amir hossein 733
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 5
- لایکها
- 5
سلام میخواستم بدونم هدست سیلور که مخصوص ps4 میارین این جدید تر از گلد
Last edited:
سلامسلام میخواستم بدونم هدست سیلور که مخصوص ps4 میارین این جدید تر از گلد
هر نسخه که ریلیز بشه از تو دبی برای هم یکسان هست و هیچ فرقی نمیکنه دوست عزیز قیمتش هم 210 تا 230راستی این نسخه pre order بت من که سایت های دیگه اوردن هم میارید و اگر بیارید قیمتش چند در میاد حدودا؟
سلام هیچ کدام موجود ندارم فقط ریجن 2 اون موجود دارمسلام وحید جان
خسته نباشی آقا
دوتا قیمت میخواستم برای PS4
PES 15 ریجن 1 یا ALL پلمب چند؟
PES 15 ریجن 1 یا ALL ،دسته دوم (کارکرده) چند ؟
مزسی
تو پست اول هستخسته نباشی ایس باکس وان موجوده ? چه قیمت ?
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
سلام دیگه نیست و کم شده قیمتش هم رفته بالا میتونم بیارم 1470 در میادسلام وحید جان اینو تا کی میارید PS4 ریجن 2 مخصوص ژاپن ساخت 100 درصد خود ژاپن تولید 3 ماه چهارم 2014 سری جدید CUH-1100A با یک هفته مهلت تست رایگان قیمت 1370موقتا تمام شد
سلام عزیز تمام کنسولها ساخت چین هستن عزیزسلام درسته که میگن ریجن 3 ساخت چین است
سلام مبارکتان باشهسلام و احترام خدمت وحیدجان عزیز
بنده هم از ایشون یه دسته چریکی و یه پایه شارژر خریدم کاملا راضی هستم هم قیمت هم بسته بندی و هم ارسال سریع . جا داره از وحید جان تشکر کنم ممنون بابت لطف و زحمتتون.
آقا وحید شما کابل اتصال مانیتور به کنسول ps4 هم موجود دارید ؟؟ قیمتش چند؟؟؟
فردا برای چند تا از دوستان سفارشی میارم اگر موند خبرت میدم قیمتش هم 250 الی 270 هستسلام اقا وحید میگم بازی وی یو splatoon میتونی بیاری ؟ چند در میاد اگر چند تا بخواهیم مثلا 3 تا چند در میاد چند وقته میرسه
سلام جدیدتر هست ولی سیم داره عزیزسلام میخواستم بدونم هدست سیلور که مخصوص ps4 میارین این جدید تر از گلد
کیف دارم عزیز قیمت هم 50 تومناقا وحید کوله واسه پلی4 موجود دارید؟
پستات رو برسون به بالای 70، میتونی امتیاز بدی.سلام وحید جان کنسول منم رسید... سمنانم البته یک هفته ای میشه اینقد سرم شلوغ بود نتونستم بیام..ممنون وحید خان عالی بود خوشحالم که به شما اعتماد کردم و از شما خرید کردم... نمی تونم امتیاز بدم ولی شما اگه میتونی یه امتیاز بازارچه بدهمرسی
سلام مبارکتان باشه دوست عزیزسلام وحید جان کنسول منم رسید... سمنانم البته یک هفته ای میشه اینقد سرم شلوغ بود نتونستم بیام..ممنون وحید خان عالی بود خوشحالم که به شما اعتماد کردم و از شما خرید کردم... نمی تونم امتیاز بدم ولی شما اگه میتونی یه امتیاز بازارچه بدهمرسی
تفاوت خاصی ندارن فقط شامل قارهای جهان میشهآقا تفاوت این ریجن ها چیه
سلام تحقیق کردم و این باندل هر چی بود پیش خرید شده و چیزی انچنان نمانده ولی اگر پیدا کردم حتما میارمبا سلام خدمت آقا وحید
چند وقت پیش ی عکس خیلی خاص از باندل پی اس فور Batman:Arkham NIGHT دیدم.خواستم بدونم شما از این باندل میارین؟ و اینکه قیمت تقریبش چقدر هست؟واینکه میشه بگین محتویات داخل بسته شامل چیاست؟
با تشکر...
