• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش شروع مجدد کار تاپیک فروش کنسولها از هفته اینده

وضعیت
موضوع بسته شده است.

masoud_5april

Registered User
لایک‌ها
227
سلام آقا وحید
ما همچنان منتظر بازیهای ویتا هستیم، ما رو هم دریاب.

R.I.P

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام وحید
خوبی داداش؟
اقا بلاد بورن اومد یه خبر بده... بتلفیلد هاردلاین ریجن 1 هم اوردی اونم بگو.
محمدرضام.

taker-sos

Registered User
لایک‌ها
2,197
سلام اقا وحید من این مدل رو می خوام من شهرستانم پست تا کی تعطیله ؟
http://8pic.ir/images/x5l9meagjmb1emwciv3q.jpg
سلام عزیز از فردا یعنی 5 فروردین پست باز میشه برایتان میفرستم

وحید جان اساسین کرید یونیتی برای PS4 کارکرده داری؟
نه عزیز فعلا موجود ندارم

سلام آقا وحید
ما همچنان منتظر بازیهای ویتا هستیم، ما رو هم دریاب.
سلام والا یه تعداد هست وقت کنم تو چند روز اینده میزارم حتما

سلام وحید
خوبی داداش؟
اقا بلاد بورن اومد یه خبر بده... بتلفیلد هاردلاین ریجن 1 هم اوردی اونم بگو.
محمدرضام.
سلام بتل داشتم ریجن 1 که تمام شد تا بار جدید بلد بورن هم احتمالا تو هفته اینده باز اگر زودتر رسید حتما اعلام میکنم

taker-sos

Registered User
لایک‌ها
2,197
در رابطه بازیهای دیجیتال یا شرینگی که خیلی از دوستان سوال کرده بودن که چرا انجام نمیدید این است که اصلان خوشم نمیاد از این طریق بازی بفروشم والا امکانات هم هست بازی را زیر 90 تومن هم اکانت اصلی را بفروشم ولی چون اعتقادی به این کار ندارم به هیچ عنوان در این تاپیک بازی دیجیتال یا شرینگی فروخته نخواهد شد
با تشکر کوچیک شما وحید

tallla

Registered User
لایک‌ها
22
در رابطه بازیهای دیجیتال یا شرینگی که خیلی از دوستان سوال کرده بودن که چرا انجام نمیدید این است که اصلان خوشم نمیاد از این طریق بازی بفروشم والا امکانات هم هست بازی را زیر 90 تومن هم اکانت اصلی را بفروشم ولی چون اعتقادی به این کار ندارم به هیچ عنوان در این تاپیک بازی دیجیتال یا شرینگی فروخته نخواهد شد
با تشکر کوچیک شما وحید
الان یه بازی دیسکی حدود ۲۰۰ تومن اب میخوره اینقدرم بازی ها زیاده که خیلی ها توانایی خرید دیسک ندارن الان تو حدود ۱۰ روز دو تا بازی خوب ریلیز شده بلود و هاردلاین ادم بخواد اینا رو بخره باید حدودا یک سوم پول کنسول بده واسه بازی.در ضمن ما به شما اعتماد داریم من خودم کنسولمو از خود شما خریدم چون مطمئن بودم به شماخواهشا این طرح شیرینگ هم راه بندازید یا حداقل یه ادم مطمئن بهم تو خصوصی پیشنهاد کنین.باتشکراز شما.
سال نو تون هم مبارک

WikiVB

Registered User
لایک‌ها
246
الان یه بازی دیسکی حدود ۲۰۰ تومن اب میخوره اینقدرم بازی ها زیاده که خیلی ها توانایی خرید دیسک ندارن الان تو حدود ۱۰ روز دو تا بازی خوب ریلیز شده بلود و هاردلاین ادم بخواد اینا رو بخره باید حدودا یک سوم پول کنسول بده واسه بازی.در ضمن ما به شما اعتماد داریم من خودم کنسولمو از خود شما خریدم چون مطمئن بودم به شماخواهشا این طرح شیرینگ هم راه بندازید یا حداقل یه ادم مطمئن بهم تو خصوصی پیشنهاد کنین.باتشکراز شما.
سال نو تون هم مبارک
تا اونجایی که من مطلع هستم وحید جان اصلا وقت اینکارو ندارن حتی اگر علاقه به انجام هم داشتن

