بله تایید میشه برایتان میفرستمیه ps4 ریجن 2 و mortal kombad X و the order از اقا وحید خریداری شد.
سلام 230سلام وحید جان قیمت ویچر xboxone رو میخواستم
فعلا که داره میره بالا اگر بیاد پایین سریع کم میکنمسلام اقا قیمت وحید
قیمت ها مقداری افزایش داشتن امکان بالاتر رفتن هست یا ممکنه پایین تر بیاد؟
برایتان پیغام خصوصی فرستادمپول یه کنسول رجین 3 برای ایشون واریز شد و منتظر ارسال هستم.برسه دستم خبر میدم
با اجازه از آقا وحیدسلام
تفاوت هدست گلد با گلد2 در چی هست؟
فکرکنم...استارتر عزیز سوال خودم هم بود چون پولم چند هفته دیگه جور میشه، اگه دلار همین قدر (3300) بمونه کنسول گرون میشه اول تابستون؟سلام شما هم با تمام شد امتحان مدارس، قیمتا رو میبرید بالا؟
بله. البته برای هر بازی جداست. مثل XBOX 360 آپدیت واس کنسول نیست. اگه اشتباه نکنم این آپدیت مخصوص بازی هستش و حجمش برای هر بازی متفاوته.سلام وحید جان درسته که میگن هر بازی جدیدی که برای PS4 بخری و برای اولین بار با هاش بخوای بازی کنی باید دسته کم 2گیگ اپدیت بشه تا بشه با هاش بازی کرد
سلام بله 500 گیگ سوپر اسلیم 950سلام آقا وحید.
کنسول ps3 هم دارید؟
والا اون تمام کردم شرمنده الان اون یکی دارماقا وحید این باندل ماریو با بازی فیزیکی رو یک تخفیف کوچیک بزن بیام ازت بگیرم
جواب دادم دوست عزیزاقا وحيد ديروز pm دادم هنوز جواب ندادين
سلام عزیز به یکی از دوستان هم گفتم جنس کم بشه ان ور قیمتها میره بالا دست من و شما نیست مطمن باشید بیاد پایین میارم پایینسلام شما هم با تمام شد امتحان مدارس، قیمتا رو میبرید بالا؟
سلام برایتان پیغام خصوصی فرستادمسلام خدمت آقا وحید
من یه کنسول ps4 ریجن 3 مشکی بهمراه psn 3 ماهه بعلاوه بازی fifa 15 کارکرده یا ترجیحا کد دانلود میخوام همشون رو هم چند در میاد؟
در ضمن شما xbox 360 هم خرید داری؟
سلام فرقی انچنانی ندارن الان فقط هدست گلد 2 هست که ساختش جدیدترهسلام
تفاوت هدست گلد با گلد2 در چی هست؟
خیلی ممنون از توضیحات خوبتانبا اجازه از آقا وحید
تفاوت اصلیشون در بیس هست که در گلد 2 بیس به مراتب خیلی بهتری داریم و در ضمن داغی کمتری به نسبت قبلی داره
بازار کنسول بازی و لوازم جانبی هیچ ربطی به عید تابستان و نمیدونم e3 ندارهفکرکنم...استارتر عزیز سوال خودم هم بود چون پولم چند هفته دیگه جور میشه، اگه دلار همین قدر (3300) بمونه کنسول گرون میشه اول تابستون؟
عزیز تمام بازیها برایشان از طرف شرکت سازنده ابدیت میاد حالا بستگی داره ابدیتش چند مگ حجم داشته باشهسلام وحید جان درسته که میگن هر بازی جدیدی که برای PS4 بخری و برای اولین بار با هاش بخوای بازی کنی باید دسته کم 2گیگ اپدیت بشه تا بشه با هاش بازی کرد
سلام عزیز بارش نیستسلام وحید خان
عزیز اینو کی دوباره موجود میاری؟
همکارات ندارنش ؟ حالا قیمت پایین بالاتر هم باشه ؟
XBOX ONE ریجن 1 همراه با کینکت باندل ASSASSINS تولید 3 ماه چهارم 2014 داری 2 بازی دانلودی ASSASSINS CREED IV BLACK FLAG و ASSASSINS CREED UNITY قیمت1700 موقتا تمام شد
سلام بله دارم 1450 خیلی از دوستان هم خریداری کردن اون جنس خیلی کمه و هر زمان ممکنه قیمتش بره بالاسلام آقا وحید
شما میتونید PS4 ریجن 2 ساخت اصل ژاپن بیارید؟ قیمتا اوایل تیر چقدر بالا میره؟ مثلا ممکنه 100 تومان بالاتر بره کنسولا؟ بازیهای PS4 هم خیلی گرون میشن آیا؟
با تشکر
نه عزیز بدون ابدیت هم میتونی بازی کنیببخشید یه سوال دیگه یعنی اگه بازی را هم به صورت فزیکی داشته باشی بازم باید اپدیت بشه تا بتونی بازی کنی