• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شرایط تاسیس یک شرکت "فروارده های شیلاتی" (برای کار بسته بندی ماهی) چیست؟

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
بخوام یک شرکت تاسیس کنم و ماهیهای جنوب رو بسته بندی و توزیع کنم (مثل مرغهای منجمدی که تو بازار هست) شرایطش چجوریه؟
باید حتما محیط خاصی توی فرضاً شهرک صنعتی داشته باشیم؟ کسی اطلاعاتی داره چه چیزایی لازم داره و چه شرایطی داره؟
یا کجا باید برم که اطلاعات بیشتر کسب کنم؟ از کجاها باید مجوز بگیرم؟ وام میدن یا نه؟ ...

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
بخوام یک شرکت تاسیس کنم و ماهیهای جنوب رو بسته بندی و توزیع کنم (مثل مرغهای منجمدی که تو بازار هست) شرایطش چجوریه؟
باید حتما محیط خاصی توی فرضاً شهرک صنعتی داشته باشیم؟ کسی اطلاعاتی داره چه چیزایی لازم داره و چه شرایطی داره؟
یا کجا باید برم که اطلاعات بیشتر کسب کنم؟ از کجاها باید مجوز بگیرم؟ وام میدن یا نه؟ ...

اداره شیلات فکر کنم خ فاطمی غربی باشه . اول باید مجوز های لازم رو بگیرید بعد برید دنبال مجوز های بهداشتی و ایمنی و ......
امیدوارم که موفق بشید

با تشکر

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410

این کاری که میخوای تو انجام بدی میشه جزو "صنایع غذایی و آشامیدنی" که یکی از زیر شاخه هاش بنام "توليد و عمل‌آوري و حفاظت گوشت، ماهي،ميوه،سبزيجات، روغن‌ها و چربي‌ها از فساد" هستش که در واقع فعالیت شما تحت این زیر شاخه میشه "بسته بندی ماهی".
ببین برای هر کاری تو اول باید موافقت اصولی داشته باشی، اگر بخوای تو هر استانی اینکار رو بکنی باید بری اداره صنایع همون استان مثلا اگر بخوای تهران این کارو انجام بدی باید بری اداره صنایع استان تهران که تو خیابون سعادت آباده، پایین تر از میدون کاج تو یکی از کوچه هاس که از شمال به جنوب در حرکت باشی میشه سمت راست،بپرسی بهت میگن.

مراحلش رو طی کنی وام هم میدن ولی 3 ماه بزار واسه گرفتن موافقت اصولی،(اگر زمین رو خودت داشتی باشی وگرنه بیخیال شو اصلا) ،اگر بند پ داشته باشی میتونی طرحت رو بزاری به عنوان وثیقه تو رهن بانک و وام رو بگیری و گرنه باید سند ملکی بزاری برای گرفتن وام.

اینم یه سایت مفید: http://www.icfp.ir/index.php?co_swpage=5

اینم یه خبر درباره بسته بندی ماهی: http://www.icfp.ir/fnews.php?action=slidenews&id=5644

Last edited:

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
فکر کنم سردخونه هم بخوای که هزینه اش میره بالا

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
اداره شیلات فکر کنم خ فاطمی غربی باشه . اول باید مجوز های لازم رو بگیرید بعد برید دنبال مجوز های بهداشتی و ایمنی و ......
امیدوارم که موفق بشید

با تشکر
تشکر میکنم . البته من استان فارس هستم

این کاری که میخوای تو انجام بدی میشه جزو "صنایع غذایی و آشامیدنی" که یکی از زیر شاخه هاش بنام "توليد و عمل‌آوري و حفاظت گوشت، ماهي،ميوه،سبزيجات، روغن‌ها و چربي‌ها از فساد" هستش که در واقع فعالیت شما تحت این زیر شاخه میشه "بسته بندی ماهی".
ببین برای هر کاری تو اول باید موافقت اصولی داشته باشی، اگر بخوای تو هر استانی اینکار رو بکنی باید بری اداره صنایع همون استان مثلا اگر بخوای تهران این کارو انجام بدی باید بری اداره صنایع استان تهران که تو خیابون سعادت آباده، پایین تر از میدون کاج تو یکی از کوچه هاس که از شمال به جنوب در حرکت باشی میشه سمت راست،بپرسی بهت میگن.

مراحلش رو طی کنی وام هم میدن ولی 3 ماه بزار واسه گرفتن موافقت اصولی،(اگر زمین رو خودت داشتی باشی وگرنه بیخیال شو اصلا) ،اگر بند پ داشته باشی میتونی طرحت رو بزاری به عنوان وثیقه تو رهن بانک و وام رو بگیری و گرنه باید سند ملکی بزاری برای گرفتن وام.

