• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش شروع مجدد کار تاپیک فروش کنسولها از هفته اینده

وضعیت
موضوع بسته شده است.

MAD MAX 90

Registered User
لایک‌ها
94
سلام وحید جان
کاش میشد همونطور که تو تاپیکتون فروش بازی های دسته دوم رو دارین خریدش رو هم قرار میدادین.اینجوری همه میتونستن بدون دغدغه بازیشهاشون رو بروز کنن.کی از شما بهتر و مطمئن تر.

taker-sos

Registered User
لایک‌ها
2,197
وحید جان برای fifa 14 ps4 پیام دادم جواب ندادید متاسفانه،ممنون میشم جواب بدید
من شرمنده شما شدم دوست عزیز بابت تاخیر در جواب موجود ندارم

سلام. از دوستان عزیز سوالی داشتم.
هنگام ساخت اکانت psn در هنگام وارد کردن آدرس برای خرید psn plus اگر ادرس غیرواقعی وارد کنیم مشکلی پیش نمیاد؟(مشکلاتی از قبیل بن شدن)
سلام نه عزیز مشکلی ایجاد نمیکنه

با تشکر از وحید جان هزینه کالا و ارسال تیپاکس یک عدد درایو کلاب پلی 4 پلمپ واریز گردید .
بله تایید میشه برایتان فرستادم

سلام
اطلاعاتی در مورد نسخه لیمیتد بازی بتمن نمیخواید بدید که بالاخره میارید و قیمت حدودی؟
سلام عزیز فعلا که فقط بازی معمولی میارم روز اول ریلیز اونها حداقل 20 روز به بعد از ریلیز مشخص میشه

الان ریجن اروپا موجود چی دارین آقا وحید و قیمت؟!
ریجن 2 ساخت 3 ما اول 2015 قیمت 1380 با یک هفته مهلت تست رایگان

سلام وحید جان.ps4 که سفارش داده بودیم امروز رسید خیلی ممنون از ارسال سریع و بسته بندی
سلام مبارکتان باشه

سلام اقا وحید .
دسته اوریجینال ps3 دارین ؟ منظورم اوریجیناله اوریجیناله با کیفیت همونی که تو جعبه کنسوله :D
سلام بله عزیز 140

سلام
آقا وحید من از شما خرید داشتم اگه میشه به من امتیاز بدین که امتیازم صفر نباشه
اینم لینک فروش ویچر
http://forum.persiantools.com/threads/فروش-the-witcher-3-برای-ps4.699190/
سلام بروی چشم امتیاز هم تقئیم میکنم

سلام وحید جان یه سوال ایا ps4 به تلیویزیون های LCD هم متصل میشود
سلام همان طور که دوست عزیزمان گفتن در صورت داشتن پورت hdmi بله میشه وصل کرد

سلام وحید جان
کاش میشد همونطور که تو تاپیکتون فروش بازی های دسته دوم رو دارین خریدش رو هم قرار میدادین.اینجوری همه میتونستن بدون دغدغه بازیشهاشون رو بروز کنن.کی از شما بهتر و مطمئن تر.
سلام برای اون میتونی تو همین پرشین تولز تاپیک بزنی و براحتی بفروشی

bestofworld2022

Registered User
لایک‌ها
46
سلام
دوست عزیز لطفا لیست بازیهای جدید PS4 بهمراه قیمتو برام پخ کنید پست اول خیلی خیلی شلوغ هست تشکر

taker-sos

Registered User
لایک‌ها
2,197
سلام
دوست عزیز لطفا لیست بازیهای جدید PS4 بهمراه قیمتو برام پخ کنید پست اول خیلی خیلی شلوغ هست تشکر
سلام برای اون برنامه دارم میخوام پست اول محصولات سونی بزارم پست دوم محصولات ماکروسافت
برایتان پیغام خصوصی میفرستم

gamekey

Registered User
لایک‌ها
58
اقا وحید قرار بود از شما کنسول وان بگیرم که قسمت نشده از بیرون خریدم
دمه شما گرم

taker-sos

Registered User
لایک‌ها
2,197
اقا وحید قرار بود از شما کنسول وان بگیرم که قسمت نشده از بیرون خریدم
دمه شما گرم
فدای سرت مبارکت باشه

