• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شروع رانندگي

mgh5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
من تازه گواهي نامه گرفتم چيكار كنم كه ترسم از رانندگي بريزه و بتونم راحت تو تهران رانندگي كنم؟

mgh5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شهرستان كه ميريم اونجا تمرين مي كنم ولي تو داخل شهر مشكل دارم يه جورايي فكرشو مي كنم كه اگه تو سربالايي ماشين خاموش بشه ماشينا بوق بزنن يا مشكلات ديگه به ترسم اضافه مي كنه

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
وقتایی که خاموش میکنی، یا وقتایی که پشت سرت شلوغ میشه و جلوت خالیه اما دستپاچه ای یا دارن سر و صدا میدن، به ... هم حسابشون نکن ! سعی کن اگه جایی ایراد داری از بقیه بپرسی، یا نمونش رو اجرا کن و تمرین کن، مثلا برای سر بالایی، چندین بار با ماشین برو تو یه سربالایی تیز؛ وایسا، راه بیفت؛ خاموش کن، دوباره روشن کن و راه بیفت؛ اینطوری هم رانندگیت بهتر میشه هم دیگه از اینطور مواقع و اتفاقات کمتر میترسی.

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
3 راه وجود داره : تمرین - تمرین - تمرین.

باید کاری کنی که ماشین بشه اجزای بدنت. تایر ها پاهات ، فرمون بشه دستات ، موتور قلبت و ...

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
50
يه آدم خونسرد تو فاميل كه فاميل درجه يك نباشه پيدا كن. ترجيحاً پدر و همسرت نباشه. از توپخانه برو تجريش. ترست مي ريزه و فرداش تو چمران لائي ميكشي.

اگر ميخواي خيلي ترست بريزه برو مشهد تمرين كن. انشاء الله كه سالم به اتمام مي رسوني.
:happy:

OurPars

Registered User
لایک‌ها
7
نیم کلاچ رو زیاد تمرین کنید
تسلط به ماشین رو باید پیدا کنید
در محیتهای محدود مثل حیاط خونه تمرین کنید. و سعی کنید کاملا حدود ماشین دستتون بیاد و ماشین رو بتونید سرو ته کنید.
:blush:

meysammagical

Registered User
لایک‌ها
0
یه مربی آموزش رانندگی رو میشناختم که هنرجوهاش رو از همون روز اول میبرد تو خیابونهای شلوغ تهران
بهترین روش فقط اینه که تو همین خیابونهای شلوغ شروع به رانندگی کنی
چند تا مسیر که ترافیک زیای داره رو انتخاب کن بعد از اینکه از ترافیک اومدی بیرون یهو میبینی یه پا راننده شدی از بس کلاج و ترمز گرفتی و گاز دادی

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
اگه شهرستان کوچیک دم دست نیست , بهترین کار رانندگی توی ساعاتی هست که خیابون خلوته. مثلآ چند روز ساعت 4 و 5 از خواب بیدار شو برو تمرین کن. توی طول روز هم خیلی جاها هست که خلوته و راحت میتونی با یه آدم وارد که کنار دستت میشینه تمرین کنی.

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
50
اگه شهرستان کوچیک دم دست نیست , بهترین کار رانندگی توی ساعاتی هست که خیابون خلوته. مثلآ چند روز ساعت 4 و 5 از خواب بیدار شو برو تمرین کن. توی طول روز هم خیلی جاها هست که خلوته و راحت میتونی با یه آدم وارد که کنار دستت میشینه تمرین کنی.

اگر اين ساعتها رفتي بيرون، تو چراغهاي سپز و قرمز و زرد و نارنجي مواظب نيسانها باش. چون تو آموزش رانندگي با نيسان خيلي چيزها من جمله چراغ و حق تقدم و ... حذف شده است.

mgh5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون
بهترین راه همون تمرین تو ساعات خلوته ساعت 2 تا 4 محله مون یکم خلوته بهتره اون موقع تمرین کنم
ولی سربالایی نداره برا تمرین

mgh5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
امروز یکم داخل شهر رانندگی کردم تازه فهمیدم که تو نقطه صفرم
رانندگی داخل شهر خیلی سخته قبلا تو بزرگراه رانندگی کرده بودم ولی داخل شهر واقعا سخته

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
شهرستان كه ميريم اونجا تمرين مي كنم ولي تو داخل شهر مشكل دارم يه جورايي فكرشو مي كنم كه اگه تو سربالايي ماشين خاموش بشه ماشينا بوق بزنن يا مشكلات ديگه به ترسم اضافه مي كنه
واسه حل مشکل سربالایی ( عقب رفتن ماشین ) فعلا میتونی از ترمز دستی کمک بگیری. ولی سعی کن برات یه عادت مداوم نشه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته استفاده از ترمز دستی در دراز مدت صدمه میزنه به ماشین اما همونطور که وایز من عزیز فرمودند بهترین راه حل هست.

البته اگه کلا با دنده دستی و نیم کلاژ مشکل داری ماشین با گیربکس اتوماتیک بگیر. من خودم تازگیها مشکل پیدا کردم. از بس که ترافیک زیاد شده و هی باید کلاج ترمز کرد و دنده 1 2 رفت. البته لذت رانندگی دستی رو هیچ گیربکس دیگه ای نداره اما خب راحتی اتوماتیک رو هم نمیشه نادیده گرفت.

بالا