BATMAN-FOREVER

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
53
درود
دوستان من دو روز پیش از اقا وحید یه ps4 region 1 با استند اوریجینال و برچسب ضد خش و assassins creed unity region 1 خریدم و همشون هم سالم سالم به دستم رسید .
بنده ایشونو صد در صد تایید میکنم از اون جا که شناخت قبلی هم تو انجمن همسایه قبلا از ایشون داشتم :)

Reza_Mohammad

Registered User
لایک‌ها
769
درود
دوستان من دو روز پیش از اقا وحید یه ps4 region 1 با استند اوریجینال و برچسب ضد خش و assassins creed unity region 1 خریدم و همشون هم سالم سالم به دستم رسید .
بنده ایشونو صد در صد تایید میکنم از اون جا که شناخت قبلی هم تو انجمن همسایه قبلا از ایشون داشتم :)

مبارکتون باشه ولی یکی باید خود شما رو تایید کنه !:D
اقا وحید شناخته شده هستند در فروم بازیسنتر هم قبلا از ایشون خرید داشتم

naritools

Registered User
لایک‌ها
616
وحید دادا بعد از عید یا تو اردیبهشت ریجن 1 سفید میاری؟

taker-sos

Registered User
لایک‌ها
2,197
سال نو تون هم مبارک
سال نو شما هم مبارک امیدوارم سال خوبی داشته باشید
دوست عزیز این کار شرینگ خیلی دردسر داره اکانت بساز بازی نمیدونم بخره از این کارها شما وقتی یه بازی میخری 200 تومن اول دیگه احتیاج به دانلود دیتای از این چیزها نداری و بعد راحت میتونی اون بفروشی یا اگر خیلی دوست داری ارشیو کنی که خیلی راحتر هست بعد وقت اصلان این کارها را اقا مصطفی گفتن را ندارم دوستان دیگر هم هستن تو همین بخش کنسول دارن بازی شیرنگی میفروشن از اونها هم میتونی تهیه کنی که همه اونها تایید شده هستن دوست عزیز
درود
ممنون دوست عزیز از لطفی که به بنده حقیر دارید

خیلی ممنون دوست عزیز از لطفی که به بنده حقیر دارید

وحید دادا بعد از عید یا تو اردیبهشت ریجن 1 سفید میاری؟
والا خیلی پیگیرش هستم ولی اصلان بارش نیست که بخرم
ولی اگر رنگ قرمز دوست داری تا 20 روز اینده ps4 قرمز باندل فاینال فانتزی میارم که اگر دوست داشتی من در خدمتم

Who Is It

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
آقا من گشتم ندیدم/
کینکت قیمتش چنده؟

Who Is It

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
ممنون،باه احتمال زیاد میخرم.
موجودی که تموم نمیشه؟!

taker-sos

Registered User
لایک‌ها
2,197
پست اول ابدیت شد کنسول بازیهای اورجینال لوازم جانبی
XBOX ONE ریجن 2 پال باندل ASSASSINS با 3 بازی دانلودی DANCE CENTRAL , ASSASSINS CREED IV BLACK FLAG , ASSASSINS CREED UNITY تولید 3 ماه چهارم 2014 با یک مهلت تست رایگان قیمت 1850
اسکین مدل تیم REAL MADRID با پوشش قرار دادن تمام کنسول و 2 عدد دسته وارداتی قابل شستشو قیمت 55
اسکین مدل تیم REAL MADRID 2 با پوشش قرار دادن تمام کنسول و 2 عدد دسته وارداتی قابل شستشو قیمت 55
اسکین مدل تیم BARCELONA با پوشش قرار دادن تمام کنسول و 2 عدد دسته وارداتی قابل شستشو قیمت 55
اسکین مدل تیم MANCHESTER UNITED با پوشش قرار دادن تمام کنسول و 2 عدد دسته وارداتی قابل شستشو قیمت 55
اسکین مدل تیم ARSENAL با پوشش قرار دادن تمام کنسول و 2 عدد دسته وارداتی قابل شستشو قیمت 55
اسکین مدل تیم LIVERPOOL با پوشش قرار دادن تمام کنسول و 2 عدد دسته وارداتی قابل شستشو قیمت 55
اسکین مدل تیم LIVERPOOL 2 با پوشش قرار دادن تمام کنسول و 2 عدد دسته وارداتی قابل شستشو قیمت 55
اسکین مدل JOKER با پوشش قرار دادن تمام کنسول و 2 عدد دسته وارداتی قابل شستشو قیمت 55
اسکین مدل JOKER 2 با پوشش قرار دادن تمام کنسول و 2 عدد دسته وارداتی قابل شستشو قیمت 55
اسکین مدل CALL OF DUTY ADVANCED WAFARE با پوشش قرار دادن تمام کنسول و 2 عدد دسته وارداتی قابل شستشو قیمت 55
اسکین مدل RESIDENT EVIL 5 با پوشش قرار دادن تمام کنسول و 2 عدد دسته وارداتی قابل شستشو قیمت 55
سر انلوگ کنترلر XBOX ONE قیمت 10
انلوگ زیر کنترلر XBOX ONE قیمت 15
زغال دسته کنترلر XBOX ONE قیمت 15
CABELAS AFRICAN ADVENTURES { ریجن 1 قیمت 180 }
RESIDENT EVIL REVELATIONS 2 { ریجن 2 با تمام قسمتها و DLC هایی که تا کنون برای این عنوان منتشر شده است قیمت 180 }
کد دانلودی دیجیتالی بازی انتخابی از بینه FARCRY4 NBA2K15 LITTLE BIG PLANET 3 DESTINY مخصوص اکانت امریکا ریجن 1 قیمت 85
کد دانلود دیجیتالی LITTLE BIG PLANET 3 مخصوص اکانت امریکا ریجن 1 قیمت 75
کد دانلود دیجیتالی CALL OF DUTY ADVANCED WARFARE LIMITED EDITION مخصوص اکانت اورپا قیمت 120
کد دانلود دیجیتالی FIFA 15 مخصوص اکانت اورپا قیمت 110
کد دانلود دیجیتالی 2 بازی ASSASSINS CREED IV BLACK FLAG . ASSASSINS CREED UNITY مخصوص اکانت اورپا قیمت 150
کد دانلود دیجیتالی DANCE CENTRAL مخصوص اکانت اورپا قیمت 60
فروش یک عدد PS4 کارکرده ریجن 2 اورپا بسیار تمیز قیمت 1250
فروش یک عدد XBOX ONE کارکرده ریجن 2 اورپا در حد 1 ساعت کارکرد با تمام وسایل اکبند قیمت 1370

nagini

Registered User
لایک‌ها
70
با سلام.
یه ps4 r2 از آقا وحید عزیز خریداری شد.
فقط منتظرم ایشون برام ارسال کنند.
با تشکر

BATMAN-FOREVER

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
53

هه هه هه هه :D تو چه قدر با نمکی
بله بنده هم تو بازیسنتر هستم یوزر میدم بیای اون جا بفهمی کی باید تایید شه ;)
Sylvestér
این یوزرمه اون جا :)

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
آقا این دوربین همراه با پایه تو یه پک بود رو برای ps4 دارین؟
کد دیجیتالی بازی برای ps4 چی دارین؟

taker-sos

Registered User
لایک‌ها
2,197
با سلام.
یه ps4 r2 از آقا وحید عزیز خریداری شد.
فقط منتظرم ایشون برام ارسال کنند.
با تشکر
سلام برایتان ارسال کردم کد رهگیری هم برایتان میفرستم دوست عزیز

آقا این دوربین همراه با پایه تو یه پک بود رو برای ps4 دارین؟
کد دیجیتالی بازی برای ps4 چی دارین؟
بله دوباره موجود شده بارش امده کد دیجیتالی هم تو پست اول هست چک کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا