ضمن تایید حرف شما ،ولی درسته دایرکس 12 قراره یه انقلابی تو بازی ها ایجاد بکنه اما تاثیرش توی ایکس باکس وان آنچنان نیست که داخله ویندوزه.اینو خود مایکروسافت و بنچ مارکا میگنبا سلام خدمت دوست عزیزمون و همینطور کسب اجازه از محضر حمید خان
از نظر آنلاین بازی کردن هیچکدوم از کنسول های نسل هشتمی برتری نسبت به دیگری ندارن.اما ازلحاظ قیمت بازی ها و همینطور هزینه ای که برای اکانت بازی آنلاین میدین بازی های ایکس باکس یک مقدار گرون تر هستن.در مورد ریجن ها هم که همونطور که قبلا حمید خان فرمودن هیچ تفاوتی از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری بین ریجن های مختلف نیست و شما میتونین بازی ی ریجن دیگه رو روی ی کنسول با ریجن متفاوت بازی کنین اما نکته مهمی که هنگام انتخاب ریجن باید بهش توجه داشته باشین اینه که برخی بازی ها داریDLCownloadable Content یا همون محتوای اضافی هستن که برای دانلود اونها باید ریجن دستگاه با ریجن بازی همخوانی داشته باشه.نکته بعدی اینه که کنسولای نسل جدید توانایی پخش فیلم بلو ری دارن برخی از فیلم های موجود در بازار ریجن لاک هستن که در این صورت هنگام خرید باید از انطباق ریجن فیلم و دستگاه اطمینان حاصل کنید.اگرم بخوایم بین دو کنسول مقایسه ای انجام بدیم باید بگم که پی اس فور کنسولیه که روی ارائه بازی با کیفیت و رزولوشن بالا تمرکز کرده در صورتی که ایکس باکس وان بیشتر روی امکانات جانبی نظیر کینکت پخش مدیا.بحث دیگه در رابطه با عناوین انحصاری هست که اینهم بسته به سلیقه شماست.هر کدوم مزایا و معایب خودشون دارن. از طرفی پی اس فور با قدرت فوقالعادش و رزولوشن 1080 یا همون فول اچ دی که 50 درصد از کنسول میکروسافت قوی تره(قدرت گرافیک پی اس فور رو با کارت قدرتمند تایتان انویدیا مقایسه کردن و تفاوت محسوسی دیده نشده) خودنمایی میکنه و از طرفی ایکس باکس با کینکت و ویندوز 10نظر همرو بخودش جلب کرد. در ضمن ایکس باکس وان از دایرکت ایکس 12 هم پشتیبانی میکنه که قراره در ای تری امسال ازش رونمایی بشه.
در پایان انتخاب به عهده شمادوست عزیزاست. امیدوارم مطالب مفید واقع شده باشه.
عرض سلام و ادب دارم خدمت شماضمن تایید حرف شما ،ولی درسته دایرکس 12 قراره یه انقلابی تو بازی ها ایجاد بکنه اما تاثیرش توی ایکس باکس وان آنچنان نیست که داخله ویندوزه.اینو خود مایکروسافت و بنچ مارکا میگن
بنظر تا 2-3 سال دیگه هم پلی 4 سر باشه و تا اون موقع هم فن و تکنیک دایرکس 12 لو میره و سونی هم رو کنسولش پیاده میکنه.همین پلی 4 انتخاب معقول تریه(بازی دست دوم و آنلاین نبودن و... هم مزایای دیگشه که قید نشده )
فرقی نمیکنه و بیشتر سلیقه ای هستخوب با توجه به اینکه هیچکدوم هک نشدن
از نظر دسترسی ارزان تر به بازیها و همچنین راحت تر آنلاین بازی کردن کدام کنسول و کدام ریجن رو پیشنهاد میکنید؟
کدام کنسول تو ایران بیشتر تو بورسه؟
سلام تمام کردمسلام جناب حمید خان وقت بخیر
شما هدست گلد سونی وایرلس رنگ سفید موجود دارین؟ قیمت؟؟؟؟
بتل 4 ریجن 1 دارم اکبند 170وحید جان قیمت لست ریجن 1 و بتلفیلد 4 ریجن 1 یا 2 چند است؟
نسخه کالکتورش گران بود نیاوردم حدود 1200 تا 1300 میشدجناب بار جدیدتون رو کی میارید ؟
سخه کالکتور ویچر رو هم میارید مثل مورتال کامبت ؟
و ویچر نسخه انگلیسی رو هم میارید ؟
سلام کینکت وان 400 تومن فورزا 5 هم ندارمسلام
قیمت کینکت رو میخوام اگر ممکنه و همچنین قیمت فورزا برای X1 ....البته منظورم فورزا 5 هست نه هورایزون.
ممنون
توکل به خدا تمام سعی میکنم که روز اول بازی بیارمدوست گرامی دورود بر شما
بازی بتمن رو هم در روز عرضه به صورت دی وان میارید؟
چون دارای محتوای اضافی هست
خب پس منو بین اون 10 نفر بدون هر موقع خواستی بیاریفرقی نمیکنه و بیشتر سلیقه ای هست
سلام تمام کردم
بتل 4 ریجن 1 دارم اکبند 170
نسخه کالکتورش گران بود نیاوردم حدود 1200 تا 1300 میشد
ویچیر چند تا دونه سفارشی اوردم که اونهایی که از قبل میخواستن به اونها دادم اگر دوباره به 10 نفر رسیدن دوباره میارم
سلام کینکت وان 400 تومن فورزا 5 هم ندارم
بروی چشمخب پس منو بین اون 10 نفر بدون هر موقع خواستی بیاری
سلام عزیز داشتم تمام کردم ولی احتمالا دوباره بیارمسلام
داداش ویچر ۳ ریجن یک دی وان که روش انگلیسی باشه داری؟ میاری؟
اگه با همین مشخصاتی که گفتم باشه، هر وقت آوردی خبرم کن.سلام عزیز داشتم تمام کردم ولی احتمالا دوباره بیارم
اره عزیز همین حول حوش میشهویچر رو بیارید قیمتش همین قیمت هست؟
باشه عزیزاگه با همین مشخصاتی که گفتم باشه، هر وقت آوردی خبرم کن.
فقط اگه مقدوره زودتر. تابستون شروع شده دیگه و کنکورم پنج روز دیگه میدیم.
دستت درد نکنه.
سلام نه عزیز ندارم بازی 360 هم کار نمیکنم عزیزسلام
برای کنسول xbox 360 اسکین دارین؟؟؟
کلا الان باری 360 چی موجود دارین؟؟؟
ممنون
بله تایید میشه فردا برایتان میفرستمهزینه کالا و ارسال یک عدد CALL OF GHOST XBOX ONE پلمپ اورجینال پرداخت گردید
با تشکر از وحید خان و پرشین تولز
سلام برایتان پیغام خصوصی کردمسلام وحید جان یه ps4 ریجن 3 مشکی با یه بازی مور تال کمبات میخوا ستم
سلامعزیزان من یه مشکل بسیار عجیب خوردم که فکر کنم اولین کسی باشم تو پرشین تولز که به این مشکل دچار میشه
تو پست اول نمیشه بیشتر از 100 هزار تا کلمه نوشت چون من کالاهام خیلی زیاده و هی تند تند ابدیت میکنم نمیزاره بیشتر از اون بنویسم مجبورم یه چیزهایی پاک کنم که خودم دوست ندارم پاک بشه
میخواستم ببینم راه حلی داره که ظرفیت پست اول بیشتر بشه یا نه
ممنون میشم اگر بتونید راهنماییم کنید
سلام وحید جانعزیزان من یه مشکل بسیار عجیب خوردم که فکر کنم اولین کسی باشم تو پرشین تولز که به این مشکل دچار میشه
تو پست اول نمیشه بیشتر از 100 هزار تا کلمه نوشت چون من کالاهام خیلی زیاده و هی تند تند ابدیت میکنم نمیزاره بیشتر از اون بنویسم مجبورم یه چیزهایی پاک کنم که خودم دوست ندارم پاک بشه
اگه راه حل دیگه ای پیدا نکردی میتونی به مدیران بگی که پست دوم رو پاک کنند، و پست سوم تو میاد دوم و میتونی ادامه محصولاتت رو تو پست دوم بنویسی.عزیزان من یه مشکل بسیار عجیب خوردم که فکر کنم اولین کسی باشم تو پرشین تولز که به این مشکل دچار میشه