شرکت تکین منظورش از این راهنماهای جدید که توی بازی هاش میزاره و در آخر کار نمیکنه چیه

شروع موضوع توسط من ‏9 دسامبر 2005 در انجمن بازیهای کامپیوتری

  1. من

    من Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,215
    تشکر شده:
    58
    محل سکونت:
    Toronto
    [​IMG] بابا اینا چرا راهنماهاشون کار نمیکنه ! همه این کارایی رو که گفته کردم اما بازی اجرا نمیشه . درضمن cpu خودم هم amd 64 هست و هارد ساتا هم دارم .


    دقیقا الان این مشکل رو روی چند تا بازی که قفلشون starforce هست و یکیشون همین King Kong هست دارم . البته روی ویندوز 32 بیتی نصب میکنم
     
  2. من

    من Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,215
    تشکر شده:
    58
    محل سکونت:
    Toronto
    [​IMG]
     

    فایل های ضمیمه:

    • Help 01.jpg
      Help 01.jpg
      اندازه فایل:
      47.1 KB
      نمایش ها:
      19
  3. من

    من Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,215
    تشکر شده:
    58
    محل سکونت:
    Toronto
    [​IMG]
     

    فایل های ضمیمه:

    • Help Run.jpg
      Help Run.jpg
      اندازه فایل:
      83.5 KB
      نمایش ها:
      24
  4. من

    من Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,215
    تشکر شده:
    58
    محل سکونت:
    Toronto
    من هر کاری کردم نشد که نشد حتی سیدی درایوم رو کندم

    بابا این سیدی هایی رو که شرکت تکین میگه باید روی amd64 نصب کرد منظورش ویندوز 64 بیتی هست یا cpu amd64 ؟ بعد این جریان هارد ساتا چیه ؟ و اون جریان غیر فعال کردن سی دی درایو باید چجوری باشه ؟

    من اعصابم جدا ریخته به هم و الان 8000 تومان بازی خریدم هیچ کدومشون اجرا نشد :mad:
     
  5. sunny4u

    sunny4u Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 آگوست 2005
    نوشته ها:
    348
    تشکر شده:
    8
    زیاد به این هومن فکری مدیر تکین سخت نگیرید, بنده خدا ذاتا یه خورده مشکل داره! :rolleyes: این که بازی های با قفل استارفورس فقط روی 64 بیت اجرا میشه مزخرف محضه.

    خوب بگذریم, شما بعد از نصب daemon tools 4.0 باید روی آیکون آن در taskbar رایت کلیک کنید و تمامه emulation ها رو تیک بزنید و بعد ایمیج رو رویه درایو مجازی مونت کنید.
    کامپیوتر را خاموش کنید و برق تمامه سی دی رامها رو بکشید. حالا کامپیوتر رو روشن کنید و بازی رو اجرا کنید.
    اگر بازی اجرا نشد بگید چه ارورری میده تا بهتر کمکتون کنیم.

    اگر بازی اجرا شد اونوقت می تونید روشهایی مثل استفاده از sfnightmare رو امتحان کنید تا دیگه نیازی به کشیدن برق سیدی رام نباشه.
     
  6. check_shark

    check_shark Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    901
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    تهران
    چه مزخرف خب از یه شرکت دیگه خرید کن
     
  7. footbal
  8. pedramj

    pedramj Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 می 2005
    نوشته ها:
    283
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    بازارچه پرشین تولز
    زنگ برن پشتیبانی بپرس . شمارشو داری؟
     
  9. من

    من Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,215
    تشکر شده:
    58
    محل سکونت:
    Toronto
    آقایون مرسی . من همه این کارا رو که گفتید برای اجرای بازی باید بشه کرده بودم اما به هیچ وجه اجرا نشد که نشد .
     
  10. میلاد

    میلاد کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,802
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Esfahan
    منم دو سه تا از بازیا یه تکین را جدیدن گرفتم! نصب نکرده انداختم یه گوشه! کسی نیست به اینا بگه از خودتون متد جدید در نوکنین! [​IMG]
     
  11. sunny4u

    sunny4u Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 آگوست 2005
    نوشته ها:
    348
    تشکر شده:
    8
    خوب دوست عزیز شما یه کم بیشتر توضیح بده که چه اتفاقی میافته وقتی بازی رو اجرا میکنید و چه اروری میده.
     
