داش اکوستیکش کن بچه محلا بیان رپ بخوننمنم طبقه پایین خونم حدود 70-60 متره کاملا خالیه . طبقه بالا خونمونم با همین حدود کاملا خالیه منتها چون وسط شهر نیست قابلیت دفتر کار شدن نداره . میشه توش کاری راه انداخت ؟ فقط خیاطی رو نگید خواهشا ...
طبقه دوم هست. بالای خونمون :دیاین 20 متر جا کجاست ؟ مثلا زیز زمینه مغازه هست و...؟
ممنون. بپرسم ببینم میصرفه راه میندازمداپلیکیتور بگیر سی دی یا دی وی دی عمده سفارش بگیر رایت کن
Sent from my Awesome LG P713
اخه جمعیت اینا 40 -50 هزار نفره. این برا شهرا بزرگ جواب میدهداش اکوستیکش کن بچه محلا بیان رپ بخونن
جدی میتونی استودیو درست کنی واسه خوندن ساعتی اجاره بدی
الانم که همه کفه خوندنن میخوان معروف شن
داش اکوستیکش کن بچه محلا بیان رپ بخونن
جدی میتونی استودیو درست کنی واسه خوندن ساعتی اجاره بدی
الانم که همه کفه خوندنن میخوان معروف شن
راستی خیاطی خیلی درامد دارهدوس نداری؟
میتونی این کارام بکنی:
گل دوزی ، منجوق دوزی ، عروسک دوزی ، قلاب بافی ، شیرینی پزی
دادا شهرستان از این خبرا نیست . مثه سگ جون می کنند واسه یه لقمه نون ، کی فکر این قرتی بازیاست ...
خیاطی اصلا تجربه ندارم و بلد هم نیستم ترجیح میدم سراغش نرم ورگرنه پدرم چندین بار بهم گفته .
از استارتر هم عذر میخوام وسط تاپیکش پست دادم منتها شاید یکی یه نظری بده به درد هردومون بخوره .
چرا با روحیات من نمیخونه؟با روحيات شما نميخونه ولي:
پرورش قناري يا عروس هلندي
چرا با روحیات من نمیخونه؟
اتفاقا اینم مورد هم تست شده
دو سال پیش بو فک کنم 150 تا کبوتر چتری از این زینتی ها پرورش دادم
دیگه میخاستم کارگر بگیرم. بعد جالب بود هرجا میرفتم میگفتم چند میگفت جفتی 50 تومن
ولی از من نمیخریدن یا خیلی کم میخریدن اخرش هم همشون رو 800 تومن دادم رفت از شرشون خلاص شدم
ضرر به جهنم3 میلیون ضرر کردی
مشکل از تو نیست فدات شمضرر به جهنم
ما به هر دری زدیم نگرفت اصلن خرج خودشم درنمیاره
کم کم داره بهم ثابت میشه مشکل از منه
حرف شما کاملا درسته و موافقم.مشکل از تو نیست فدات شم
کار خوب درامد داشته باشه پول میخواد
پوله که پول میاره
یارو مغازه اجاره کرده واسه بوتیک تو تهران پاسداران فقط 70 تومن دکور زده یه مغازه 50 متری رو
ماهی 15 تومنم اجاره میده دیگه ببین چقد درمیاره که این اجاره میده
دور از جون منو شما دست پا میزنیم
می خوایم با نهایت8 تومن کار را بندازیم درامدمونم اوکی باشه
همینه که امثال منو تو کارمون پیش نمیره رفیق
حاجی ببین اون صاب مغازه چه حالی میکنه ماهی 15تومن مف مف میره تو حسابشمشکل از تو نیست فدات شم
کار خوب درامد داشته باشه پول میخواد
پوله که پول میاره
یارو مغازه اجاره کرده واسه بوتیک تو تهران پاسداران فقط 70 تومن دکور زده یه مغازه 50 متری رو
ماهی 15 تومنم اجاره میده دیگه ببین چقد درمیاره که این اجاره میده
دور از جون منو شما دست پا میزنیم
می خوایم با نهایت8 تومن کار را بندازیم درامدمونم اوکی باشه
همینه که امثال منو تو کارمون پیش نمیره رفیق
رفیق اون صاحب مغازه ادم بی عرضه ای که به 15 راضی شده!حاجی ببین اون صاب مغازه چه حالی میکنه ماهی 15تومن مف مف میره تو حسابش
نه شما نه من نه خیلیا دیگه ندارن این پولو اما یه کاری که میدونی بعدا میشه توش فعالیت کرد و میشه روش مانور داد رو برو یاد بگیر برو شاگردی کن یاد بگیر بعدش خودت با هرچقد سرمایه داری بزن تو اون کارحرف شما کاملا درسته و موافقم.
الان من برم جایی کار کنم ماهی یه تومنم به من بدن بعد 70 ماه تازه پول اون دکور درمیاد
(فقط دکور. اجارشو و جنس و بقیه هم یه 200 تومنی میشه)
والا ما از این پولا نداریم
با سرمایه کم با کله میخوری زمیننه شما نه من نه خیلیا دیگه ندارن این پولو اما یه کاری که میدونی بعدا میشه توش فعالیت کرد و میشه روش مانور داد رو برو یاد بگیر برو شاگردی کن یاد بگیر بعدش خودت با هرچقد سرمایه داری بزن تو اون کار