اینم یه سایت مفید: .:Iranian Clinic of Food Packaging - کلینیک تخصصی بسته بندی مواد غذایی ایران :.

اینم یه خبر درباره بسته بندی ماهی: .:Iranian Clinic of Food Packaging - کلینیک تخصصی بسته بندی مواد غذایی ایران :.
ممنون از اطلاعات مفیدتون و ارزنده تون. پس پیش به سوی اداره ی صنایع شیراز :D
حالا اگر همینجوری کشککی (ینی بدون مجوز و بدون ثبت شرکت و بدون موافقت اصولی و...) کارمو شروع کنم ، مطمئناً میان سراغم یا کسی به کسی نیست؟ چه عواقب و مجازاتهایی داره؟
به نظرتون درصورتیکه زمین رو تهیه کنم ، چقدر امکانش هست که چوب لا چرخمون بزارن و با بهانه های الکی جلوی کارمو بگیرن؟ (با توجه به اینکه هیچ آشنا و پارتی ئی هیجا ندارم)

فکر کنم سردخونه هم بخوای که هزینه اش میره بالا
مطمئنا میخواد. از ملزومات کاره
هم برای انبار کردنش به سردخونه احتیاج دارم ، هم در سیستم حمل و نقل باید از ماشینهای یخچالدار استفاده بشه و هم در نقطه ی عرضه و فروش

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
يكي از بستگان بنده اينچنين كارخونه اي باز كرده .. 1ميليارد وام دادن با 5 ماه تنفس ... كمكي ساخته هست بگين براتون توضيح بدم

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
يكي از بستگان بنده اينچنين كارخونه اي باز كرده .. 1ميليارد وام دادن با 5 ماه تنفس ... كمكي ساخته هست بگين براتون توضيح بدم
دقیقا همین کار بسته بندی ماهی؟ یا کارخونه ی کنسرو تن ماهی زدند؟
خب ممنون میشم مراحلی که ایشون طی کردن ، آیا به بند پ نیازی پیدا کردند یا خیر ، چقدر هزینه کردند برای کارهای اداری و مجوزات مربوطه ، چقد طول کشید تا کارخونه راه افتاد ، سرمایه ای که خودشون گذاشتند چقدر بود ، برای گرفتن وام چه ضمانتی به بانک ارائه دادند ، تعداد افرادی که الان شاغل هستند ، الان کارخونه وضعیت مطلوبی داره یا نه و... کلاً چم و خم کار و نکات مهمش رو برام توضیح بدید
راستی ایشون کدوم شهر هستند؟ امکانش هست من کارخونشونو ببینم و با خودشون صحبت کنم؟ راهنماییم میکنن به نظرتون؟

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
حالا اگر همینجوری کشککی (ینی بدون مجوز و بدون ثبت شرکت و بدون موافقت اصولی و...) کارمو شروع کنم ، مطمئناً میان سراغم یا کسی به کسی نیست؟ چه عواقب و مجازاتهایی داره؟
به نظرتون درصورتیکه زمین رو تهیه کنم ، چقدر امکانش هست که چوب لا چرخمون بزارن و با بهانه های الکی جلوی کارمو بگیرن؟ (با توجه به اینکه هیچ آشنا و پارتی ئی هیجا ندارم)

والا ما هر کاری کردیم با موافقت اصولی بوده بالاخره تو کار مسایل و مشکلاتی پیش میاد که شما میتونید از امکانات دولتی استفاده کنید که همون صنایع استان و میتونه براتون حل کنه و ضمن اینکه شما کسی که ازتون اجناس رو میخره براش مهمه که ثبت شده و دارای استاندارد باشید که همه اینها به موافقت اصولی بر میگرده، مگر اینکه شما مکان عرضه مستقیم این کالا رو داشته باشید ولی به هر حال ممکنه تو سرکشی های اداره استاندارد و تعزیرات به مشکل بخورید که ضررش بیشتر از منفعتشه.(قطعا وام رو هم که نمی تونید استفاده کنید دیگه).
معمولا چوب لای چرخ کسی نمیزارن برای این گفتم 3 ماه که متاسفانه این کاغذبازیهای اداری طول میکشه و بحث اذیت نیست بحث پیگیری کارتون هست و مدت زمان مجوز و بررسی زمین و تهیه طرح توجیهی و اینا باید طی بشه.
شما اول باید موافقت اصولیتوت رو بگیرید و پس از انجام کارها شرکت رو ثبت کنید و موافقت اصولی رو منتقل کنید به شرکت، فقط حواستون باشه که میزان دریافت وام به سرمایه اولیه شرکت و نوع شرکت (سهامی خاص یا مسئولیت محدود) داره.

