سلام دوستان امیدوارم سوال مربوط به تاپیک هم باشه. اینجا دیدم همه کنسول بازن گفتیم ما هم اینجا بپرسیم شاید راهنمایی شدیم. اول این که بین XBOX ONE و PS4 کدوم رو به طور کلی پیشنهاد می کنید؟ من می خوام بعدا برای بازی هاش خیلی خرج نکنم و کپی و اینا راحت پیدا بشه براش.
استارتر عزیز هم ممکنه این سوالو خیلی جواب داده باشن که آیا فروش قسطی هم دارن؟
ممنون
سلام دوست عزیز
اولین نکته ای که باید خدمتتون عارض بشم اینه که هیچی یکی از کنسول های نسل هشتمی از جمله پی اس فور و وان هک نشدن و اینم بدونین که حالا حالا هک نمیشن(البته هیچ چیز معلوم نیست)اما بعد از گذشت دو سال از اومدن نسل جدید هنوز حتی شایعه ایم مبنی بر هک کنسول ها شنیده نشده.
پس دنبال بازی های کپی بر روی این کنسول ها نباشین و بایستی با قیمت دلار بازیهاتون رو تهیه کنین که سر بفلک میکشه!!!
بازی پی اس فور و ایکس باکس در ابتدای ورودشون بین 200 تا 230 قیمت دارن و هر چی میگذره قیمتشون کمتر میشه اما نه اونقدر که تصورش رو میکنید الان فیفا 15 بعد از گذشت 6 ماه فک کنم آکش دورو بر180 فی میخوره.البته بازی های دسته دو فیزیکی بعد از گذشت چند سال بشدت افت میکنه مث بازی کیلزون شدو که الان دورو بر 80 اما گزینه های دیگه ای مث خرید بازی دسته دو و یا خرید بازیهای دیجیتالی هست که میتونید از اونها هم استفاده کنید و کمی در هزینه های صرفه جویی کنید.تو این زمینه هیچی کنسولی بر دیگری ارجحیت نداره البته قیمت بازی ها.آنلاین و همینطور کنسول وان گرونتر هست.
یادمه قدیما ما بازی های پی سی رو میخردیم2000 تومن اما الان با پیشرفت سخت افزار و تکنولوژِی های ساخت گیم و به تبع اون حجیم شدن اونا واز همه مهمتر تورم عزیز! قیمت بازی های درجه یک پی سی بالای 20 تومن.جایی میخوندم بت من آرخام نایت حجمش نزدیک 45گیگ برای پی سی حالا خودتون حساب کنین هزینشو...
هر کدوم از پلتفرما مزایا معایب خودشون رو دارن. پی سی راحت کپی میشه گرافیکش نامحدود(بسته به جیب شما)اما خوب کنسول ها عنواین انحصاری دارن که پردازشگر پی سی هرگز طعم پردازش اونها رو نخواهد چشید.
اگه بخوایم مقایسه کاملی بین کنسولا انجام بدیم از حوصله این پست خارج. اما همینقد بدونین که گذشت زمان کپی بازی روی کنسولا و صرف هزینه های ناچیز. البته امید داشته باشین و چشم به دست هکر های عزیز بدوزین. اما حتی اگه کنوسلا هک بشن با این حجم بالای بازی ها درسته قیمتا نسبت به بازیهای اورجینال کمتره اما هیچوقت مثل نسل قبلی نمیشه .
موفق باشید...