سلام بت من حتی نسخه pre order هم نمیارید ؟
سلام چرا نسخه pre order میارم

کمترین قیمت ps4 ریجن 3 الان چند است قصد خرید دارم ممنون
شرمنده فعلا ریجن 3 ندارم

mohammad9669

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
33
سلام
منظور از |(کد دانلودی last of us) چیه عزیز؟
اگه رو اکانت خودم فعال میشه بازی من میخوام.

amin-scorpion

Registered User
لایک‌ها
73
سلام وحید جان این بازی DYNASTY WARRIORS 8 EMPIRES چه جور بازی هست شمشیری
با اجازه وحید.
این سری مربوط به افسانه های چین و تشکیل امپراطوری اونه.
تو بازی 3 گروه وجود داره و هر گروه دارای تعداد زیادی کاراکتره که میتونید انتخاب کنید و LVL UP کنید و روی درجه سختی های مختلف ایتم ها و سلاح های قوی تری رو بدست بیارید.
بازی رو میتونید CO OP هم برید هم افلاین و هم انلاین.
بازی اکشنه سریعه و خیلی هم لذت بخشه.

bestofworld2022

Registered User
لایک‌ها
46
سلام برای اون برنامه دارم میخوام پست اول محصولات سونی بزارم پست دوم محصولات ماکروسافت
برایتان پیغام خصوصی میفرستم
خیلی عالی
لطفا وقت کردید لیست بازیها رو زودتر ارسال کنید.

mystogan

Registered User
لایک‌ها
55
با اجازه وحید.
این سری مربوط به افسانه های چین و تشکیل امپراطوری اونه.
تو بازی 3 گروه وجود داره و هر گروه دارای تعداد زیادی کاراکتره که میتونید انتخاب کنید و LVL UP کنید و روی درجه سختی های مختلف ایتم ها و سلاح های قوی تری رو بدست بیارید.
بازی رو میتونید CO OP هم برید هم افلاین و هم انلاین.
بازی اکشنه سریعه و خیلی هم لذت بخشه.
و اینو هم من به گفته دوستمون اضافه کنم این نسخه (امپایرز) داستان نداره اگر شما خوشت اومده و می خوای بخری نسخه عادی dynasty warriors 8رو بخر یا اگر این سبک رو دوست داری میتونی samurai warriors 4 رو که همین شرکت زده هم بخری ولی من خودم dynasty warriors8 رو بیشتر خوشم اومد ازش و گرافیک بالاتری داشت

hippocampus

Registered User
لایک‌ها
23
سلام آقا وحید گل.
بازی Elder Scrolls Online نیومده هنوز؟ تاریخ رسمی انتشارش ۱۹ خرداد بود ولی تو ایران خبری ازش نیست.

SILENCEmzs

Registered User
لایک‌ها
47
سلام دوستان امیدوارم سوال مربوط به تاپیک هم باشه. اینجا دیدم همه کنسول بازن گفتیم ما هم اینجا بپرسیم شاید راهنمایی شدیم. اول این که بین XBOX ONE و PS4 کدوم رو به طور کلی پیشنهاد می کنید؟ من می خوام بعدا برای بازی هاش خیلی خرج نکنم و کپی و اینا راحت پیدا بشه براش.
استارتر عزیز هم ممکنه این سوالو خیلی جواب داده باشن که آیا فروش قسطی هم دارن؟
ممنون

taker-sos

Registered User
لایک‌ها
2,197
سلام
منظور از |(کد دانلودی last of us) چیه عزیز؟
اگه رو اکانت خودم فعال میشه بازی من میخوام.
سلام بله عزیز اگر اکانت شما امریکا یا همان ریجن 1 باشه میشه اگر هم نباشه یه اکانت امریکا درس کن کد وارد کن وقتی دانلود شد روی هر اکانتی که دوست داری میتونی بازی کنی
سلام وحید جان این بازی DYNASTY WARRIORS 8 EMPIRES چه جور بازی هست شمشیری
سلام بله شمشیری هست که توضیح کاملش را دوست خیلی خوبم اقا امیر به شما دادن