حتما بگید هم من یاد میگیرم و هم این دوستمون استفاده میکنه.

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
والا ما هر کاری کردیم با موافقت اصولی بوده بالاخره تو کار مسایل و مشکلاتی پیش میاد که شما میتونید از امکانات دولتی استفاده کنید که همون صنایع استان و میتونه براتون حل کنه
بعید میدونم اینا جایی به درد من بخورن یا مشکلی حل کنن :D
ضمن اینکه شما کسی که ازتون اجناس رو میخره براش مهمه که ثبت شده و دارای استاندارد باشید که همه اینها به موافقت اصولی بر میگرده، مگر اینکه شما مکان عرضه مستقیم این کالا رو داشته باشید
میشه کالا رو با یک برند خارجی و با پکیج انگلیسی زبان وارد بازار کنم ، طوریکه مشتریها تصور کنن کالا خارجیه. دیگه نه نیازی به نشان استاندارد هست ، نه سایر موارددر مورد عرضه ی مستقیم ، به فرض که یک فروشگاه هم داشته باشیم. مگه یه شرکت میتونه کل فروشش رو از طریق یک فروشگاه انجام بده؟
N_aggressive%20(19).gif
تصوراتم این بود که حداقلش 5000 سوپرمارکت (در حدود 150 شهر) محصولات مارو عرضه کنن. همینجوری بی حساب و کتاب اینو نمیگم. چون خودم در حال حاظر سوپرمارکت دارم و با شرکتها و توزیع کننده هاشون در ارتباط هستم یه مدتی داشتم در همین مورد اطلاعات جمع میکردم ازشون. نشدنی نیست
معمولا چوب لای چرخ کسی نمیزارن برای این گفتم 3 ماه که متاسفانه این کاغذبازیهای اداری طول میکشه و بحث اذیت نیست بحث پیگیری کارتون هست و مدت زمان مجوز و بررسی زمین و تهیه طرح توجیهی و اینا باید طی بشه.شما اول باید موافقت اصولیتوت رو بگیرید و پس از انجام کارها شرکت رو ثبت کنید و موافقت اصولی رو منتقل کنید به شرکت
ok. فهمیدم چی شد. بازم ممنون بخاطر اطلاعات خوبتون
139fs108574.gif
فقط حواستون باشه که میزان دریافت وام به سرمایه اولیه شرکت و نوع شرکت (سهامی خاص یا مسئولیت محدود) داره.
میشه بیشتر در این مورد بگید؟ کدوم نوع شرکت ، راه رو برای گرفتن وامهای بیشتر و راحت تر هموار میکنه؟
حتما بگید هم من یاد میگیرم و هم این دوستمون استفاده میکنه.
:rolleyes: آره adin جان اطلاعاتتو share کن ثواب داره :D منتظرم

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
مجوزش که دردسری نداره اگه وام نخوای !!! فقط همونجور که حسین جان گفتند دوندگی داره به خاطر کاغذ بازی ها مخصوصا وامم نخوای زیاد اذیت نمیشی ضمن این که مجوز بگیری میتونی زمین قسطی از اداره صنایع بگیری
کلا واسه کارآرفرینی به خاطر این که عملا تولید مملکت نابود شده زیاد اذیت نمیکنند و هواتو دارند

وامم فکر نمیکنم با بند پ هم بشه بدون سند یا ضمانتنامه بانکی وام گرفت مگه این که پارتیت خیلی کلفت باشه در حد مجتبی و مشایی :دی

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
مجوزش که دردسری نداره اگه وام نخوای !!! فقط همونجور که حسین جان گفتند دوندگی داره به خاطر کاغذ بازی ها مخصوصا وامم نخوای زیاد اذیت نمیشی ضمن این که مجوز بگیری میتونی زمین قسطی از اداره صنایع بگیری
کلا واسه کارآرفرینی به خاطر این که عملا تولید مملکت نابود شده زیاد اذیت نمیکنند و هواتو دارند

وامم فکر نمیکنم با بند پ هم بشه بدون سند یا ضمانتنامه بانکی وام گرفت مگه این که پارتیت خیلی کلفت باشه در حد مجتبی و مشایی :دی
حالا بزار برم صنایع یه سر و گوشی آب بدم میام میگم چه گیرایی میدن

مثلاً
firstnew.png

زمینت 35 کیلومتر از محدوده ی شهر فاصله داشته باشه
ارتفاع سقف سالن تولید (بسته بندی) 12 متر و 35 سانت باشه
مساحت نمازخونه بالای 45 متر مربع باشه
استفاده از لامپ هالوژن ممنوعه
به ازای هر ده متر مربع فضای تولیدی ، 3 نفر باید مشغول به کار بشن به صورت استخدامی
و... (اینا ذهنیات خودم بود :دی)
ینی میخوان هم استانداردهای اروپایی رو رعایت کنی ، هم تو شرایط غیر استاندارد و بی حمایت ایران جنستو بفروشی
از دو طرف ضربه میخوری