بله موجود هست 100 تومن ریجن 2 خاورمیانهوحید جان
PES 15 PS4 ریجن 2 قیمت چند؟
کارکرده هم دارید؟
ریجن 2 اروپاست یا خاورمیانه؟
گفتم عزیز فرقی هم نمیکنه 2014 با 2015 ولی اگر امد بروی چشم خبرتان میدمهمچنان xbox one ریجن 2 پال بدون کینکت تولید 2015
منتظرش هستیم
در ضمن بنده همکار امید هستم ماتریکس گیم
هوای مارو هم داشته باش
با تشکر محمد زرین
مبارکتان باشه دوست عزیزیک ps4 + بازی the order 1886 از ایشون خریداری شد
سلام همان طور که به اون دوست عزیز گفتم میخواستم یه تعداد سفارش بدم که امازون دیدم همه را پیش خرید کرده و فعلا نیست و باید از جاهای دیگر مثل ebay خرید کرد که قیمتهاش خیلی بالاتر هست ولی اگر بار خوب با قیمت مناسب جور شد خبرتان میدمسلام و خسته نباشید خدمت آقا وحید
میخواستم ببینم شما باندل بتمن شوالیه آرکام رو میارین؟ و اگه میارین قیمتش حدوداً چقدر میشه?( بیشتر از باندل فاینال فانتزی؟ ) چون یه مدته منتظر این باند هستم و تو آمازون زده بود 450$
و به نظر شما ارزش تهیه داره یا همون معمولی رو با چند تا بازی بگیرم؟
مبارکت باشه دوست عزیزمنم یه کنسول از آقا وحید خریدم طبق وعده ایشون خیلی سریع به دستم رسید.در مورد قیمتم ایشون نهایت همکاری رو کردن.فروشنده بسیار با اعتمادی هستن و ازینکه از ایشون خرید کردم راضیم
آقا وحید امتیاز دادم به شما.شما هم یه لطفی بکن یه امتیازی بده.ممنون
سلام خیالتان راحت امد سریع تو پست اول قرار خواهد گرفتسلام اقا وحيد مي خواستم بگم batman arkham knight رسيد دستت بازيش من تو ليست خريداران بدون(!)و به محض اومدن ي پ خ بزن تا مبلغ واريز كنم
مبارکت باشه دوست عزیزآقا وحید گل کارش تکه حرف نداره.کنسول و بازی ها امروز رسیدن دستم.ممنون اقا وحید انشاله بازم مزاحم میشم برای گیم.
هیچ فرقی نداره با بقیه فقط سفارش خاورمیانه هست که توش زبان عربی به علاوه زبان های دیگر گنجانده شده استسلام آقا وحید گل.داداش بلادبورن رجین 2 خاورمیانه با بقیه رجین ها فرقی داره؟:general505:
سلام عزیز هیچ فرقی از لنز گرفته تا پیچ دستگاه فرقی بینه ژاپنی و چینی نداره بعد الان تمام دستگاه زبان ژاپنی هم دارن بعد قیمتش هم 1450 هستسلام مجدد آقا وحید
واقعا خوشحالم که با این مشغله به دقت به پستها جواب میدین.
ی سوال فنی داشتم از خدمتتون. میگن پی اس فور سفید اصل ژاپنه و از لحاظ کیفیتی از مشکی ها ی مقدار بهتر مخصوصا تو قسمت لنز دستگاه.خواستم بدونم این صحت داره و اینکه غیر از این فرق فرق دیگه ایم داره.شنیدم غیر از زبان انگلیسی در منو ها زبان ژاپنی هم داره.باندل سفید هم دارین؟؟؟قیمت؟؟؟
سپاسگزارم...