• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش شروع مجدد کار تاپیک فروش کنسولها از هفته اینده

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amir hossein 733

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام میخواستم بدونم هدست سیلور که مخصوص ps4 میارین این جدید تر از گلد

Last edited:

Amber Pachagh

Registered User
لایک‌ها
79
سلام
دوست عزیز سیلور یه مدل پایینتر از گلد هستش.
پیشنهاد میکنم هدست گلد 2 بگیرید.
هم بی سیمه و هم امکانات و ... اش بهتره.

taker-sos

Registered User
لایک‌ها
2,197
راستی این نسخه pre order بت من که سایت های دیگه اوردن هم میارید و اگر بیارید قیمتش چند در میاد حدودا؟
هر نسخه که ریلیز بشه از تو دبی برای هم یکسان هست و هیچ فرقی نمیکنه دوست عزیز قیمتش هم 210 تا 230
سلام وحید جان
خسته نباشی آقا
دوتا قیمت میخواستم برای PS4
PES 15 ریجن 1 یا ALL پلمب چند؟
PES 15 ریجن 1 یا ALL ،دسته دوم (کارکرده) چند ؟
مزسی
سلام هیچ کدام موجود ندارم فقط ریجن 2 اون موجود دارم

خسته نباشی ایس باکس وان موجوده ? چه قیمت ?

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
تو پست اول هست
با کینکت 1580
بدون کینکت 1270

سلام دیگه نیست و کم شده قیمتش هم رفته بالا میتونم بیارم 1470 در میاد

سلام درسته که میگن ریجن 3 ساخت چین است
سلام عزیز تمام کنسولها ساخت چین هستن عزیز
یه مورد هم که ساخت ژاپن بود که خیلی زود تمام شد

سلام و احترام خدمت وحیدجان عزیز
بنده هم از ایشون یه دسته چریکی و یه پایه شارژر خریدم کاملا راضی هستم هم قیمت هم بسته بندی و هم ارسال سریع . جا داره از وحید جان تشکر کنم ممنون بابت لطف و زحمتتون.

آقا وحید شما کابل اتصال مانیتور به کنسول ps4 هم موجود دارید ؟؟ قیمتش چند؟؟؟
اون کابل هم ندارم دوست عزیز

سلام اقا وحید میگم بازی وی یو splatoon میتونی بیاری ؟ چند در میاد اگر چند تا بخواهیم مثلا 3 تا چند در میاد چند وقته میرسه
فردا برای چند تا از دوستان سفارشی میارم اگر موند خبرت میدم قیمتش هم 250 الی 270 هست

سلام جدیدتر هست ولی سیم داره عزیز

amirvv

Registered User
لایک‌ها
41
سلام وحید جان کنسول منم رسید... سمنانم البته یک هفته ای میشه اینقد سرم شلوغ بود نتونستم بیام..ممنون وحید خان عالی بود خوشحالم که به شما اعتماد کردم و از شما خرید کردم... نمی تونم امتیاز بدم ولی شما اگه میتونی یه امتیاز بازارچه بده :)مرسی

mahyar77gh

Registered User
لایک‌ها
19
سلام وحید جان کنسول منم رسید... سمنانم البته یک هفته ای میشه اینقد سرم شلوغ بود نتونستم بیام..ممنون وحید خان عالی بود خوشحالم که به شما اعتماد کردم و از شما خرید کردم... نمی تونم امتیاز بدم ولی شما اگه میتونی یه امتیاز بازارچه بده :)مرسی
پستات رو برسون به بالای 70، میتونی امتیاز بدی.

MAD MAX 90

Registered User
لایک‌ها
94
با سلام خدمت آقا وحید
چند وقت پیش ی عکس خیلی خاص از باندل پی اس فور Batman:Arkham NIGHT دیدم.خواستم بدونم شما از این باندل میارین؟ و اینکه قیمت تقریبش چقدر هست؟واینکه میشه بگین محتویات داخل بسته شامل چیاست؟
با تشکر...