بهرحال میرم ببینم چی میگن

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
حالا بزار برم صنایع یه سر و گوشی آب بدم میام میگم چه گیرایی میدن

مثلاً
firstnew.png

زمینت 35 کیلومتر از محدوده ی شهر فاصله داشته باشه
ارتفاع سقف سالن تولید (بسته بندی) 12 متر و 35 سانت باشه
مساحت نمازخونه بالای 45 متر مربع باشه
استفاده از لامپ هالوژن ممنوعه
به ازای هر ده متر مربع فضای تولیدی ، 3 نفر باید مشغول به کار بشن به صورت استخدامی
و... (اینا ذهنیات خودم بود :دی)
ینی میخوان هم استانداردهای اروپایی رو رعایت کنی ، هم تو شرایط غیر استاندارد و بی حمایت ایران جنستو بفروشی
از دو طرف ضربه میخوری

بهرحال میرم ببینم چی میگن

اکسپوتر جان

این کاری شما میخوایی شروع کنی در واقع به کل این سیستم اقتصادی یک بنای اقتصادی گفته میشه . به جد به توصیه میکنم اینجا کشوری برای بنای اقتصادی نیست چون متضرر میشید 100% (در اقتصاد نظری اگر سود دهی حداقل کاری نداشته و سود دهی یک بنای اقتصادی از حد نرمال خودش پائین تر باشه میشه ضرر) دوست گرامی ایران کشور معامله های اسکالپ هست . سعی کن نظرت رو به سمت همچین موقعیت های اقتصادی برگردونی .

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
اکسپوتر جان

این کاری شما میخوایی شروع کنی در واقع به کل این سیستم اقتصادی یک بنای اقتصادی گفته میشه . به جد به توصیه میکنم اینجا کشوری برای بنای اقتصادی نیست چون متضرر میشید 100% (در اقتصاد نظری اگر سود دهی حداقل کاری نداشته و سود دهی یک بنای اقتصادی از حد نرمال خودش پائین تر باشه میشه ضرر) دوست گرامی ایران کشور معامله های اسکالپ هست . سعی کن نظرت رو به سمت همچین موقعیت های اقتصادی برگردونی .
نمیگم شما اشتباه میگید ، بلکه میخوام بیشتر منو روشن کنید تا اگر اشتباه فکر میکنم با ورود به راه غلط ، هزینه ی سنگینی متحمل نشم
سئوال: پس این همه شرکت موفق که سالهاست دارن تو این کشور فعالیت میکنند چجوری کار میکنن؟ ادامه ی فعالیت این شرکت ها که کم هم نیستند حرف شما (در مورد اینکه اینکه ایران کشور معامله های اسکالپ هست) رو زیر سئوال میبره
اگر واقعا کار متداوم و پیوسته جواب نمیده ، پس چجوری میشه یک درآمد دائمی ، حجیم و نسبتا مطمئن داشت؟

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
نمیگم شما اشتباه میگید ، بلکه میخوام بیشتر منو روشن کنید تا اگر اشتباه فکر میکنم با ورود به راه غلط ، هزینه ی سنگینی متحمل نشم
سئوال: پس این همه شرکت موفق که سالهاست دارن تو این کشور فعالیت میکنند چجوری کار میکنن؟ ادامه ی فعالیت این شرکت ها که کم هم نیستند حرف شما (در مورد اینکه اینکه ایران کشور معامله های اسکالپ هست) رو زیر سئوال میبره
اگر واقعا کار متداوم و پیوسته جواب نمیده ، پس چجوری میشه یک درآمد دائمی ، حجیم و نسبتا مطمئن داشت؟

دوست عزیز

ببینید شرکت های موفق هست صحیح ببینید اونا سال چند این بنای اقتصادی رو احداث کردن ؟ نمیگم کار بدی هست میتونه منجر به ضرر دهی بشه ! این به مدیریت شما و هدایت سرمایه و 100 البته آگاهی شما از مسائل حقوقی این کار و قانون کار هست . ببین در زمینه رانتی وجود داره چون در بخش صنعت ما رانت های سنگین وجود داره این رو نمیشه کتمان کرد . چون این کار جزو شاخه صنعت حساب میشه برد با کسی هست بتونه از وام بانکی و منابع بانکی استفاده چون سرفصل وام برای شاخه صنعت دارای پائین درصد سود بانکی هست . شما باید بتونید اول به این منابع برای موفقیت دست پیدا کنید . چون گفته بودید خودتون دارای سوپرمارکت هست خود این شغل اسکالپ حساب میشه چون سود دهی سریع داره دوست عزیز . بنده دوستم دارای سوپر مارکت هست و همین 13 به دری با توجه به موقعیتش بنده بهش پیشنهاد کردم که 400 کیلو جوجه کباب با خرج خودم به که به صورت دست ساز تهیه شده بود به ایشون بدم و ایشون حتی یک ریال سرمایه هم نذاره و 30% از سود بر داره ;) همش فروش رفت . بنده کار اصلیم ارز هست و مجوز صرافی دارم و عملا صراف هستم ولی در هر جایی که بتونم سرمایه گذاری اسکالپ ایمن میکنم حتی در دخانیات . دقیقا در بالا به شما گفتم رمز موفقیت در این شاخه از صنعت چی هست . در ضمن برای مجوزها می تونی به راحتی یک وکیل بگیری و اقدام کنی که نه دوندگی داشته باشی و همچنین اذیت نشی . در مورد درآمد این شرکت ها فرمودید بله حجیم هست و هزینه اونها (مقیاس کل گفتم از دستمزد کارگران گرفته تا تنخواه های کوچک) حجیم هست و 100 البته مالیات پرداختی . چون باید تقریبا مقدار سرمایه بسیار بالا وارد این کار کنید خدمتتون برادرانه عرض کردم . اول دوست عزیز با یک وکیل که به تمام وجه به سیستم حقوقی این کاری که میخوایید راه بندازید و همچنین مسائل حقوقی بانکی اون وارد هست مشورت کنید . چون در بنای اقتصادی نکات ریز حقوقی بسیار مهم هستند و سرنوشت ساز

پ ن : بنای اقتصادی رو در مورد کار به کار میبرم چون تعریف یک واحد صنعتی در بعدی که شما فرمودید تعریفش میشه بنای اقتصادی

از نظر من اگر این مقدار سرمایه رو در زمنیه کاری که خودتون تخصص رو دارید همین الان مشغولید سرمایه گذاری بازدهی بسیار بسیار بالاتری داره . یک سوپرمارکت مکانیزه و مدرن بزنید . منظور از مکانیزه (سعی کنید از دستگاههای اتوماتیک خرید برای اقلام ریز استفاده کنید سرمایه میخواد ولی بازگشت سرمایش بسیار جالب و سریع هست چون برای مردم تازگی داره . البته جای این کار هم خیلی مهم هست. کلی از زحمت شما کم میشه + این دستگاهها باقی پول پس نمیدن :دی ) کاری که حتی سوپر مارکت های بزرگ فک میکنن خننده داره ولی در عمل میشه با صرف هزنه 80% از زحمت این کار کم کنید و همچنین مشتریان خودتون رو چند برابر کنید

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
دوست عزیز

ببینید شرکت های موفق هست صحیح ببینید اونا سال چند این بنای اقتصادی رو احداث کردن ؟ نمیگم کار بدی هست میتونه منجر به ضرر دهی بشه ! این به مدیریت شما و هدایت سرمایه و 100 البته آگاهی شما از مسائل حقوقی این کار و قانون کار هست . ببین در زمینه رانتی وجود داره چون در بخش صنعت ما رانت های سنگین وجود داره این رو نمیشه کتمان کرد . چون این کار جزو شاخه صنعت حساب میشه برد با کسی هست بتونه از وام بانکی و منابع بانکی استفاده چون سرفصل وام برای شاخه صنعت دارای پائین درصد سود بانکی هست . شما باید بتونید اول به این منابع برای موفقیت دست پیدا کنید .
چون با بالاها ارتباط ندارم و همینطور روش ارتباط برقرار کردن باهاشونو بلد نیستم رانت خوریم ضعیفه. پس چند پله از رقیبام عقب ترم :eek: اما باز هم فکر میکنم اگر بتونم وامشو استفاده کنم (ینی اگر از راه قانونیش وام بدن بهم) دیگه تمومه. وقتی بازارش کشش داره ، وقتی بازاریابیشو میدونم باید چجوری باشه و تبلیغات بلدم و... جنسم فروش میره و مشکل خاصی نباید باشه
306.gif

چون گفته بودید خودتون دارای سوپرمارکت هست خود این شغل اسکالپ حساب میشه چون سود دهی سریع داره دوست عزیز . بنده دوستم دارای سوپر مارکت هست و همین 13 به دری با توجه به موقعیتش بنده بهش پیشنهاد کردم که 400 کیلو جوجه کباب با خرج خودم به که به صورت دست ساز تهیه شده بود به ایشون بدم و ایشون حتی یک ریال سرمایه هم نذاره و 30% از سود بر داره ;) همش فروش رفت . بنده کار اصلیم ارز هست و مجوز صرافی دارم و عملا صراف هستم ولی در هر جایی که بتونم سرمایه گذاری اسکالپ ایمن میکنم حتی در دخانیات . دقیقا در بالا به شما گفتم رمز موفقیت در این شاخه از صنعت چی هست . در ضمن برای مجوزها می تونی به راحتی یک وکیل بگیری و اقدام کنی که نه دوندگی داشته باشی و همچنین اذیت نشی . در مورد درآمد این شرکت ها فرمودید بله حجیم هست و هزینه اونها (مقیاس کل گفتم از دستمزد کارگران گرفته تا تنخواه های کوچک) حجیم هست و 100 البته مالیات پرداختی . چون باید تقریبا مقدار سرمایه بسیار بالا وارد این کار کنید خدمتتون برادرانه عرض کردم . اول دوست عزیز با یک وکیل که به تمام وجه به سیستم حقوقی این کاری که میخوایید راه بندازید و همچنین مسائل حقوقی بانکی اون وارد هست مشورت کنید . چون در بنای اقتصادی نکات ریز حقوقی بسیار مهم هستند و سرنوشت ساز

پ ن : بنای اقتصادی رو در مورد کار به کار میبرم چون تعریف یک واحد صنعتی در بعدی که شما فرمودید تعریفش میشه بنای اقتصادی
ممنون
53.gif
استفاده کردم از اطلاعات خوبتون ، ولی من به اینجور کارهایی که وابسته به شرایط هست و باید از موقعیتهای خاص (مثل 13 بدر) استفاده کنی و دائماً خودتو با جَو انطباق بدی خوشم نمیاد
تو همین مغازه ی خودم هم فقط بصورت عادی جنس میارم و میفروشم. نه کاری به گرون و ارزون شدن دلار دارم که بخوام جنسای خارجی انبار کنم ، نه شب عید شیرینی خونگی و صنعتی آوردم ، نه روز 12 و 13 فروردین کالای خاصی به مناسبت این روز عرضه کردم
دوس دارم کارم یک روال عادی و ثابت داشته باشه . نه اینکه دائماً فکرم ماهیگیری از آبهای گل آلود باشه :D استفاده از شرایط خیلی خوبه برای کسی که زرنگ باشه و حواسش جمع باشه و بتونه این کارو بکنه . ولی من نمیخوام خودمو درگیرش کنم

از نظر من اگر این مقدار سرمایه رو در زمنیه کاری که خودتون تخصص رو دارید همین الان مشغولید سرمایه گذاری بازدهی بسیار بسیار بالاتری داره . یک سوپرمارکت مکانیزه و مدرن بزنید . منظور از مکانیزه (سعی کنید از دستگاههای اتوماتیک خرید برای اقلام ریز استفاده کنید سرمایه میخواد ولی بازگشت سرمایش بسیار جالب و سریع هست چون برای مردم تازگی داره . البته جای این کار هم خیلی مهم هست. کلی از زحمت شما کم میشه + این دستگاهها باقی پول پس نمیدن :دی ) کاری که حتی سوپر مارکت های بزرگ فک میکنن خننده داره ولی در عمل میشه با صرف هزنه 80% از زحمت این کار کم کنید و همچنین مشتریان خودتون رو چند برابر کنید
ینی یک دستگاه واحد به جای اپراتور بشینه و اجناس مختلفی که مردم از روی ال سی دیش انتخاب میکنن بده به مردم؟ فکر نمیکنم هیچ جای دنیا چنین چیزی داشته باشیم
297.gif
یا شاید منظورتون این دستگاه هایی هست که اندازه ی عابربانکه ، پول میندازیم داخلش و نوشابه ، مجله ، شکلات و... میفروشه؟ استفاده از اینها فکر خوبیه به نظرم . تا حالا هم به جز یدونه که قبلا تو مرکز خرید گلستان (تو ایران زمین) بود ، ندیدم جایی از اینا داشته باشن

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
حرفه پست کوت میکنی
2rqfst4.gif

چون با بالاها ارتباط ندارم و همینطور روش ارتباط برقرار کردن باهاشونو بلد نیستم رانت خوریم ضعیفه. پس چند پله از رقیبام عقب ترم :eek: اما باز هم فکر میکنم اگر بتونم وامشو استفاده کنم (ینی اگر از راه قانونیش وام بدن بهم) دیگه تمومه. وقتی بازارش کشش داره ، وقتی بازاریابیشو میدونم باید چجوری باشه و تبلیغات بلدم و... جنسم فروش میره و مشکل خاصی نباید باشه
306.gif

لازم نیست وارد رانتی بشی . یه وکیل کار کشته میخوایی دادا گفتم فقط باید وکیلی باشه که هم نکات حقوقی رو فول باشه هم سر فصل های بانکی رو وام بانکی رو بگیری به خاطر % پائینن شاخه صنعت حله . ایول در هیج جا نگفته بودی ناقلا بازاریابی و بازار فروش این قضیه رو داری :eek: این که یعنی 50% راه رو رفتی !