  12. check_shark

    check_shark Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    901
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    تهران
    درود بر همین سی دی 200 تومنیا که میگیرم

    ضمانت هم داره با پک:D نصبش هم آسونه
     
  13. Mazi

    Mazi مدیر موبایل و اسمارت فون ها مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2005
    نوشته ها:
    9,731
    تشکر شده:
    674
    محل سکونت:
    Tehran
    اقایون من دیروز prince of persia3 رو گرفتم از همین تکین

    بازی خیلی راحت اجرا شده و مشکلی نداره چطور شما میگین کار نمی کنه؟ شاید مراحل رو درست انجام نمیدین؟؟
     
  14. avajang.com .leftjee.ir.right
  15. jackintheboxP

    jackintheboxP کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    1
    تشکر شده:
    0
    من هم متأسفانه عجله کردم و سی دی تکین رو خریدم.
    نمی دونم این چه مرضیه که اینا mdf رو اینجوری نصب می کنن. با یه setup مزخرف که معلوم نیست از کجا گیرش آوردن.
    مال من هر سه تا رو تا آخر می ره. ولی وقتی می رسه به آخراش می گه نمی تونه transfer کنه به علت کمبود جا. به خاطر این که مشکلم حل شه 20 گیگ از هاردم رو خالی کردم شاید یه فرجی بشه که نشد.
    حالا چه مرگشه نمی دونم.
    اگر بخواین بگین یه screenshot بفرستم. ببینین می تونین این مشکلم رو حل کنین یا نه.
     
  16. good_pesar

    good_pesar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    1,044
    تشکر شده:
    0
    معذرت میخواهم میون بحثتون ولی من به شما توصیه میکنم هیچ وقت تکین نخرین من موست وانتدد تکین رو خریدم گذشته از سیستم احمقانه نصبش بعد از کلی کلنجار رفتن و وقتی ستاپ به سی دی 4 رسید متوجه شدم این سی دی اصلا برای این بازی نیست و مربوط به یک بازیه دیگست بعد از 3 روز تماس مداوم با شرکتش بلاخره با لحنی تندو توهین امیز گفتن به ما ربطی نداره دیگه سی دی های تکین رو نخرین .

    لطفا توصیه نخریدن رو به تمامیه دوستان و آشنایان بکنید .
     
  17. mohsenmx

    mohsenmx Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    986
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    يه جاى خوب
    شما درايوتون بايد NTFS باشه ;) مشکل حل ميشه
     
  18. check_shark

    check_shark Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    901
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    تهران
    [​IMG] تحریمش میکنیم [​IMG]
     
  19. من

    من Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,215
    تشکر شده:
    58
    محل سکونت:
    Toronto
    اگه تونستی بازی رو اجرا کنی به من هم یاد بده که هنوز هم رو دستم مودنده . این prince of persia3 هم جزو همون هایی بود که نتونستم اجرا کنم . شما از SFNightmare استفاده میکنی یا از چیز دیگه ؟

    میگه که سیدی اصلی رو بزار . در ضمن من یه بار تونستم با StarFuckTools بازی prince of persia3 رو اجرا کنم :blink: اما فقط همون یه دفعه بود ! خلاصه این قفل StarForce خیلی خفنه !
     
  20. من

    من Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,215
    تشکر شده:
    58
    محل سکونت:
    Toronto
    امکانش هست بیشتر برامون توضیح بدی ؟ من تمام درایور هام ntfs هست
     
  21. Mazi

    Mazi مدیر موبایل و اسمارت فون ها مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2005
    نوشته ها:
    9,731
    تشکر شده:
    674
    محل سکونت:
    Tehran

    ببین من اینجوری کردم:

    اولا که درایوی که روش میریزین باید NTFS باشه
    1-هر سه cd با setup خودش می ریزه توی یه فولدر به اسم TAKIN
    2- بعد برنامه DAEMON Tools که روی cd ها هست رو install کنید
    3- با همین برنامه برید و اون فولدر که به نام TAKIN خودش ساخته , رو Mount Image کنید
    4- بعد با همین برنامه load ش کنید حالا تازه یه صفحه میاد برای install اصلی بازی
    5- بازی رو توی یه فولدر دلخواه install کنید
    6- کابل CD ROM رو بکشید و سیستم رو ریست کنید
    7- باز با همین برنامه DAEMON برید اون فولدر TAKIN رو load کنید ایندفعه بازی اجرا میشه البته CD KEY هم میخواد که توی یکی از CD ها هستش . یادم نیست کدوم:happy:


    حالا با PRINCE OF PERSIA 3 حال کنید:happy:

    موفق باشی:D
     
  22. من

    من Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,215
    تشکر شده:
    58
    محل سکونت:
    Toronto
    آفا فوق العاده ممنون

    این کارهارو که گفتی کردم اما نمیدونم چرا نتیجه نداد . به هر حال من دیگه بی خیالشون شدم

    :sleepy:
     
zarpopخرید بک لینک