masoud_5april
Registered User
سلام آقا وحید
ما همچنان منتظر بازیهای ویتا هستیم، ما رو هم دریاب.
سلام عزیز از فردا یعنی 5 فروردین پست باز میشه برایتان میفرستمسلام اقا وحید من این مدل رو می خوام من شهرستانم پست تا کی تعطیله ؟
http://8pic.ir/images/x5l9meagjmb1emwciv3q.jpg
نه عزیز فعلا موجود ندارموحید جان اساسین کرید یونیتی برای PS4 کارکرده داری؟
سلام والا یه تعداد هست وقت کنم تو چند روز اینده میزارم حتماسلام آقا وحید
سلام بتل داشتم ریجن 1 که تمام شد تا بار جدید بلد بورن هم احتمالا تو هفته اینده باز اگر زودتر رسید حتما اعلام میکنمسلام وحید
خوبی داداش؟
اقا بلاد بورن اومد یه خبر بده... بتلفیلد هاردلاین ریجن 1 هم اوردی اونم بگو.
محمدرضام.
الان یه بازی دیسکی حدود ۲۰۰ تومن اب میخوره اینقدرم بازی ها زیاده که خیلی ها توانایی خرید دیسک ندارن الان تو حدود ۱۰ روز دو تا بازی خوب ریلیز شده بلود و هاردلاین ادم بخواد اینا رو بخره باید حدودا یک سوم پول کنسول بده واسه بازی.در ضمن ما به شما اعتماد داریم من خودم کنسولمو از خود شما خریدم چون مطمئن بودم به شماخواهشا این طرح شیرینگ هم راه بندازید یا حداقل یه ادم مطمئن بهم تو خصوصی پیشنهاد کنین.باتشکراز شما.در رابطه بازیهای دیجیتال یا شرینگی که خیلی از دوستان سوال کرده بودن که چرا انجام نمیدید این است که اصلان خوشم نمیاد از این طریق بازی بفروشم والا امکانات هم هست بازی را زیر 90 تومن هم اکانت اصلی را بفروشم ولی چون اعتقادی به این کار ندارم به هیچ عنوان در این تاپیک بازی دیجیتال یا شرینگی فروخته نخواهد شد
با تشکر کوچیک شما وحید
تا اونجایی که من مطلع هستم وحید جان اصلا وقت اینکارو ندارن حتی اگر علاقه به انجام هم داشتنالان یه بازی دیسکی حدود ۲۰۰ تومن اب میخوره اینقدرم بازی ها زیاده که خیلی ها توانایی خرید دیسک ندارن الان تو حدود ۱۰ روز دو تا بازی خوب ریلیز شده بلود و هاردلاین ادم بخواد اینا رو بخره باید حدودا یک سوم پول کنسول بده واسه بازی.در ضمن ما به شما اعتماد داریم من خودم کنسولمو از خود شما خریدم چون مطمئن بودم به شماخواهشا این طرح شیرینگ هم راه بندازید یا حداقل یه ادم مطمئن بهم تو خصوصی پیشنهاد کنین.باتشکراز شما.
سال نو تون هم مبارک
درود
دوستان من دو روز پیش از اقا وحید یه ps4 region 1 با استند اوریجینال و برچسب ضد خش و assassins creed unity region 1 خریدم و همشون هم سالم سالم به دستم رسید .
بنده ایشونو صد در صد تایید میکنم از اون جا که شناخت قبلی هم تو انجمن همسایه قبلا از ایشون داشتم
سال نو شما هم مبارک امیدوارم سال خوبی داشته باشیدالان یه بازی دیسکی حدود ۲۰۰ تومن اب میخوره اینقدرم بازی ها زیاده که خیلی ها توانایی خرید دیسک ندارن الان تو حدود ۱۰ روز دو تا بازی خوب ریلیز شده بلود و هاردلاین ادم بخواد اینا رو بخره باید حدودا یک سوم پول کنسول بده واسه بازی.در ضمن ما به شما اعتماد داریم من خودم کنسولمو از خود شما خریدم چون مطمئن بودم به شماخواهشا این طرح شیرینگ هم راه بندازید یا حداقل یه ادم مطمئن بهم تو خصوصی پیشنهاد کنین.باتشکراز شما.
سال نو تون هم مبارک
ممنون دوست عزیز از لطفی که به بنده حقیر داریددرود
دوستان من دو روز پیش از اقا وحید یه ps4 region 1 با استند اوریجینال و برچسب ضد خش و assassins creed unity region 1 خریدم و همشون هم سالم سالم به دستم رسید .
بنده ایشونو صد در صد تایید میکنم از اون جا که شناخت قبلی هم تو انجمن همسایه قبلا از ایشون داشتم
خیلی ممنون دوست عزیز از لطفی که به بنده حقیر داریدمبارکتون باشه ولی یکی باید خود شما رو تایید کنه !
اقا وحید شناخته شده هستند در فروم بازیسنتر هم قبلا از ایشون خرید داشتم
والا خیلی پیگیرش هستم ولی اصلان بارش نیست که بخرموحید دادا بعد از عید یا تو اردیبهشت ریجن 1 سفید میاری؟
برای هفته دیگه میاد عزیز این بازی خورد به تعطیلات یکم دیر شداقا وحید . Bloodborne رو فردا میاری ؟
کینکت برای ایکس باکس وان 450آقا من گشتم ندیدم/
کینکت قیمتش چنده؟
مبارکتون باشه ولی یکی باید خود شما رو تایید کنه !
اقا وحید شناخته شده هستند در فروم بازیسنتر هم قبلا از ایشون خرید داشتم
سلام برایتان ارسال کردم کد رهگیری هم برایتان میفرستم دوست عزیزبا سلام.
یه ps4 r2 از آقا وحید عزیز خریداری شد.
فقط منتظرم ایشون برام ارسال کنند.
با تشکر
بله دوباره موجود شده بارش امده کد دیجیتالی هم تو پست اول هست چک کنیدآقا این دوربین همراه با پایه تو یه پک بود رو برای ps4 دارین؟
کد دیجیتالی بازی برای ps4 چی دارین؟