ممنون
53.gif
استفاده کردم از اطلاعات خوبتون ، ولی من به اینجور کارهایی که وابسته به شرایط هست و باید از موقعیتهای خاص (مثل 13 بدر) استفاده کنی و دائماً خودتو با جَو انطباق بدی خوشم نمیاد
تو همین مغازه ی خودم هم فقط بصورت عادی جنس میارم و میفروشم. نه کاری به گرون و ارزون شدن دلار دارم که بخوام جنسای خارجی انبار کنم ، نه شب عید شیرینی خونگی و صنعتی آوردم ، نه روز 12 و 13 فروردین کالای خاصی به مناسبت این روز عرضه کردم
دوس دارم کارم یک روال عادی و ثابت داشته باشه . نه اینکه دائماً فکرم ماهیگیری از آبهای گل آلود باشه :D استفاده از شرایط خیلی خوبه برای کسی که زرنگ باشه و حواسش جمع باشه و بتونه این کارو بکنه . ولی من نمیخوام خودمو درگیرش کنم

دوست عزیز والا آب گل آلود نیست :( آب گل آلود تعبیرش توی اقتصاد میشه مثلا وقتی که روغن نایابه کسی بیاد این جنس رو بخره و انبار کنه . این کاری که من به شما عرض کردم که موردی آخه . یه بازه هایی از زمان خرید خیعلی بالاست خب ما هم کار خیر کردیم
155fs287321.gif

http://pic4ever.com/images/297.gif[/IMG] یا شاید منظورتون این دستگاه هایی هست که اندازه ی عابربانکه ، پول میندازیم داخلش و نوشابه ، مجله ، شکلات و... میفروشه؟ استفاده از اینها فکر خوبیه به نظرم . تا حالا هم به جز یدونه که قبلا تو مرکز خرید گلستان (تو ایران زمین) بود ، ندیدم جایی از اینا داشته باشن

نه منظورم اون نیست . ایول همون دستگاه ها رو میگم . حالا همین دستگاهها انواع خواص داره عملا 60% اقلام یه سوپر مارکت رو میتونی با اون انجام بدی . اون دستگاهی که مرکز گلستان دیدی درواقع نسل قدیم این دستگاهها هست ;)

در ضمن ناقلا نگفته بودی بازار فروش این محصولات رو دای و همچنین به راحتی میتونی بازاریابی این کار رو انجام بدی . این خودش نصف راه هست . دادا شک نکن چون بازار فروش رو داری اول دنبال یه وکیل که بهت شرایطش رو گفتم باش و استارت رو بزن . به امید خدا بتونی کپل درآمد داشته باشی

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
پیرت می کنند تا کارت راه بیفته ! عذر می خوامم ولی به گه خوردن می افتی ! یه نمونه از شرایط دریافت ساده مرغ داری رو بهت نشون میدم ، که کار شما چون بهداشت بیشتر سر کار داره بیشتر درد سر داره !

یه تاپیک براش می زنم الان ! ببینم حتما

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
حرفه پست کوت میکنی
2rqfst4.gif

لازم نیست وارد رانتی بشی . یه وکیل کار کشته میخوایی دادا گفتم فقط باید وکیلی باشه که هم نکات حقوقی رو فول باشه هم سر فصل های بانکی رو وام بانکی رو بگیری به خاطر % پائینن شاخه صنعت حله . ایول در هیج جا نگفته بودی ناقلا بازاریابی و بازار فروش این قضیه رو داری :eek: این که یعنی 50% راه رو رفتی !

دوست عزیز والا آب گل آلود نیست :( آب گل آلود تعبیرش توی اقتصاد میشه مثلا وقتی که روغن نایابه کسی بیاد این جنس رو بخره و انبار کنه . این کاری که من به شما عرض کردم که موردی آخه . یه بازه هایی از زمان خرید خیعلی بالاست خب ما هم کار خیر کردیم
155fs287321.gif

نه منظورم اون نیست . ایول همون دستگاه ها رو میگم . حالا همین دستگاهها انواع خواص داره عملا 60% اقلام یه سوپر مارکت رو میتونی با اون انجام بدی . اون دستگاهی که مرکز گلستان دیدی درواقع نسل قدیم این دستگاهها هست ;)