بله عزیز 200 تومن
سلام آقا وحید گل.
بازی Elder Scrolls Online نیومده هنوز؟ تاریخ رسمی انتشارش ۱۹ خرداد بود ولی تو ایران خبری ازش نیست.
سلام اوردم عزیز ولی وقت نکردم پست اول بزارم
سلام دوستان امیدوارم سوال مربوط به تاپیک هم باشه. اینجا دیدم همه کنسول بازن گفتیم ما هم اینجا بپرسیم شاید راهنمایی شدیم. اول این که بین XBOX ONE و PS4 کدوم رو به طور کلی پیشنهاد می کنید؟ من می خوام بعدا برای بازی هاش خیلی خرج نکنم و کپی و اینا راحت پیدا بشه براش.
ممنون
سلام عزیز اول اصلان این کنسولها هک نشدن و معلوم نیست هم کی هک میشن الان فقط بازی اورجینال هست که میگیرید میتونی راحت بفروشید یا تعویض کنید که این کار بصورت گسترده انجام میشه بین تمام دوست داران این کنسول
فروش هم فقط به صورت نقدی هست

MAD MAX 90

Registered User
لایک‌ها
94
ممنون
سلام دوست عزیز
اولین نکته ای که باید خدمتتون عارض بشم اینه که هیچی یکی از کنسول های نسل هشتمی از جمله پی اس فور و وان هک نشدن و اینم بدونین که حالا حالا هک نمیشن(البته هیچ چیز معلوم نیست)اما بعد از گذشت دو سال از اومدن نسل جدید هنوز حتی شایعه ایم مبنی بر هک کنسول ها شنیده نشده.
پس دنبال بازی های کپی بر روی این کنسول ها نباشین و بایستی با قیمت دلار بازیهاتون رو تهیه کنین که سر بفلک میکشه!!!
بازی پی اس فور و ایکس باکس در ابتدای ورودشون بین 200 تا 230 قیمت دارن و هر چی میگذره قیمتشون کمتر میشه اما نه اونقدر که تصورش رو میکنید الان فیفا 15 بعد از گذشت 6 ماه فک کنم آکش دورو بر180 فی میخوره.البته بازی های دسته دو فیزیکی بعد از گذشت چند سال بشدت افت میکنه مث بازی کیلزون شدو که الان دورو بر 80 اما گزینه های دیگه ای مث خرید بازی دسته دو و یا خرید بازیهای دیجیتالی هست که میتونید از اونها هم استفاده کنید و کمی در هزینه های صرفه جویی کنید.تو این زمینه هیچی کنسولی بر دیگری ارجحیت نداره البته قیمت بازی ها.آنلاین و همینطور کنسول وان گرونتر هست.
یادمه قدیما ما بازی های پی سی رو میخردیم2000 تومن اما الان با پیشرفت سخت افزار و تکنولوژِی های ساخت گیم و به تبع اون حجیم شدن اونا واز همه مهمتر تورم عزیز! قیمت بازی های درجه یک پی سی بالای 20 تومن.جایی میخوندم بت من آرخام نایت حجمش نزدیک 45گیگ برای پی سی حالا خودتون حساب کنین هزینشو...
هر کدوم از پلتفرما مزایا معایب خودشون رو دارن. پی سی راحت کپی میشه گرافیکش نامحدود(بسته به جیب شما)اما خوب کنسول ها عنواین انحصاری دارن که پردازشگر پی سی هرگز طعم پردازش اونها رو نخواهد چشید.
اگه بخوایم مقایسه کاملی بین کنسولا انجام بدیم از حوصله این پست خارج. اما همینقد بدونین که گذشت زمان کپی بازی روی کنسولا و صرف هزینه های ناچیز. البته امید داشته باشین و چشم به دست هکر های عزیز بدوزین. اما حتی اگه کنوسلا هک بشن با این حجم بالای بازی ها درسته قیمتا نسبت به بازیهای اورجینال کمتره اما هیچوقت مثل نسل قبلی نمیشه .
موفق باشید...

mystogan

Registered User
لایک‌ها
55
ویچر رو نیاوردید ؟
از این هدست های بت من هم میارید ؟

mohammad9669

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
33
عذر ميخوام،اون كد (كل بازي لست اف اس)هست ديكه؟درسته؟محتواي اضافه يا dlc نباشه،اكه اره و بازي قانوي خريد ميشه اون كد رو ميخوام من،مرسي

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا