RHYTHM
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 31
- لایکها
- 32
اگه این باشه به نظرم زیاد جالب نیست
http://gamefa.com/wp-content/uploads/2015/03/ps4hard.jpg
سلام بله هست برایتان پیغام خصوصی فرستادم
سلام فعلا که نیامده اگر پخش عمده بشه و قیمتش مناسب باشه حتما میارمسلام خبری از باندل batman نشد ?
اگر پخش عمده بشه حتما میارممن هم تا الان ps4 نخریدم بخاطر همین باندله
به نظرم اواخر تیرماه برسه ایران
اگه تونستم صبر میکنم اگه نه همون کنسول معمولی میگیرم
ولی باندل خاصیه!!! خصوصا مورد اول
![]()
![]()
قیمت که مشخص نیست ولی اگر پخش عمده بشه حتما میارمباندل قشنگیه
مخصوصا اولی
کسی میدونه باندل اول قیمتش حدودا چند میشه؟
آقا وحید اینو میاری؟کی میاری؟قیمتش حدودا چقدر میشه؟
هیچ فرقی ندارن کلا محصولات ریجن 3 ارزان تر هستندقيقا منم خيلي منتظر اين باندلم ولي آقا وحيد گفت تا دو سه ماه بعد ميارتش چون اوايلش خيلي گرونه :-( منم همون روز كه بازي بتمن بياد كنسول مي گيرم
آقا وحيد اين دسته هاي ps4 پك كوتاه و بلندشون ( به جز جعبش) چه فرقي داره كه قيمت كوتاها بيشتره؟؟؟
این هم قشنگه دوست عزیزاگه این باشه به نظرم زیاد جالب نیست
دوباره برایتان فرستادمچیزی نیومده ...
سلام نه عزیز موجود نیستسلام وحید جان
استند سفید PS4 موجود هستش؟!
برایتان فرستادمسلام آقا وحید
داداش بسته رو ارسال کردی؟ منتظر کد رهگیری ام
اسکین x1
حدود 1 ماه بعدسلام یه سوال چه قدر بعد از اومدن نسخه عادی مورتال کومبت اسپشیال ادیشن رو اوردید؟
فرقی بینه ریجن ها نمیکنه و از روی کارتون دستگاه میفهمی ریجن چند هست برای بازی هم هر بازی با هر ریجنی به دستگاه بندازی راحت کار میکنهکدام ریجن از همه بهتره برای خرید دستگاه و بعدش اگر بخوایم بازی براش بخریم باید ریجن رو بدونیم؟
از کجای دستگاه میشه فهمید که ریجن چند هست؟
هدست گلد هدست خوبی هست و بیشتر کسانی که خرید داشتن راضی بودنبا اجازه استارتر محترم دوستان عزیز که هدست گلد دارن لطفا نظرشون رو همینجا مطرح کنند تا کسانی که تجربه شو ندارن استفاده کنند بهتر تصمیم بگیرند
سلام.با عرض پوزش از ادمینبا اجازه استارتر محترم دوستان عزیز که هدست گلد دارن لطفا نظرشون رو همینجا مطرح کنند تا کسانی که تجربه شو ندارن استفاده کنند بهتر تصمیم بگیرند
سلام عزیز پیغام خصوصی بفرستید یا برایتان پیغام خصوصی میفرستم برای خریدسلام
خوشحالم که اینجارو پیدا کردم.
میخواستم بپرسم من اصفهان هستم مثلا یه بازی و دسته کنترل PS4 چجوری ارسال میشه و هزینش چجوریه؟
و یه سوال دیگه اینکه ریجن بازی مهم نیست دیگه؟و دسته ها تفاوت پک بلند و کوتاه توی چیزی هست؟
ممنون
خیلی ممنون از توضیحات خوبتان دوست عزیزسلام.با عرض پوزش از ادمین
اگه گلد رو برای گیم میخوای فقط میتونم بگم عالیه البته اگه انتظار یه وسیله فضایی داشته باشی هرررر هدفونی بخری تو ذوقت میخوره ولی من این هدفونو کاملا تایید میکنم و مخصوصا تو بازی های شوتر مثه کالاف صدای پای حریفو عالی میده دیگه خودت قضاوت کن تا چه حد عالیه.....یه حالتی هم داره که اگه رو اون بزاری بیس صدا زیاد میشه و برای کسایی که علاقه دارند خوبه .....برای اهنگ هم واقعا فک نمیکردم اینقدر خوب باشه و تایید شدست ولی یه عیب خییییلی بزرگی که داره که البته فک کنم بخاطره گیمینگ بودنشه صدا رو بشدت بیرون میده بشدت.......
من از هدقون کاملا راضیم اگه سوالی داری درخدمتم داداش
روی pc و psvita کار میکنه ولی روی گوشی فکر نکنم کار کنهآقا من ي سوال دارم
فقط براي كنسول مي شه استفاده كرد يا رو گوشي هم مي شه؟؟؟؟
سلام شرمنده دوست عزیز حق با شماست یک هفته خیلی سرم شلوغ بود نتونستم ابدیت کنم فردا حتما انجام میدمسلام
عزیز لطفا پست اول رو اپدیت کنید ظاهرا موجودیتون تغییرات زیادی داشته
بازی هایی هم که حراج شده رو ممنون میشم اپدیت کنید
سلام بروی چشمسلام اقا وحید
Ps4 من برا کرمان رسید
ممنون از شما
به علت کاربر جدید شناخته شدن من توسط سیستم امکان دادن امتیاز بازارچه ندارم
در صورت امکان به من امتیاز بازارچه بدید
ممنون از شما
والا منم اينو تو همون سايتي ك ديدين ديدم...به نظرم اي ن شگرد فروشنده ها تو پخونه است جون بعد e3 ملت هايپ ميشن ميريزن كنسول خريدن و قيمتا ميره بالا اونا با اين حرف نميزارن مردم الان ك قيمتا كفه خوابيده كنسول بخرن بعدا ك قيمت رفت بالا بخرن،،،بعد یه سوال آقا وحید
یه نفر میخواد PS4 بخره
راسته میگن بعد E3 قیمتای کنسول میاد پایین؟
مثلا چقدر میاد پایین؟