SilerKiller

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
وحید جان
PES 15 PS4 ریجن 2 قیمت چند؟
کارکرده هم دارید؟
ریجن 2 اروپاست یا خاورمیانه؟

gamekey

Registered User
لایک‌ها
58
همچنان xbox one ریجن 2 پال بدون کینکت تولید 2015
منتظرش هستیم
در ضمن بنده همکار امید هستم ماتریکس گیم
هوای مارو هم داشته باش

با تشکر محمد زرین

RedArrow

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام و خسته نباشید خدمت آقا وحید
میخواستم ببینم شما باندل بتمن شوالیه آرکام رو میارین؟ و اگه میارین قیمتش حدوداً چقدر میشه?( بیشتر از باندل فاینال فانتزی؟ ) چون یه مدته منتظر این باند هستم و تو آمازون زده بود 450$
و به نظر شما ارزش تهیه داره یا همون معمولی رو با چند تا بازی بگیرم؟

taker-sos

Registered User
لایک‌ها
2,197
سلام مبارکتان باشه دوست عزیز

آقا تفاوت این ریجن ها چیه
تفاوت خاصی ندارن فقط شامل قارهای جهان میشه
ریجن 1 قاره امریکا
ریجن 2 قاره اورپا و خاورمیانه
ریجن 3 قاره اسیا
ریجن 4 قاره استرالیا

با سلام خدمت آقا وحید
چند وقت پیش ی عکس خیلی خاص از باندل پی اس فور Batman:Arkham NIGHT دیدم.خواستم بدونم شما از این باندل میارین؟ و اینکه قیمت تقریبش چقدر هست؟واینکه میشه بگین محتویات داخل بسته شامل چیاست؟
با تشکر...
سلام تحقیق کردم و این باندل هر چی بود پیش خرید شده و چیزی انچنان نمانده ولی اگر پیدا کردم حتما میارم
محتویاتش هم مثل کنسولهای دیگه هست که فقط یه بازی بیشتر و رنگ نقره ای هم هست کنسولش با طرح بتمن

وحید جان
PES 15 PS4 ریجن 2 قیمت چند؟
کارکرده هم دارید؟
ریجن 2 اروپاست یا خاورمیانه؟
بله موجود هست 100 تومن ریجن 2 خاورمیانه
دی وان ادیشن ریجن 2 اورپا هم هست 110

همچنان xbox one ریجن 2 پال بدون کینکت تولید 2015
منتظرش هستیم
در ضمن بنده همکار امید هستم ماتریکس گیم
هوای مارو هم داشته باش

با تشکر محمد زرین
گفتم عزیز فرقی هم نمیکنه 2014 با 2015 ولی اگر امد بروی چشم خبرتان میدم

یک ps4 + بازی the order 1886 از ایشون خریداری شد
مبارکتان باشه دوست عزیز

سلام و خسته نباشید خدمت آقا وحید
میخواستم ببینم شما باندل بتمن شوالیه آرکام رو میارین؟ و اگه میارین قیمتش حدوداً چقدر میشه?( بیشتر از باندل فاینال فانتزی؟ ) چون یه مدته منتظر این باند هستم و تو آمازون زده بود 450$
و به نظر شما ارزش تهیه داره یا همون معمولی رو با چند تا بازی بگیرم؟
سلام همان طور که به اون دوست عزیز گفتم میخواستم یه تعداد سفارش بدم که امازون دیدم همه را پیش خرید کرده و فعلا نیست و باید از جاهای دیگر مثل ebay خرید کرد که قیمتهاش خیلی بالاتر هست ولی اگر بار خوب با قیمت مناسب جور شد خبرتان میدم

ehsas1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
43
منم یه کنسول از آقا وحید خریدم طبق وعده ایشون خیلی سریع به دستم رسید.در مورد قیمتم ایشون نهایت همکاری رو کردن.فروشنده بسیار با اعتمادی هستن و ازینکه از ایشون خرید کردم راضیم :)
آقا وحید امتیاز دادم به شما.شما هم یه لطفی بکن یه امتیازی بده.ممنون

