• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش شروع مجدد کار تاپیک فروش کنسولها از هفته اینده

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Meraj84

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام
قیمت کینکت رو میخوام اگر ممکنه و همچنین قیمت فورزا برای X1 ....البته منظورم فورزا 5 هست نه هورایزون.
ممنون

ehsas1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
43
با سلام خدمت دوست عزیزمون و همینطور کسب اجازه از محضر حمید خان
از نظر آنلاین بازی کردن هیچکدوم از کنسول های نسل هشتمی برتری نسبت به دیگری ندارن.اما ازلحاظ قیمت بازی ها و همینطور هزینه ای که برای اکانت بازی آنلاین میدین بازی های ایکس باکس یک مقدار گرون تر هستن.در مورد ریجن ها هم که همونطور که قبلا حمید خان فرمودن هیچ تفاوتی از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری بین ریجن های مختلف نیست و شما میتونین بازی ی ریجن دیگه رو روی ی کنسول با ریجن متفاوت بازی کنین اما نکته مهمی که هنگام انتخاب ریجن باید بهش توجه داشته باشین اینه که برخی بازی ها داریDLC:Downloadable Content یا همون محتوای اضافی هستن که برای دانلود اونها باید ریجن دستگاه با ریجن بازی همخوانی داشته باشه.نکته بعدی اینه که کنسولای نسل جدید توانایی پخش فیلم بلو ری دارن برخی از فیلم های موجود در بازار ریجن لاک هستن که در این صورت هنگام خرید باید از انطباق ریجن فیلم و دستگاه اطمینان حاصل کنید.اگرم بخوایم بین دو کنسول مقایسه ای انجام بدیم باید بگم که پی اس فور کنسولیه که روی ارائه بازی با کیفیت و رزولوشن بالا تمرکز کرده در صورتی که ایکس باکس وان بیشتر روی امکانات جانبی نظیر کینکت پخش مدیا.بحث دیگه در رابطه با عناوین انحصاری هست که اینهم بسته به سلیقه شماست.هر کدوم مزایا و معایب خودشون دارن. از طرفی پی اس فور با قدرت فوقالعادش و رزولوشن 1080 یا همون فول اچ دی که 50 درصد از کنسول میکروسافت قوی تره(قدرت گرافیک پی اس فور رو با کارت قدرتمند تایتان انویدیا مقایسه کردن و تفاوت محسوسی دیده نشده) خودنمایی میکنه و از طرفی ایکس باکس با کینکت و ویندوز 10نظر همرو بخودش جلب کرد. در ضمن ایکس باکس وان از دایرکت ایکس 12 هم پشتیبانی میکنه که قراره در ای تری امسال ازش رونمایی بشه.
در پایان انتخاب به عهده شمادوست عزیزاست. امیدوارم مطالب مفید واقع شده باشه.
ضمن تایید حرف شما ،ولی درسته دایرکس 12 قراره یه انقلابی تو بازی ها ایجاد بکنه اما تاثیرش توی ایکس باکس وان آنچنان نیست که داخله ویندوزه.اینو خود مایکروسافت و بنچ مارکا میگن
بنظر تا 2-3 سال دیگه هم پلی 4 سر باشه و تا اون موقع هم فن و تکنیک دایرکس 12 لو میره و سونی هم رو کنسولش پیاده میکنه.همین پلی 4 انتخاب معقول تریه(بازی دست دوم و آنلاین نبودن و... هم مزایای دیگشه که قید نشده )

MAD MAX 90

Registered User
لایک‌ها
94
ضمن تایید حرف شما ،ولی درسته دایرکس 12 قراره یه انقلابی تو بازی ها ایجاد بکنه اما تاثیرش توی ایکس باکس وان آنچنان نیست که داخله ویندوزه.اینو خود مایکروسافت و بنچ مارکا میگن
بنظر تا 2-3 سال دیگه هم پلی 4 سر باشه و تا اون موقع هم فن و تکنیک دایرکس 12 لو میره و سونی هم رو کنسولش پیاده میکنه.همین پلی 4 انتخاب معقول تریه(بازی دست دوم و آنلاین نبودن و... هم مزایای دیگشه که قید نشده )
عرض سلام و ادب دارم خدمت شما
بله همینطوره دایرکت ایکس 12 بازدهی آنچنانی روی وان نداشته. البته بنده خواستم بدون جبهه گیری نسبت به برند خاصی مقایسه ای منصفانه خدمت دوستان ارائه داده باشم و انتخاب رو به عهده خودشون بذارم.
اما خوب در کیفیت و قدرت شرکت بلند آوازه ای مثل سونی فکر نمیکنم جز متعصبان کور دل کس دیگری شک داشته باشه:general711:

taker-sos

Registered User
لایک‌ها
2,197
خوب با توجه به اینکه هیچکدوم هک نشدن
از نظر دسترسی ارزان تر به بازیها و همچنین راحت تر آنلاین بازی کردن کدام کنسول و کدام ریجن رو پیشنهاد میکنید؟
کدام کنسول تو ایران بیشتر تو بورسه؟
فرقی نمیکنه و بیشتر سلیقه ای هست

سلام جناب حمید خان وقت بخیر
شما هدست گلد سونی وایرلس رنگ سفید موجود دارین؟ قیمت؟؟؟؟
سلام تمام کردم

وحید جان قیمت لست ریجن 1 و بتلفیلد 4 ریجن 1 یا 2 چند است؟
بتل 4 ریجن 1 دارم اکبند 170