در ضمن ناقلا نگفته بودی بازار فروش این محصولات رو دای و همچنین به راحتی میتونی بازاریابی این کار رو انجام بدی . این خودش نصف راه هست . دادا شک نکن چون بازار فروش رو داری اول دنبال یه وکیل که بهت شرایطش رو گفتم باش و استارت رو بزن . به امید خدا بتونی کپل درآمد داشته باشی
especial thanks
32988_s1591.gif

پیرت می کنند تا کارت راه بیفته ! عذر می خوامم ولی به گه خوردن می افتی ! یه نمونه از شرایط دریافت ساده مرغ داری رو بهت نشون میدم ، که کار شما چون بهداشت بیشتر سر کار داره بیشتر درد سر داره !

یه تاپیک براش می زنم الان ! ببینم حتما
:eek:
یه زمانی میخواستم مجوز کانون تبلیغاتی بگیرم ، دو سال دنبالش بودم ، آخر هم نشد که نشد
gaah.gif

امتحان و مصاحبه و همه چی که تموم شد آخرش گفتن شما صلاحیت تاسیس کانون تبلیغاتیو نداری :hmm: رفت پی کارش. ترجمش میشد اینکه کسی سفارشتو نکرده
چه راحت با آینده ی یه نفر بازی میکنن

فک کردم فقط ارشادیا اینجورین

پـَـ میگی ینی نَـرَم دنبالش؟
hanghead.gif

Last edited:

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
خوب دوست گرامي اكسپورتر عرض به حضورتون كه اينجا ايرانه از اقتصاد كلان تا ريزترين كاري در منجلاب باندبازي فرو رفته . شما هم اگر قصد راه اندازي كاري دارين بايد بتونين تو گندكاري متقاعدشون بكني.
براي كارخونه اين فاميل بنده به اين صورت عمل ميكنه كه گوشت قرمز گوشت ماهي و مرغ رو بسته بندي ميكنند و به بازار روانه ميكنند.
بارها كارشون رو ديدم و كار موفقي دارند. منتهي يه مشكلاتي اين وسط هست كه بايد گوشت رو باز كني !
يكي از بزرگترين خريداران محصولات كارخانه جات و تعاوني هاي كارخانجات هست. وضع كشور رو كه در جريانين چه اوضاعي هست. كارخانه ها دست به عصا هستند. حساب هاي كارخونه رو نگاه كردم ديدم كارخانه هپكو كه كارخانه معروفي بوده در آسيا زماني در توليد ماشينن آلات سنگين به علت تحريم ها الان دو تا چك 20 و 30 ميليونيش پاس نشده . به علت نبود پول تو حساب .
همينطور كارخونه ماشين سازي 35 ميليون طلب داشته كه نداده.
شما با چنين مسائلي روبرو ميشين ..
داره كار رو ادامه ميده به واسطه يك ميليارد وام گرفته شده . اما درباره وام بگم براتون/ از بند پ استفاده كرده. برادرش شهيد شده بود. بنياد شهيد معرفي كرده بود كه تونسته بود وام بگيره. وگرنه به فرد معمولي خودتون ميدونين كه از اينجور وام ها نميدن !!
فكر اوليه به نظرم يه جاهايي مشكلات اساسي داره. بسته بندي ماهي مشكلاتي داره .. 1. فصل صيد ماهي 2. ضاعقه مردم .
فصل صيد و اين كه مردم همه جور ماهي نميخورن دردسرهايي داره .
از اونطرف ماهي قزل آلا ماهي نيست كه بشه داد به بازار اصلا جالب نيست. حالا خواستين كامل توضيح ميدم در اين رابطه.
قبل از عيد رفتم كارخونه حجم فروش خيلي بالا بود. به اين صورت هست كه گوشت از كشتارگاه مياد حالا چه گاو باشه چه گوسفند. مياد و تقسيم پاك ميشه جدا ميشه بسته بندي ميشه. چون حجم بالا بود . مخفيانه همونجا گاو رو شوك ميدادن بهش و سرش رو ميزدن.
صد در صد هم مجوز بهداشت لازم دارين بدون اون توزيع به بازار جدايي از خود بهداشت مشكل ساز ميشه.
بيش از سي نفر اونجا مشغول به كار هستند. عمدتا خانوم هستند.
يك سري وسايل هم نياز خواهين داشت كه جزو ملزومات كار هستند. اعم از سردخونه كه متري (با توجه به حجم كارتون فرق ميكنه) .. + دستگاه اره برش كه همين كارخونه يه اره برش داشته به قيمت 9 ميليون تومن . + يه دستگاه وكيوم 15 ميليون تومن ..
سوالي بود بفرمائين

بالا