا زیاد نیست یه هاست پربازدید و کم حجم (برای استفاده از سرویس آپلودبوی .... ) یه دامنه و یه قالب که رایگانش هم هست به همراه یه سرور مجازی برای آپلود در چنل

هزینه فضای 1 ترا آپلودبوی - ماهانه 30 تومان
هزینه دامنه - 35 الی 50 تومان
هزینه هاست (ایران) - 30 الی 60 تومان ماهانه

اسپم نزنید لطفا ممنونم

Saveh89

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
حاجی من هم تو فکر سایت دانلود فیلم بودم هستم اگر پا باشید

Saveh89

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خب من که پایه ام مشکلی نیست با این چیزایی که من گفتم موافقی؟ سایت داشتید تا حالا؟
اره استارت کار رو هم می تونیم از امشب یا فردا شب بزنیم با خرید دامین و هاست

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
هم هاست نیاز هست هم سرور مجازی برای آپلود ویدیو در یوتیوب فقط بیا همه جوانب رو در نظر بگیریم و ببینیم هزینه ها به چه صورته و اینکه دامنه من دارم dlzone.it (منطقه دانلود) مشکلی نیست شمارتو برام پ . خ کن

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
هم هاست نیاز هست هم سرور مجازی برای آپلود ویدیو در یوتیوب فقط بیا همه جوانب رو در نظر بگیریم و ببینیم هزینه ها به چه صورته و اینکه دامنه من دارم dlzone.it (منطقه دانلود) مشکلی نیست شمارتو برام پ . خ کن

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
اون وقت چطور اخطار کپی رایت نمی گیرید؟

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
من سایتش رو داشتم تو یه ماه حدود 120 تا فیلم با کیفیت های مختلف آپ کرده بودم اخطار نگرفته بودم ... اگه از هاست ایران و دایرکت لینک هم استفاده کنی هیچ کاری نمیتونن بکنن

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
من حدود 1 ماه سایت دانلود یلم داشتم و هیچ اخطاری نیومد البته فقط یکی ... و اینکه اگه از هاست ایران استفاده کنی و دایرکت لینک بدی هیچ کاری نمیتونن بکنن

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
فیلم ایرانی هم به آپلودبوی دستور میدن لینک رو حذف کنه
یوتیوب هم حذف میکنه
خب ما تمرکزمون رو فیلم خارجی میشه و اینکه برای یوتیوب هم باید فکری بکنم چون دیدم چنل هایی که فیلم کامل میزارن !

mahdi000000

Registered User
لایک‌ها
435
خب ما تمرکزمون رو فیلم خارجی میشه و اینکه برای یوتیوب هم باید فکری بکنم چون دیدم چنل هایی که فیلم کامل میزارن !
ایشالله موفق باشید
ولی مشکلات زیادی جلو راهتون هست

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
خب کار ما و کار تو چی هست؟ یعنی ما برای همکاری باید چه کار هایی را انجام بدیم؟ بعدش میخوای چی کار کنی؟ یعنی ایران تحریمه پولی واریز نمیشه

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
خب کار ما و کار تو چی هست؟ یعنی ما برای همکاری باید چه کار هایی را انجام بدیم؟ بعدش میخوای چی کار کنی؟ یعنی ایران تحریمه پولی واریز نمیشه

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
بستگی داره تو بخوای تو چه زمینه ای کار کنی ولی معمولا همون تریلر یا فیلمی که میزاری تو یوتیوب رو باید پستش هم تو سایت بزاری کلا رو هم 5 دقیقه هم وقت نمیگیره (با VPS)
تا زمانی که چنل به درامد برسه طول میکشه ولی منهم اقوامم خارج از کشور زیادن یعنی میتونم اطلاعات اونارو بدم (فامیل درجه 1 - مشکلی نیست) و اینکه خودمم دارم از کشور خارج میشم برای تحصیل (به زودی) از نظر درامدی مشکلی نداریم

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
هزینه های براورد شده :

1. وی پی اس - 20 هزارتومان ماهانه https://bit.ly/2I90lzt
2. دامنه (یکی موجود هست dlzone.it) ولی 40 هزارتومان سالانه
3. هاست ایران 1 گیگ - 10 هزارتومان ماهانه
4. 1 ترا فضا آپلودبوی (اگر بخواید از غیر مستقیم آپ کنیم) - 30 هزارتومان ماهانه
5. سرور مجازی برای لینک مستقیم - خودتون میدونید
6. هاست نامحدود برای دادن دایرکت لینک - https://bit.ly/2KS3zF6

البته بین مورد 5 و 6 و 4 باید یکی رو انتخاب کنید