نه عزیز شرمنده منظورم ریجن 3 بود که اشتباه نوشتم ریجن 2ریجن 2 فرمودید 1280؟
با ریجن 3 اشتباه نکردید؟
اگر اینجوری باشه همون برای خرید ریجن2 مزاحمتون میشم![]()
سلام شما از اول ریلیز دستگاه ببینید از 4 میلیون رسیده به 1400 بازار کنسول و بازی همیشه روبه پایین هست بعضی موقعه ها اون ور کم میشه یه مقطع میره بالا که با امدن بار جدید میاد پایینسلام و عرض ادب وحید خان
حقیقت تو پستای یکی از همکارا میدیدم نوشته بود که هر چی به تابستون نزدیک میشیم قیمت کنسول ولوازمش افزایش پیدا میکنه!!!!
این موضوع چقدر صحت داره؟؟پیشنهاد شما واسه کسایی که قصد خرید دارن چیه؟
با تشکر...
این چند بار تو صفحه های قبلی به دوستان دیگر هم گفتم
بازار ما ربطی به تابستان عید e3 اینها نداره کنسول باشه بازی باشه لوازم جانبی باشه قیمتها ثابت یا روبه پایین هست اگر نباشه هم میره بالا
خودتان ببینید همیشه روبه پایین بوده تا روبه بالا
باشه عزیز جاناوکی مرسی فقط اوردید حتما بگید که مثل دفعه قبل تموم نشه ممنون
3 ماه اول 2015 هست ریجن 2 اورپا قیمتش هم 20 الی 30 تومن با قبلی فرق داره که انچنان هم زیاد نیستعرض ادب جناب وحید این کنسولا تولید کدوم سه ماهه 2015 هستند و اینکه قیمتاشون با محصولات سال قبل تفاوتی داره آیا؟؟
سلام شما تونستی فردا با من تماس بگیرسلام آقا وحید من فردا می خواهم مزاحمت بشم برای خرید یک دستگاه
PS4 Region 1 تولید 3 ماه آخر 2014 (َCUH 1115A) رنگ مشکی و بازی Witcher 3 R1 (بازی Witcher تمام محتویاتش داخلش هست یا خیر).
دستگاه های تولید 2015 برای Region 1 را موجود ندارید ؟ قیمت این Region 2 های ساخت 2015 را هم بفرستید ممنون میشم.
امکانش هست با تخفیف (مشتری قدیمی / از بچه های بازی سنتر) و چک و چونه قیمت آخر را برای من ارسال کنید و ادرس جایی که می توانم بیام پیشتون و ساعتی که حضور دارید؟
با تشکر منتظر پاسخ شما هستم.
09193390449
سلام عزیز مقدور نیستسلام
wii u bundle splatoon میتونید بیارید؟
قیمت حدودی