جناب بار جدیدتون رو کی میارید ؟
سخه کالکتور ویچر رو هم میارید مثل مورتال کامبت ؟
و ویچر نسخه انگلیسی رو هم میارید ؟
نسخه کالکتورش گران بود نیاوردم حدود 1200 تا 1300 میشد
ویچیر چند تا دونه سفارشی اوردم که اونهایی که از قبل میخواستن به اونها دادم اگر دوباره به 10 نفر رسیدن دوباره میارم

سلام
قیمت کینکت رو میخوام اگر ممکنه و همچنین قیمت فورزا برای X1 ....البته منظورم فورزا 5 هست نه هورایزون.
ممنون
سلام کینکت وان 400 تومن فورزا 5 هم ندارم

hardcore0098

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
دوست گرامی دورود بر شما
بازی بتمن رو هم در روز عرضه به صورت دی وان میارید؟
چون دارای محتوای اضافی هست

taker-sos

Registered User
لایک‌ها
2,197

mystogan

Registered User
لایک‌ها
55
فرقی نمیکنه و بیشتر سلیقه ای هست

سلام تمام کردم

بتل 4 ریجن 1 دارم اکبند 170

نسخه کالکتورش گران بود نیاوردم حدود 1200 تا 1300 میشد
ویچیر چند تا دونه سفارشی اوردم که اونهایی که از قبل میخواستن به اونها دادم اگر دوباره به 10 نفر رسیدن دوباره میارم

سلام کینکت وان 400 تومن فورزا 5 هم ندارم
خب پس منو بین اون 10 نفر بدون هر موقع خواستی بیاری

arash1996

Registered User
لایک‌ها
81
سلام
داداش ویچر ۳ ریجن یک دی وان که روش انگلیسی باشه داری؟ میاری؟

taker-sos

Registered User
لایک‌ها
2,197

arash1996

Registered User
لایک‌ها
81
سلام عزیز داشتم تمام کردم ولی احتمالا دوباره بیارم
اگه با همین مشخصاتی که گفتم باشه، هر وقت آوردی خبرم کن.
فقط اگه مقدوره زودتر. تابستون شروع شده دیگه و کنکورم پنج روز دیگه میدیم‌.
دستت درد نکنه.

MYMEHDY

Registered User
لایک‌ها
30
سلام
برای کنسول xbox 360 اسکین دارین؟؟؟
کلا الان باری 360 چی موجود دارین؟؟؟
ممنون

sandmanx

Registered User
لایک‌ها
69
هزینه کالا و ارسال یک عدد CALL OF GHOST XBOX ONE پلمپ اورجینال پرداخت گردید
با تشکر از وحید خان و پرشین تولز

farzad1393

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
سلام وحید جان یه ps4 ریجن 3 مشکی با یه بازی مور تال کمبات میخوا ستم

taker-sos

Registered User
لایک‌ها
2,197
ویچر رو بیارید قیمتش همین قیمت هست؟
اره عزیز همین حول حوش میشه

اگه با همین مشخصاتی که گفتم باشه، هر وقت آوردی خبرم کن.
فقط اگه مقدوره زودتر. تابستون شروع شده دیگه و کنکورم پنج روز دیگه میدیم‌.
دستت درد نکنه.
باشه عزیز
سلام
برای کنسول xbox 360 اسکین دارین؟؟؟
کلا الان باری 360 چی موجود دارین؟؟؟
ممنون
سلام نه عزیز ندارم بازی 360 هم کار نمیکنم عزیز

هزینه کالا و ارسال یک عدد CALL OF GHOST XBOX ONE پلمپ اورجینال پرداخت گردید
با تشکر از وحید خان و پرشین تولز
بله تایید میشه فردا برایتان میفرستم

سلام وحید جان یه ps4 ریجن 3 مشکی با یه بازی مور تال کمبات میخوا ستم
سلام برایتان پیغام خصوصی کردم

taker-sos

Registered User
لایک‌ها
2,197
عزیزان من یه مشکل بسیار عجیب خوردم که فکر کنم اولین کسی باشم تو پرشین تولز که به این مشکل دچار میشه
تو پست اول نمیشه بیشتر از 100 هزار تا کلمه نوشت چون من کالاهام خیلی زیاده و هی تند تند ابدیت میکنم نمیزاره بیشتر از اون بنویسم مجبورم یه چیزهایی پاک کنم که خودم دوست ندارم پاک بشه
میخواستم ببینم راه حلی داره که ظرفیت پست اول بیشتر بشه یا نه
ممنون میشم اگر بتونید راهنماییم کنید

|Dark Knight|

Registered User
لایک‌ها
58
عزیزان من یه مشکل بسیار عجیب خوردم که فکر کنم اولین کسی باشم تو پرشین تولز که به این مشکل دچار میشه
تو پست اول نمیشه بیشتر از 100 هزار تا کلمه نوشت چون من کالاهام خیلی زیاده و هی تند تند ابدیت میکنم نمیزاره بیشتر از اون بنویسم مجبورم یه چیزهایی پاک کنم که خودم دوست ندارم پاک بشه
سلام
همون اوائل که تاپیک رو راه انداختید اگه پست دوم و سوم هم رزرو میکردید، شاید حالاحالاها به این مشکل بر نمیخوردید.

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
سلام وحید جان
اگه بتونی یکم سبک کنی پست اولو خیلی خوب میشه چون با تپاتاک اصن نمیشه وارد شد! هنگ میکنه

arash1996

Registered User
لایک‌ها
81
اگه راه حل دیگه ای پیدا نکردی میتونی به مدیران بگی که پست دوم رو پاک کنند، و پست سوم تو میاد دوم و میتونی ادامه محصولاتت رو تو پست دوم بنویسی.

farzad1393

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
یهنی چه پیغام خصو صی کردم داداش پیغامی برای من نیو مده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا