AhN
Registered User
یک ویچر پلی استیشن 4 از آقا وحید خریداری شد .... راهنماییش هم به زودی در PSTrophy.IR
سلام بله 38 برای 10 و 75 برای 20سلام آقا وحید.
psn card 10 & 20 دلاری آمریکا موجود هست؟
اگر جواب مثبته لطفا شماره کارننون رو پ خ کنید تا واریز کنم.ممنون
بله تایید میشه مبارکتان باشهیک عدد PS4 ریجن 3 با متعلقات خریداری شد.
تو ماه ایندهبار جدید کی میرسه؟
بله تایید میشه مبارکتان باشهیک ویچر پلی استیشن 4 از آقا وحید خریداری شد .... راهنماییش هم به زودی در PSTrophy.IR
سلام بله ریجن 1 قیمت 190سلام اقا وحید عزیز diablo3 رو دارین؟ نسخه ps4
بله تایید میشه مبارکتان باشهيك دسته آبي ps4 و يك شارژ استيشن اورجينال دوال شوك 4 خريداري شد از آقا وحيد ...
جواب دادم دوست عزیزداداش خصوصی رو بررسی کن
نیومده دوست منبتمن رو دارید؟
منظورم برای پیش فروش بودنیومده دوست من
عزیز من پیش فروش ندارم چون خلاف قوانین هست بعد مطمن باشید قیمت پیش قروش با قیمت روز اول هیچ فرقی ندارهمنظورم برای پیش فروش بود
نه عزیز ندارهباندل gta ps4 پلاس يكساله هم داره؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
سلام والا زیاد استقبال نشده از اسکین های x1 به همین خاطر فلان همان هایی که هست دارم و اگر در اینده اسکین جدید امد حتما میارمسلام. داداش یه سوال. اسکین جدید برا X1 میاری؟ اگه آره که صبر کنم اگه نمیاری بی زحمت قیمت نهایی ( با پول پست ) اسکین پرچم آمریکا و شماره حسابت رو برام پ.خ کن. با تشکر
در حال حاضر هیچ دستگاهی با این مشخصات تو بازار نیست دوست عزیزدوسته عزیز دستگاهی ندارید که باندل پلاس هم روش داشته باشه مثلا پلاس 6 ماهه یا یک ساله ؟
مطمن باشید اگر نسخه dlc دار پخش بشه که احتمالا 95 درصد هست همه میارن و مخصوص کسی نیست که بازیش با بقیه فرق داشته باشهآقا وحيد batman arkham knight نسخه پيش خريديش ي سري dlc داره ( مثل مورتال كمبت) اين نوع نسخه رو ميارين يا نه ( منظور همون پيشخرد شده هستش)
برایتان پیغام خصوصی فرستادمباشه داداش. پس من همین اسکین پرچم آمریکا رو میخوام. شرایط خرید چطوره؟ باهات تماس بگیرم یا خودت شرایط رو پ.خ میکنی؟
شرمنده موجود ندارم
بله چند تا لباس و استادیوم بیشتر داره با پستش 108 میشهخیلی مخلصیم
داش این pes نسخه دیوایس ادیشنچه چیزی بهش اضافه شده؟
با پستش چقد میشه قربونت؟
عزیز نسخه عربی 90 نسخه دی وان 100پست 18 تومن!اشتباه نمیکنی؟