Rocksteady

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
سلام اقا وحيد مي خواستم بگم batman arkham knight رسيد دستت بازيش من تو ليست خريداران بدون(!)و به محض اومدن ي پ خ بزن تا مبلغ واريز كنم

byte

Registered User
لایک‌ها
58
آقا وحید گل کارش تکه حرف نداره.کنسول و بازی ها امروز رسیدن دستم.ممنون اقا وحید انشاله بازم مزاحم میشم برای گیم.

Bahadorgamer

Registered User
لایک‌ها
97
سلام آقا وحید گل.داداش بلادبورن رجین 2 خاورمیانه با بقیه رجین ها فرقی داره؟:general505:

MAD MAX 90

Registered User
لایک‌ها
94
سلام مجدد آقا وحید
واقعا خوشحالم که با این مشغله به دقت به پستها جواب میدین.
ی سوال فنی داشتم از خدمتتون. میگن پی اس فور سفید اصل ژاپنه و از لحاظ کیفیتی از مشکی ها ی مقدار بهتر مخصوصا تو قسمت لنز دستگاه.خواستم بدونم این صحت داره و اینکه غیر از این فرق فرق دیگه ایم داره.شنیدم غیر از زبان انگلیسی در منو ها زبان ژاپنی هم داره.باندل سفید هم دارین؟؟؟قیمت؟؟؟
سپاسگزارم...

taker-sos

Registered User
لایک‌ها
2,197
منم یه کنسول از آقا وحید خریدم طبق وعده ایشون خیلی سریع به دستم رسید.در مورد قیمتم ایشون نهایت همکاری رو کردن.فروشنده بسیار با اعتمادی هستن و ازینکه از ایشون خرید کردم راضیم :)
آقا وحید امتیاز دادم به شما.شما هم یه لطفی بکن یه امتیازی بده.ممنون
مبارکت باشه دوست عزیز

سلام اقا وحيد مي خواستم بگم batman arkham knight رسيد دستت بازيش من تو ليست خريداران بدون(!)و به محض اومدن ي پ خ بزن تا مبلغ واريز كنم
سلام خیالتان راحت امد سریع تو پست اول قرار خواهد گرفت

آقا وحید گل کارش تکه حرف نداره.کنسول و بازی ها امروز رسیدن دستم.ممنون اقا وحید انشاله بازم مزاحم میشم برای گیم.
مبارکت باشه دوست عزیز

سلام آقا وحید گل.داداش بلادبورن رجین 2 خاورمیانه با بقیه رجین ها فرقی داره؟:general505:
هیچ فرقی نداره با بقیه فقط سفارش خاورمیانه هست که توش زبان عربی به علاوه زبان های دیگر گنجانده شده است

سلام مجدد آقا وحید
واقعا خوشحالم که با این مشغله به دقت به پستها جواب میدین.
ی سوال فنی داشتم از خدمتتون. میگن پی اس فور سفید اصل ژاپنه و از لحاظ کیفیتی از مشکی ها ی مقدار بهتر مخصوصا تو قسمت لنز دستگاه.خواستم بدونم این صحت داره و اینکه غیر از این فرق فرق دیگه ایم داره.شنیدم غیر از زبان انگلیسی در منو ها زبان ژاپنی هم داره.باندل سفید هم دارین؟؟؟قیمت؟؟؟
سپاسگزارم...
سلام عزیز هیچ فرقی از لنز گرفته تا پیچ دستگاه فرقی بینه ژاپنی و چینی نداره بعد الان تمام دستگاه زبان ژاپنی هم دارن بعد قیمتش هم 1450 هست

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا